FRPworld tişörtü

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

peki bir soru daha (belki çok oldu ama) uzun kollu ve kısa kollu olarak 2 çeşit mi olcak yoksa sadece kısa kollu mu?bence sadece kısa kollu yeterli fakat belki kışın napıcaz uzun kollu da olsun diyenler çıkabilir...
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Kışın da içine uzun kollu boğazlı bir body giyersin üstüne de t-shirt ü geçirirsin.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Artemis Entreri
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artemis Entreri »

benide ekleyebilrsiniz listeye...
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

şimdilik hazırlanmış bir liste yok sanırım herşey akılda daha.Ama bir an önce uygulamaya geçmesini bende istiyorum.
Ultima bırakılmaz, ara verilir ;)
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

aslında yeni bir başlık açıp kesin olarak belirlesek kimlerin istediğini,burası karıştı azcık
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Başlık açmakla olmaz. İsteyen arkadaşlar bedenleriyle birlikte ve hangi kutubu istediklerini bana özel mesaj atsınlar yada msn e eklesinler ordan konuşalım.
Last edited by Daeya on Wed Sep 13, 2006 4:56 am, edited 1 time in total.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Merderan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Merderan »

Arkadaşlar www.tisort.org sitesinden de toplu olarak (En az 50 galiba) tişört baskısı yaptırabiliyorsunuz... Üstelik fiyatları 12-15 Ytl falan oluyor genelde. Bir bakın derim...
Possessed
Site Çizeri

Post by Possessed »

eveeet, ben bakmayalı iş bayaa ciddileşmiş. :D birkac onerimi belirteyim :

1. yeni bir baslık acılarak kişiler SADECE isimlerini yazsınlar, baska bi sey yazılmasın, yani imza toplama gibi bi sey. Boylece işin içinde kac kişi var onu ogreniriz ve onlara ulaşabiliriz. tartısma kısmı bu baslıktan gitsin.

2. bi de uzun kollu işine girmeyelim, 4 ayrı temalı t-shirt uygun bence. su temaları daha da acıklıga kavusturalım, bir seyler gerekirse yaparız. önde amblem (altında nick de olabilir) arkada da guzel bir resim olsun. ben t-shirtümde savascı buyucu melek fln isterim yane, bos t-shirtü kim napsın. renkler de siyah, kırmızı, mavi, beyaz olabilir. yalnız resimli olacagı için koyu renklerden yanayım, bordo veya lacivert de uyar.

3. baskı da kaliteli olsun bence, onu soralım basacagımız yere. cunku ben ortaokulda astronomi kulubundeydim, t-shirt bastık, iki yıkamada cıktı ustu. uzun omurlu olsun t-shirtlerimiz.

4. bence t-shirtler kargoyla dagıtılsın, her sehirden bazı arkadaslar gonullu olsun, 'alıcı öder' seklinde gonderilsin.

eger iyi bir iş cıkacaksa parası neyse öderim ben, ama kaliteli ve guzel olsun. ucuz olsun derken dandik bi iş cıkarmayalım (para da sacalım demiyorum :) biraz tutumlu olalım) herkesin de benim gibi dusundugune eminim
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Murdoc
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Murdoc »

Possessed kesinlikle haklısın ben ilk başlarda karşı çıkmıştım okul forması olur demiştim hatta abartıp kızılay dağıtmışa döneriz demiştim ama şimdi şimdi aklıma yatmaya başladı.şu yönden de iyi olur, con lar mon lar oluyor orda temsilen bulunuyor gibi bir hava da yaratırız karizmatik olur.Renge gelince siyahtan yanayım ama lacivertte olur.Arkada bir resim veya sitenin üstünde bulunan ejderli mejderli resim de olabilir, önde de sadece nick ler olsun ya da ufak güzel bir resim.Hiçbiri olmadı güzel karizmatik bir yazıyla nick ler yazılır.Bu kafama daha çok yattı aslında.Neyse bir kaç örnek tasarım yaparsanız iyi olur ona göre bakarız.Yalnız şöle bir kaç sorun ortaya çıkıyor;
1)Nerede bastırlacak?
2)Baskı parasını ilk başta kim ödeyecek?(şahsen ben ödemem para gelmez geç gelir filan sakat iş)
şimdilik bu kadar başka birşey aklıma gelirse yazarım yine.
(<>_<>) -V ----- - ------I .....l l .J..( ) '''...J L Ben dostum. Ne kadar inandırıcı geldiyse!
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

Bencede ya siyah ya lacivert olmalı diye düşünüyorum.Ama nick yazdırılması t-shirt ün özgünlüğü bakımından şart..Bence yazılmalı.Yoksa kızılay modu :)
Ultima bırakılmaz, ara verilir ;)
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

T-Shirtlerin renkleri üzerlerindeki resimlerin renklerine uygun olsun :) Resimler güzel olsun, nick benim için çok önemli değil, ama olursa güzel olur.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Arkadaşlar kutuplar için resim ve yazılar için font arıyoruz ve elimizde oldukça güzel şeyler var. Bunları derleyip baskı yapan arkadaşa yollayacağım o da olur yada olmaz diyecek. Olanları grafikleştirip bana yollayacak. Ve ben de buradan sizlerle paylaşacağım bunları. Ayrıca kısa kollu olacak t-shirtler.

İsteyenler başka bir başlık altında değil bana msn'den yada buradan özel mesaj yoluyla kutuplarını ve bedenlerini söyleyecekler. Kutupları olmayan arkadaşlar içinse genel bir amblem olacak. Herkes söyledikten sonra ben kaç tane olacağını söyleyeceğim arkadaş da bize ona göre uygun bir fiyat söyleyecek. Ã?cretleri de arkadaş size bir hesap nosu verir oraya yatırırsınız.

T-shirtlerin tasarımı ön sol kısımda "Frpworld" yazacak ve hemen altında da nick olacak. Ã?n kısımda başka birşey olmayacak çünkü arka taraf dolu olacağı için ön kısmın sade olması gerekiyor ki göz yormasın. Arka taraf ise üst orta kısımda yine nick yazılı olacak altında da hangi kutuptansa onun resmi olacak.

T-shirtler kargo yolu ile kargo şubesine gönderilir. Kullanıcılar oradan teslim alabilirler.
emerus
Site Çizeri

Post by emerus »

bu iş güzel de daha detaylı bilgiyi ne zaman alırız ??
hesap no olayı güzel ordan yatırılır ne kadarsa artık..
kargo olayı da parada belirtilir kargoyla daha mantıklı

renkler nedir siyah beyaz mı baskı olacak ??? resim de bastırılıyor
artık tek tük logolara gerek yok. henüz frp world logosuda baskı için
ideal değil zaten.

logo tasarımı yeminerle konuştuk ben bir şeyler ayarlayacam...
emerus "druid of elderlights"
was here...
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Daeya'nın dediklerine büyük ölçüde katılıyorum ama eklemek istediğim birkaç yer var:

Eğer kimlerin tişört istediğini merak ediyorsanız bu başlığın ilk mesajı editlenerek liste oluşturulabilir herhalde, forum da kirlenmemiş olur.

Eğer 4 kutbun dışında bir şey isteyen yoksa bir de kutupsuz tema yapılmasın bence. Eminim herkesin beğeneceğim bir kutup olacaktır, fazlalık olmasın.

Bir de tişötrün arkasında da nick olursa biraz formaya benzer diye düşünüyorum. Sadece önde olsa nick yeter sanırım, fazla da göze batmasın derim ben.

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Bence arkada da nick olması forma izlenimi yaratmaz. Zaten öndeki yazıların boyutu büyük olmayacak. Küçük olacağı içinde göze çok batmayacak.

4 kutuba mensup olmayan bir çok kullanıcı olduğu için standart bir amblem olayı söz konusu oldu. Ama istemezlerse beğendikleri kutuplardan da yaptırabilirler tabiki.

Ben mesajı editleyerek buraya yazarım o sorun olmaz.
Post Reply