benim ultima online oyanyan bi arkadasım vardı...Darktimes wrote:Ya genel olarak kızlar oyundan anlamaz diyebiliriz.Ama istisnalar da war tabi.Ã?rneğin Daeya
valla gayette iyi anlıodu
bam güm koyuodu arka arkaya armor ları

benim ultima online oyanyan bi arkadasım vardı...Darktimes wrote:Ya genel olarak kızlar oyundan anlamaz diyebiliriz.Ama istisnalar da war tabi.Ã?rneğin Daeya
O dediğimiz bayan aynı kişi olmasınAredheliquas wrote:benim ultima online oyanyan bi arkadasım vardı...Darktimes wrote:Ya genel olarak kızlar oyundan anlamaz diyebiliriz.Ama istisnalar da war tabi.Ã?rneğin Daeya
valla gayette iyi anlıodu![]()
bam güm koyuodu arka arkaya armor ları![]()
Alıntıma dahil etmediğim son cümleye kadar bu alıntıya sonuna kadar katılıyorum.(Dahil etmediğim satırla ilgili yorumumsa biraz daha saygı lütfen, seviyeli başlıklar açılmasını istediğinizi belirtirken siz de biraz ucuz mal satmadınız mı ? Lütfen dikkat.) Bunaltı geldi arkadaşlar, kızlar neden anlamıyormuş ya ? Bal gibide anlıyorlar ve oynuyorlar. Bu adla açılan başka bir başlık daha vardı, ve onda da aynı şeyi söylemiştim.uLtior wrote:Aşın bunları arkadaşlar ilerleyin biraz. erkek egomonyasından, ataerkil şartlanmalardan bi kafanızı çıkarın. Kültürel dayatmalardan uzaklaşın. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni yargılayın, sokaktaki adamla alakalı düşünün, sebze yiyin, yere tükürmeyin.
Erkek anlar kız anlamaz, senin kıçın büyük benimki küçük, ayakkabın mahmutbaşa benimkisi Nike, beyaz çorap giymişsin ben tanga giymişim vs vs.
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests