DBütün diyarın sakinleri bana çok acil d&d ph 3rd edition lazım ellerinde olan ya da şuradan indirebilirsin dediğiniz kişi veya siteler varsa bana yardım edin. Yakında büyük bir oyunum var ve kitap çok acil lazım
Sana Doğudan Gelip Kayıp Birşey Arayan Bir Yabancı Olduğumu SöylersemSana Batıdan Gelen Bir Yabancı Olduğumu Ve Aradığının Ben Olduğumu Söylerim
3.5 çıkalı yıllar oldu 3.0 phb bulabilirsin pdf olarak ama 3.0 çok eksik zaten bu sebeple hemen bir yıl sonrasında 3.5 çıkardılar, artık 3.0 ile oyun oynamayın derim ben 3.5 de daha çok açık kapatılmış (malesef hepsi diyemiyoruz). Kazaa, LimeWire gibi programlarla indirebilirsin pdf lerini (hem 3.0 hemde 3.5).
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Kazaa dan pek çok dnd kitabı indirdim, hatta dark sun bile indirmiştim 3.0 büyük ihtimalle onuda bulursun ama kolay olmaz tabi aratınca ya bir yada iki tane anca çıkar. Umarım 3.5 'e en kısa zamanda geçersin sende
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
arkadaşlar benim bilgiayarın download programları ile ilgili orunları var mesele burada zaten çok kastım ama sürekli hata veriyor
yardımlarınızı bekliyorum
Bu yaşlı ranger a yardım etmeyecekmisiniz
Sana Doğudan Gelip Kayıp Birşey Arayan Bir Yabancı Olduğumu SöylersemSana Batıdan Gelen Bir Yabancı Olduğumu Ve Aradığının Ben Olduğumu Söylerim
//Necros: Player's Handbook, Wizards of the Coast'un telif haklarını elinde bulundurduğu bir kitaptır ve bu sebepten dolayı yasadışı elde etme yöntemlerinin forumda konuşulması yasaktır. Başlık tarafımdan kilitlenmiştir.