ve buranın tuvaletleri nie böle
BURSA BURADA YAşIYOR...
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Sanırım bir dönemler Burç'un arkasındaki sokakta 60s (nasıl okunduğunu ben de bilmiyorum) diye bir kafe varmış. Orası uygun olabilir.Chaoticevil wrote:Bursada daha once bulustugunuz veya rahat rahat tanısıp muhabbet edebilicegimiz bi mekan warmı? tecrubeli olanlar...
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..Haftaya falan üniversiteye geleceğim ben. Ondan sonra bi şekilde buluşulur zaten.
Bakarız bi yoluna...
Bakarız bi yoluna...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
ya bişy sorcam ben uludag ünisinden olanlar
benim bölümümde hazırlık zorunlulugu yok öğrenci el kitabında öyle yazıo ama galiba muafiyet sınavını geçemezsem haftada bikaç saat ingilizce görcekmişim peki bu ingilizceyi nerde görcem taa otogarın orda olan ali osman bilmemne kampüsünde deildir inşallah
eger ordaysa battık ben 2-3 saat iiçin gidilir mi oraya kadar
acil cevap tırlatmak üzreyim
benim bölümümde hazırlık zorunlulugu yok öğrenci el kitabında öyle yazıo ama galiba muafiyet sınavını geçemezsem haftada bikaç saat ingilizce görcekmişim peki bu ingilizceyi nerde görcem taa otogarın orda olan ali osman bilmemne kampüsünde deildir inşallah
eger ordaysa battık ben 2-3 saat iiçin gidilir mi oraya kadar
acil cevap tırlatmak üzreyim
İngilizce dersini bölüm binanda alıyorsun.
Ali Osman Sönmez Draje Kampüsüne 2 3 saat için gidilmez. Hatta oraya işin düşse bile gidilmez. Ã?yle bir yer yani...
Ali Osman Sönmez Draje Kampüsüne 2 3 saat için gidilmez. Hatta oraya işin düşse bile gidilmez. Ã?yle bir yer yani...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Estağfurullah. Başbüyücü maşbüyücü... Bunlara hiç gerek yok. Başbüyücülük mazi oldu hem
.
Ayrıca boşver Ali Osman Sönmez'i... Kampüs mis gibidir... Sen bide gececisin, offfff
...
Ayrıca boşver Ali Osman Sönmez'i... Kampüs mis gibidir... Sen bide gececisin, offfff
bu arada size bi haber vereyim perşembe gününden itibaren
kampüsün içinde yurtkur un yurdu var kız erkek karışık
orda ki internet kafeyi işletmeye başlıyorum
bilginize mutlak buluşur ayaralr oyunlar çeviririz canlarım benim
kampüsün içinde yurtkur un yurdu var kız erkek karışık
orda ki internet kafeyi işletmeye başlıyorum
bilginize mutlak buluşur ayaralr oyunlar çeviririz canlarım benim
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
huaaaaaaaaaa oleyyy bidak ya simdik sen uludag yurdunun yaklasik 100 bilgisyarlik olan net cafesini mi işletmeye basliosun yada benim bilmedigim bi net cafe mi var orda??
Eger dusundugum ise oleyyy yalnis oyunlari azcik deistirmen lasim call of duty 2 ciktigindan beridir medal of honor oynanmaz oldu ama orda hala o var bence bi yenilemek lasım oyunları bak sakın age ofu silme orda age of turnuvasi yapcam ben:D
Birde mmorpg yok hic bitek knight var onun yerine wow falan koyarsın:D
Amanın heyecan yaptımmm
Eger dusundugum ise oleyyy yalnis oyunlari azcik deistirmen lasim call of duty 2 ciktigindan beridir medal of honor oynanmaz oldu ama orda hala o var bence bi yenilemek lasım oyunları bak sakın age ofu silme orda age of turnuvasi yapcam ben:D
Birde mmorpg yok hic bitek knight var onun yerine wow falan koyarsın:D
Amanın heyecan yaptımmm
- Chaoticevil
- Kullanıcı