---A-v-a-t-a-r---T-a-h-l-i-l-i---
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
@Defender of Corpse: Avatarıma gelen en ilginç tahlil bu oldu. Pelerin ve hançerin uyumu. 

Galadlirim: Kara bulutlar toplanmış havada, fırtına yakın ve yorgun savaşçı her şeyi arkasında bırakıp gidiyor.
Uzun zamandır kullandığın güzel bir avatar ama ben o avatarındakinin erkek olduğunu sanmıştım hep. O sol alt köşede görünen şey ne oluyor acaba? Mavi saçlarını son derece karizmatik bir şekilde savurmuş falan, güzel bir avatar.

Altalus: Bu kesin bir filmden sahne ama hangisi çıkaramadım açıkçası. Saçı sakalı dağıtmış amcam boynunu falan eğmiş, belli ki bezmiş yeğenlerinden. Sonunda haylaz yeğenler ikna etmiş dayıyı ve beraber fotoğraf çektirmek için poz vermişler duvarın önünde hazırola geçip.

Efla: Efla güzel avatar seçme geleneğini devam ettirmiş ama o boynuzlar olmasa daha iyi olurdu. Arkadaşın tepesinde topladığı saçlara bakarsak sanırım samuraymış kendisi bir zamanlar. Hatta vücudundaki yeşil dövmelere de bakarsak Samurai/Tattoed Monk bile diyebiliriz. Ama sonunda sevgilisi boynuzu takmış, adam da haklı olarak şeytana dönmüş. Sonra orta yaş bunalımına girip kendini pembeli yeşilli falan boyamış.
Efla sen de pek sık avatar değiştiriyorsun, eğer sebebi benim eleştirilerimse söz bir sonraki avatarını göklere çıkaracağım.

Darktimes: Valla avatar pek şirin pek hoş da avatarla nick uyuml olur biraz. Darktimes diyince akla kara bir avatar geliyor.
Ama bu avatar da güzel yani, istersen sen kara bir şeyler seç de bana bırak bunu. 
Böyle çimenler falan olunca aklıma direkt hobbit geldi, bir de boy ufak olduğu için olsa gerek. Ama mavi saçlar, dövmeler ve kanatlar bu hobbitimizin biraz marjinal olduğunu açığa çıkarıyor. Kafasını da öne eğmiş, belki de yüzüğünü düşürmüştür çimlerin arasına?
Not: şimdi resmin büyüğüne baktım da gözler yere bakmıyormuş, aksine pek bir cin pırıldıyormuş.

Setsuna: Avatarların efendisi Setsuna yine döktürmüş. Kafasına beyaz çorap geçirmiş gibi duran bir amca elinde kullanımdan çok estetiğe önem verilmiş bir kılıç tutuyor. Zaten bu tiyatralliği de yerdeki sisleri ve pelerinin dalgalanışını da açıklar. Adam poz vermek için bir büyücüye obscuring mist yaptırmış, arkadan da rüzgar estirmiş. Ama sonuç olarak iyi büyücü tutmuş, karizma olmuş avatar.

Emerus: Güzel, NWN avatarı yapmışsın da o TM'yi de silseydin bari.
Yorumlayacak da pek bir şey yok, bakalım bundan sonra değiştirmeyecek misin?
Bunu da başlığı karıştırırken gördüm, o avatarın sahibi Dilbao'dur. Avatarı için de: http://www.frpworld.com/modules.php?nam ... e&u=dilbao
Not: Gecikme için özür, biraz biriktirip tek seferde yorumlayayım diyorum. Smiley konusunda biraz daha uğraşmaya çalıştım ama her yere de smiley koyamam ki, zaten geyik alanındayız.
Pek ciddiye almayın yani. 
Bir de sık avatar değiştirme konusunda duyarlı olalım, gerilerde kalan bir uyarı var. Yazık olmasın başlığa.

Galadlirim: Kara bulutlar toplanmış havada, fırtına yakın ve yorgun savaşçı her şeyi arkasında bırakıp gidiyor.
Uzun zamandır kullandığın güzel bir avatar ama ben o avatarındakinin erkek olduğunu sanmıştım hep. O sol alt köşede görünen şey ne oluyor acaba? Mavi saçlarını son derece karizmatik bir şekilde savurmuş falan, güzel bir avatar.

Altalus: Bu kesin bir filmden sahne ama hangisi çıkaramadım açıkçası. Saçı sakalı dağıtmış amcam boynunu falan eğmiş, belli ki bezmiş yeğenlerinden. Sonunda haylaz yeğenler ikna etmiş dayıyı ve beraber fotoğraf çektirmek için poz vermişler duvarın önünde hazırola geçip.

Efla: Efla güzel avatar seçme geleneğini devam ettirmiş ama o boynuzlar olmasa daha iyi olurdu. Arkadaşın tepesinde topladığı saçlara bakarsak sanırım samuraymış kendisi bir zamanlar. Hatta vücudundaki yeşil dövmelere de bakarsak Samurai/Tattoed Monk bile diyebiliriz. Ama sonunda sevgilisi boynuzu takmış, adam da haklı olarak şeytana dönmüş. Sonra orta yaş bunalımına girip kendini pembeli yeşilli falan boyamış.
Efla sen de pek sık avatar değiştiriyorsun, eğer sebebi benim eleştirilerimse söz bir sonraki avatarını göklere çıkaracağım.

Darktimes: Valla avatar pek şirin pek hoş da avatarla nick uyuml olur biraz. Darktimes diyince akla kara bir avatar geliyor.
Böyle çimenler falan olunca aklıma direkt hobbit geldi, bir de boy ufak olduğu için olsa gerek. Ama mavi saçlar, dövmeler ve kanatlar bu hobbitimizin biraz marjinal olduğunu açığa çıkarıyor. Kafasını da öne eğmiş, belki de yüzüğünü düşürmüştür çimlerin arasına?
Not: şimdi resmin büyüğüne baktım da gözler yere bakmıyormuş, aksine pek bir cin pırıldıyormuş.

Setsuna: Avatarların efendisi Setsuna yine döktürmüş. Kafasına beyaz çorap geçirmiş gibi duran bir amca elinde kullanımdan çok estetiğe önem verilmiş bir kılıç tutuyor. Zaten bu tiyatralliği de yerdeki sisleri ve pelerinin dalgalanışını da açıklar. Adam poz vermek için bir büyücüye obscuring mist yaptırmış, arkadan da rüzgar estirmiş. Ama sonuç olarak iyi büyücü tutmuş, karizma olmuş avatar.

Emerus: Güzel, NWN avatarı yapmışsın da o TM'yi de silseydin bari.
Hahahahaha..seraphima wrote:Bir arkadaşta da koşan bir adam vardı Mirkelam gibi, o da hoşuma gitmişti..
Not: Gecikme için özür, biraz biriktirip tek seferde yorumlayayım diyorum. Smiley konusunda biraz daha uğraşmaya çalıştım ama her yere de smiley koyamam ki, zaten geyik alanındayız.
Bir de sık avatar değiştirme konusunda duyarlı olalım, gerilerde kalan bir uyarı var. Yazık olmasın başlığa.
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..Anca kendi avatarıma okuyabilecek zamanı buldum.O yüzden kusura bakmayın.Front side air tavsiyen için teşekkürler.Böyle siyahın bol olduğu birşeyler arayacağım fakat benim baktığım yerde bulamamıştım bence en uygunu bu gibi gelmişti
.Ama tabi Nick ile avatarın uyumuna da bakmak lasım.
.Ya da nicki "çayır çimen" mi yapsam
(Belki o zaman yanan yeşil alevlerle nickim uyum sağlar
)
Ultima bırakılmaz, ara verilir 
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
O avatar da Narq'ındı. Hemen link verelim: http://www.frpworld.com/modules.php?nam ... ost&u=Narqceleraen wrote:ben de dans eden şişko bi amca awatarı vardı onu çok beğenmiştimbaya komikti
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..galiba link yanlış olmuş zira ben de özel mesaj sayfası açılıyor fakat teşekkür ederim yine de frontside air

hatta konusu geçmişti galiba çok aradın mı o avatarı şeklindeO avatar da Narq'ındı
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Ehm, özür dileyerek direkt resmi gösteriyorum. (Ã?ncekinde üşendim de..
)

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..-
Aredheliquas
- Kullanıcı

-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Eee, o kadar grafikersen onu da sen düzelt. 
Hadi ama ben avatarıma biraz daha eleştiri bekliyorum. Vurun hadi, acı yok!..
Hadi ama ben avatarıma biraz daha eleştiri bekliyorum. Vurun hadi, acı yok!..
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..-
ombuspider
- Kullanıcı

Frontside, abi pek seksi bi eleman o
Dansı da müthiş hani..

şimdi gelelim Ombus'un avatarına.. Avatarından kendisinin Fallout sevdalısı oldugu belli oluyo..
Choosen'ın elindeki Tommy Gun'dan oyunun Fallout II oldugunu anlıyoruz..
Burdan da Ombusun Fallout'u sadece sevmediği, aynı zamanda da oynadıgını anlayabiliyoruz.. Ne kadar güzel di mi ..Avatardaki tehditkar duruş ve pis sırıtış acaba Ombusun kişiliğiyle alakalı olabilir mi ? Bu sır üzerinde çalımakta olan bilimad..

şimdi gelelim Ombus'un avatarına.. Avatarından kendisinin Fallout sevdalısı oldugu belli oluyo..
Choosen'ın elindeki Tommy Gun'dan oyunun Fallout II oldugunu anlıyoruz..
Burdan da Ombusun Fallout'u sadece sevmediği, aynı zamanda da oynadıgını anlayabiliyoruz.. Ne kadar güzel di mi ..Avatardaki tehditkar duruş ve pis sırıtış acaba Ombusun kişiliğiyle alakalı olabilir mi ? Bu sır üzerinde çalımakta olan bilimad..
With the ocean above me .. And flames in my eyes !..