Istanbul Bulusuyor - Bulusan Istanbul
Sadece gittik mi gittik bide oyun oynadık
şaka ediyorum
, oyun oynamadık ama nargilemizi tüttürdük, muhabbet ettik, temiz bir Tophane havası aldık yani anlayacağınız
. Darısı bu buluşmaya gelemeyenlerin başına bidaha ki buluşmalarda
.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
emerus um site cizerim bana bir ulassana msn den profilimde olacaktı. iism dstuu snaa briaz. Drviek cmelüde snıır tmınyaaan iism dhaa dverik de krailbruiidm ama yteer bu kaadr bnece...*
yine de yazayım : thearchmageofrealms@yahoo.com
cekinmeyin ekleyin ancak kim oldugunuzu belirten mayolu bir boy fotografınızı da ilistirmeyi ihmal etmeyin zira genelde fotografik hafızasını kullanan bir sahsiyetim
* : insan beyni bastaki ve sondaki harflerin yeri aynı kaldıgı takdirde aradaki harfleri karıstırılmıs kelimeleri kolayca idrak edebilmektedir...
yine de yazayım : thearchmageofrealms@yahoo.com
cekinmeyin ekleyin ancak kim oldugunuzu belirten mayolu bir boy fotografınızı da ilistirmeyi ihmal etmeyin zira genelde fotografik hafızasını kullanan bir sahsiyetim
* : insan beyni bastaki ve sondaki harflerin yeri aynı kaldıgı takdirde aradaki harfleri karıstırılmıs kelimeleri kolayca idrak edebilmektedir...
Tophanenin keyfi cidden bir başka oluyor... Yeminer'e direk oraya gitmeyi teklif etmiştik ama kısmet, bir dahaki bulumaya topluca nargile keyfi yaparız artıkınceleraen wrote:arada tophane olduğunu da duydumyok öle bişi daha önce çok direnen oldu sonuç = TAKSIMfakat bir dahaki buluşmanın tophanede gerçekleşmesini talep ediyorum
-
ombuspider
- Kullanıcı

-
ombuspider
- Kullanıcı

-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
BahçeCon'un üstünden 4 buçuk ay geçmesine rağmen ortada yokken fazla umutlanmayın derim. 
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..Who is online
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest