Ã?ıkmasın ya adam gibi bir firmaya devretsinler işi, doğru düzgün bir iş yapacakları yok :yuck:Lord Necros wrote:Eğer gerçekten kapandıysa bari ellerindeki kitapların Türkiye'deki yayım haklarını Ankira'ya devretsinler. Hiç olmazsa onlar adam gibi çeviriyorlar.
Beni rahatsız eden şey ise, geçen pazar iki dakika Gerekli şeyler'e uğrayayım dediğimde gördüğüm manzaraydı. Benim hatırladığım kadarıyla Gerekli şeyler yedi gün açık olurdu, ama o gün kapalıydı.
Aman tahtaya vuralım. Allah korusun, o kitaplar çıkmazsa ne yaparız biz?
War of the Spider Queen ktapları (örümcek kraliç
Yukarıda yazdıklarımı bir daha okursan sen kazanırsın, okumazsan ben!<br>
-
NocturnaL_Soul
- Kullanıcı

Evet zamanında kitapları alırken mutlu mesut alıyodum. "Oh ne güzel bu Arkabahçe çevirmişte bize sunmuş, yoksa nerden bulupta okuyacam." derken birden birkaç seneye kalmadı direk bozdular işi. Ya ben bi senedir yeni FR kitabı yüzü görmedim ya!!
Eskileri okuyup okuyup kendimi avutmaya çalışırken Arkabahçe Sembolünü (logosunu neyse artık) görüp sinirleniyorum.
Gerçektende beceremiyolarsa ( daha dogrusu artık verimleri düştüyse, yeni çevircekleri kitap için aylar hatta yıl(!) geçiyorsa) bıraksınlar başkasına kardeşim. Tamam ingilizcesini alıp okuyabilriz ama bencil olmamak lazım, bilmeyen arkadaşlar ne yapcak şanslarına küfredip oturcaklarmı.
Lixer haklı, devretsinlerde kurtulsun herkes artık..
Gerçektende beceremiyolarsa ( daha dogrusu artık verimleri düştüyse, yeni çevircekleri kitap için aylar hatta yıl(!) geçiyorsa) bıraksınlar başkasına kardeşim. Tamam ingilizcesini alıp okuyabilriz ama bencil olmamak lazım, bilmeyen arkadaşlar ne yapcak şanslarına küfredip oturcaklarmı.
Lixer haklı, devretsinlerde kurtulsun herkes artık..