Anlatacak komik veya enteresan FRP anıları olanlar için. Geyiğin sınırları burada belirlenecektir...
Ayyaş Porsuk Hanı'nın bu güzide salonu, tüm ziyaretçilerimize açıktır.
yeminer wrote:ya ya ya şa şa şa sauron sauron çok yaşa!
tanrim adam sadece gözden ibaret
tabii filmde böööö
kitabi okurken düsünmemistim neye benziyo diye
onu tutcama gollumu tutarim
MY PRECIOUSSSS
We wants fishhh
we wants fishh
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki
ne yani bende sadece bi kuru kafadan ibaretim . nılmuş yani . sen beni kuçumsemeyemi çalışıyon he de baki,m?valla gelirim yanına haaa. bi curse yaptımmıydı
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Olayı bir adım daha ileri götürüp en karizmatik ringwraithlerin "atları" diyorum... Nazgüller yani... (Bizim bir arkaşın ismi de Nazgül, hatta kadıköyde sucuklu kaşşşşarlı patatesli bir sandöviçe de Nazgül diyolar çok ilginç...)
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
abartma arkidis
ben sadece SAURONu semiyom
iskeletler hakkinda bisi demedim sanrm
hem iskelet en azinda daha bi tutulur
böööö
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki
ha şöle yau. tamam sauronu sevmeyebilirsin bak bende legolası sevmiyom ama ben onun etlerine bi şey diyom mu?
lütfen efendim lütfen laf atarken dikkatli olalım sitede benim gibi açlıktan sadece kemikleri kalmış arkadaşlar var bak yemek bile yiyemiyoz bi derim bile kalmadı sırf kemik kaldım
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
yeminer wrote:ha şöle yau. tamam sauronu sevmeyebilirsin bak bende legolası sevmiyom ama ben onun etlerine bi şey diyom mu?
lütfen efendim lütfen laf atarken dikkatli olalım sitede benim gibi açlıktan sadece kemikleri kalmış arkadaşlar var bak yemek bile yiyemiyoz bi derim bile kalmadı sırf kemik kaldım
Lanet olsun bende legolası sevmiyom
Elflere özel bir kılım olsa da işin gerçeği Legolas cidden kitaptakine oranla çok daha abartılmış... Hele cücelerle dalga geçmişler filmde aptal Holywood şakaları yaptırmışlar... Neyse sakinim
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
kitabi okudumda legolas ve faramir derdim
filmde ikisini de rezil etmisler
zaten legolasi o adam oynamicakti
kil oluyorum herife