msn çıktı mertlik bozuldu .. icq nun tadını veremiyor msn .. belki daha kullanıcı dostu msn..
görüntülü sohbet vs.. ama icq nun tadı yok .. nerde o vapur sesii nerde ao lar ..sizi bilmem ama ben icq yu özledim... hatta numarı bile hatırlarım..
78717436 icq kullanan var mı aranızda hala??
ya ıcq güzeldi tabi ama şimdi onunla uraşmak uraştırıcı hocma ya.msn i kullanmak daha kolay gerçi alışan kişi herşeyi kolaylıkla kullanabilir.ama şimdi herkeste msn varken birisine gidipde icq numaranı ver dersen msn nesli boş bakışlarla sana bakabilir yani.bu yüzden icq eskidi artık diorum.ona bakarsan ben mirc e de girdiğim oluyo arada eski günlerin özlemiyle.
emerus wrote:msn çıktı mertlik bozuldu .. icq nun tadını veremiyor msn .. belki daha kullanıcı dostu msn..
görüntülü sohbet vs.. ama icq nun tadı yok .. nerde o vapur sesii nerde ao lar ..sizi bilmem ama ben icq yu özledim... hatta numarı bile hatırlarım..
78717436 icq kullanan var mı aranızda hala??
+1
aaaah ah!! simdi sen soyledin de bir garip oldum, ben de ozledim bee!
icq mu msn mi anketini gordum, msni işaretleyecektim, icq nun isminin yanında 'aah ah ozledim' ile senin mesajını okuyunca eskilere gittim... aaah ah.. ama zamana ayak uydurmak zorundayız cag dısı kalmamak için, msn kullanıyorum maalesef. az mı rastgele icq araştırıp yabancılarla konuştuk beee!
offf, eski bir arkadaşımı hatırlamış gibi oldum..
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
kesinlikle msn derim hem çok daha yaygın hem de ne bileyim 4 sene öncesine kadar icq kullanıyordum fakat msn in çok daha güzel bişi olduğunda karar kılınca msn kullanmaya başladım gayet de memnunum bu arada benimki de 115 le başlıyordu bi onu hatırlıyorum
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
icq nun artık size yetersiz gelmesinin tek sebebi kimsenin listenizde kalmayışı ya da herkes msnde olduğundan dolayı offline görünmesii.. ve ADSL türk telekom icq anlaşmazlığı yüzünden sorunlu çalışmasıdır...
icq her zaman için msnden daha iyi bir chat programı ama dikkatinizi çekerim amaç chatse sadece.....
artık türkiyede popülerliğini yitirdiğinden icq ömrünü doldurma aşamasında.. ama amerikada hala binlerce insan icq kulllanıyor.. :ayyyy!:
onlardan bana da geldi bi sürü zamanında hala bu mail den 18 tane 30 tane hikayeleri yalan diorum ama yazılım bu defa gerçekten paralı olacağa benzer....
İnanmayın böyle hurafelere. Sakın kimseye de forward'lamayın böyle şeyleri. Bunu yaptıkça onların ekmeğine yağ sürüyorsunuz. MSN logosunun 15 kişiyor forward'lanmasıyla renk değiştirmesi kadar komik bir şey de yoktur herhalde.
-Konuyu böldüm kusura bakmayın ama önemli bir şey bu. Kaldığı yerden devam edelim.
ICQ iyiydi güzeldi ama daha chat-tanışma-arkadaşlık amaçlıydı, o yüzden çok sevmedim ben.
güzel insanlar... ben de ondan bundan 20 tane yollinca bizden para almicaklarmış msn adamı mavi olcakmış heyoo fwd fwd demiyorum zaten.. mahsus mu yapıyosunuz ?
kaynak bbc haberleri fwd mailler değil..
Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. İşte öyle bir şey..
ulfgar wrote:güzel insanlar... ben de ondan bundan 20 tane yollinca bizden para almicaklarmış msn adamı mavi olcakmış heyoo fwd fwd demiyorum zaten.. mahsus mu yapıyosunuz ?
kaynak bbc haberleri fwd mailler değil..
yalan onlar yalan
saka bi yana eğer harbi öle bişiy olursa cökerim ha
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>