Evet bizden biri olarak tabii ki, aksi halde çok komik olur zaten (her yorumunun altında ismini belirtmesi fln yani.. bunlar olmaması gereken şeylerGaiatar wrote: aslında ben sevimli buldum gelip cevap vermesini. okuyucuyu ciddiye aldığı izenimini verdi bana. ama sizli bizli oluşundan hoşlanmadım o ayrı
hatta siteye uğramaya devam ederse daha da hoş olur...ama bizden biri olarak elbette
Elf Kanı
-
ElvenBard
- Kullanıcı

selamlar dostlar,
herkese teşekkür ederim tekrar... direk söylemeliyim ki ben de tabii ki sizden birisiyim.. kitap yazdım diye hayattan kopmam
kopamam özellikle FRP dünyasından hiç kopamam
30 yaşındayım ve neredeyse 15 yıldır FRP ile içiçeyim..
bundan da çok mutluyum!
Tekrar belirtmeliyim ki askerlk hizmetim şu anda beni hayattaki pek çok şeyden alıkoyuyor ama ben bulabildğim her fırsatta sivil hayatıma dönüyorum gördüğünüz gibi
eh artık bu siteye de üye olduğuma göre forumlara da askerliğim süresince elimden geldiğince katılacağım söz size
tabii ki askerlik bitince daha da rahat olacağım.
bu arada Gaiatar'a teşekkür ederim mütevaziliği için... ve empati kurduğu için
Bu arada İstanbul'u çok özledim Ankara'lı arkadaşlar alınmasın ama İst bir başka olur bu mevsimde
neyse fazla kalabalık etmeyeyim burayı..
kendinize ii bakın dostlar
Alp
herkese teşekkür ederim tekrar... direk söylemeliyim ki ben de tabii ki sizden birisiyim.. kitap yazdım diye hayattan kopmam
bundan da çok mutluyum!
Tekrar belirtmeliyim ki askerlk hizmetim şu anda beni hayattaki pek çok şeyden alıkoyuyor ama ben bulabildğim her fırsatta sivil hayatıma dönüyorum gördüğünüz gibi
bu arada Gaiatar'a teşekkür ederim mütevaziliği için... ve empati kurduğu için
Bu arada İstanbul'u çok özledim Ankara'lı arkadaşlar alınmasın ama İst bir başka olur bu mevsimde
neyse fazla kalabalık etmeyeyim burayı..
kendinize ii bakın dostlar
Alp