site kötüye mi gidiyor bana mı öyle geliyor?

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

karga bencede mükemmel hatta biz orda zamanında bayan orkadaşların bilgisayarına windows bileyüklemiştik :D ama şöyle bir sorun var birincisi ramazana giriyoruz, şayet aranızda tutmuyacak arkadaşlar varsa sadece onların birşeyle alması bizi 4-5 saat idere eder. ama akşam saatlerine doğru orası dolar taşar. yani çok performans alamayabiliriz.

saat 1 de falan gidersek bencede uygundur ama bence ihtiyaçımız olacak şeyler:

-internet
-kapalı bir alan
-sessiz bir ortam
-eğer savsaklamayıp ciddi bir çalışma yapacaksak gecede sürebilecek bir toplantı alanı

benim bize evini açıcak arkadaşa sembolik saygısal hediyeler teklifim sürüyor

ama o olmassa kargada düşünülebilicek bir yer

son bir not kargada 18 yaş sınırı vardır
geliceklere göre düşünelim
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Arkadaşlar kusura bakmayın ama ben başlığı hızlıca bir daha gözden geçirdiğimde buluşmada tartışılacak somut konu başlıkları göremedim. Eğer ben bulamadıysam lütfen kopyalayıp genelleyerek yeni bir mesajda toplayın.

Böyle bir buluşma yapılacaksa eğer, önce buluşmaya katılacak arkadaşlar önerilerini kısa başlıklar halinde yazsın ki buluşmada hangi yöntemleri tartışacağımızı ve nelerin altını çizip neleri iyice irdeleyeceğimizi bilelim. Aksi taktirde bunlar sadece bir gazla yapılan buluşmalardan ibaret olur ve buluşmada çocukluk anılarımızla eski FRP geyik anılarımızı anlatıp gülmekten daha öteye gidemeyiz. Bu durumda buluşma ortamına gitmek için harcayacağımız yol masrafı ile orada geçireceğimiz zaman tamamen boşa harcanmış olur. Ben, şahsen, böyle bir buluşmaya gelmeyi hiç düşünmüyorum.

Tekrar söylüyorum, eğer ben görememişsem lütfen başlıkları tekrar toparlayarak yazın. Yok hiç belirlemediyseniz buluşmaya katılacak arkadaşlar burada fikirlerini çok kısa bir şekilde yazsın, sonra fikirleri buluşmada detaylıca irdeleriz.
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

Power demands sacrifice.
Post Reply