abi entreri ii ama daha iyisi var jan jansen mesela iyi dövüşmesede acayip icatları var hele bi flasherı var uf ki ne uf ayrıca süper bi büyücü yetenekli hırsız kerata bu arada ayrıca regis (gümbürgöbek ) de fena değil (bendede öyle mücevher olsa ). Bu arada illisiera çok iyi kodummu oturtruyuyo. bence artemis entreri den iyi (ee tabi ruh hançeri kullanırsam bende olurdum)
Sadece level olarak bakmayınız Artemis 1 level assassin dahi olsa tüm Calimport'taki en korkulan katildi. Zinzerena ise demigod olmuştur onun için o kadar yüksek levelldir zaten. Tanrıları düşünecek olursak katillik konusunda Bhaal'ı unutmamak lazım kesinlikle yada yerine geçen Cyrici. Yada çok daha öncesindeki Jergali. Ama ben en çok Jarlaxel i beğeniyorum tam anlamıyla bir kitalık katil olmasada bence en güzeli o dur.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Star Wars - Boba Fett desem banlanır mıyım acep...
Rakı ve Balık....İşte Bütün Mesele Bu... By ViceRoy Haldor Goraxe Herkesin şuursuzluğu kendine... By ViceRoy Haldor Goraxe Don't dream of women; cause they'll only bring you down... by Dio
artemis yaklasana kadar Boba bence ısın manyağı yapar...
Rakı ve Balık....İşte Bütün Mesele Bu... By ViceRoy Haldor Goraxe Herkesin şuursuzluğu kendine... By ViceRoy Haldor Goraxe Don't dream of women; cause they'll only bring you down... by Dio
o kadar sensorle mi??? tabi hangi zaman diliminde karsılastıklarına bağlı yada evrene...
bu raistlin elminster karsılasmasına doner...
Dragonfire wrote:Tanrıları düşünecek olursak katillik konusunda Bhaal'ı unutmamak lazım kesinlikle yada yerine geçen Cyrici. Yada çok daha öncesindeki Jergali.
Ahhh Jergal ahhh ya nasıl sıkılırsın kardeşim sen güçlerinden, adam ne güzel greater deity di gitti portfolio larını Bane, Bhaal, Myrikul gibi üç ahmağa verdi evet bende tanrı olarak Jergal diyorum (eskilerde), fakat şimdilerde durumlarda ise bazı zamanlar sevip bazı zamanlar sevmediğim Cyric diyorum.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]