Rome: Total War
Rome: Total War
Oyun gayet eğlenceli ve zevk veren bir strateji oyunu. Age of Empires III, Heroes Might & Magic V, Battle for Middle Earth' un aksine bence daha başarılı bir strateji oyunu. Herkese öneririm 
-I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVİL!!
-
Lord Necros
- Başbüyücü
Ã?mrümde oynadığım en güzel strateji oyunuydu diyebilirim. Age of Empires, yanında halt etmiş. Bilgisayarım kaldırmadığı için sırf bunu oynamak amacıyla internet kafelere dünya kadar para bayıldım. Özellikle savaş müzikleri beni kendimden geçirdi. Savaş başlamadan önce komutanların konuşmaları da muhteşemdi. Oyunu evimde doyasıya oynayamadığıma yanarım.
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Power demands sacrifice.
Power demands sacrifice.
-
Captain_of_Elven
- Kullanıcı

Bence de hayatımda oynadığım en iyi strateji oyunu bunun Yanında Medival Total War, Age of Empires serileri, Battle for Middle Earth I-II yide oynadım ancak Rome nin grafikler muhteşem ancak bi multiplayer oynamak nasip olmadı...Barbarian İnvasion yamasından sonra Türklerde eklendi oyun muhteşem oldu şimdi Rome Total War 2 yi bekliyom o dahada muhteşem
Kaybetmek ölmektir... Binlerce savaştan galip çıkabilirsin; ama sadece bir savaşta mağlup olursun.
Bir zahmet destek olun şu gariban şovalyeye kaydolun oynamasanızda olur aslında.
[url]http://www.knightfight.co.uk/?ac=vid&
Bir zahmet destek olun şu gariban şovalyeye kaydolun oynamasanızda olur aslında.
[url]http://www.knightfight.co.uk/?ac=vid&
-
Lord Necros
- Başbüyücü
Küçük bir düzeltme: Eklenen Türkler değil, Hunlar.Barbarian İnvasion yamasından sonra Türklerde eklendi
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Power demands sacrifice.
Power demands sacrifice.
Arkadaşlar oyunu oynadım.Acayip bağımlılık yaptı.Ama sonra sıktı.şimndi kardeşim oynuyor(7 yaşında)Oyundaki ırk sorunları kötü.Özellikle dağılım kötü olmuş.Yani birkaç ülke yanlış yerde olmuş.Bizans çok küçük olmuş
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-
Dreamscape
- Kullanıcı

oh bea, sağolassın ya en sonunda biri soruma cevap verdi. anladık biliyoruz grafiklerini filan kaç kere bitirdiğim oyun. neyse ya. bu arada ben en çok kartacayı seviyordum, ama romalılar direk daldığı için oyundaki en zor başlayan ırktı. bir değişiklik gelmişmi kartacaya, yeni ünite, 5.seviye tapınak şehir filan?
http://www.trgamer.com/yazi.asp?id=2044trulias wrote:oh bea, sağolassın ya en sonunda biri soruma cevap verdi. anladık biliyoruz grafiklerini filan kaç kere bitirdiğim oyun. neyse ya. bu arada ben en çok kartacayı seviyordum, ama romalılar direk daldığı için oyundaki en zor başlayan ırktı. bir değişiklik gelmişmi kartacaya, yeni ünite, 5.seviye tapınak şehir filan?
-
Artex_Croma
- Kullanıcı

-
ElvenBard
- Kullanıcı

Evet şahane bi oyun hakkaten, serinin ilk oyunu Shogun'dan beri inatla oynarım bıkmadım valla. Serinin en iyisi bu ama hakkaten. Barbarian Invasion'u da mutlaka edinmeli, Attila'yla Roma'yı kasıp kavurmalı.. madem bard'ım Iced Earth'in son albümünden alıntı yaparaktan fonda mırıldanayım;
<I>"Alliance has been made
With many other clans
Frank and Vandal forces
Held within his hand
And by Attila's hand it's said
His brother met with death
To make his rule his legacy
He did his awful best
Ethele and Etzell
By many names he's known
But "Scourge of God" is the one
That rings the darkest tone!!</I>