İstanbul Buluşması \ beyin fırtınası

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
Post Reply
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

İstanbul Buluşması \ beyin fırtınası

Post by trulias »

Efla çok güzel bir adım attı arkadaşlar.

İstanbul içinde beyin fırtınası yapmak üzere buluşmaya gelebilecek arkadaşlar mesaj atabilirlerse makbule geçer.

özellikle modlar ve yönetimin iştiraki çok önemli arkadaşlar. en yakın zamnda buluşmak dileğiyle.

not: kişisel bir öneri olarak, bir sohbet ortamından çok bir beyin fırtınası ve karar alma organizasyonu olacağından sessiz ve bize saatlerce barınma ortamı sağlıyabilecek bir yer lazım. mümkünse net bağlantısıda tabi. bu nedenle bir arkadaşın, özellikle ailesinin yanında kalmayan bir arkadaşın evi çok uygun olur diye düşünüyorum.
her gelende yanında 1lt meyva suyu veya atıştırmalık birşeylerde getirirse ev sahibinede yük olmamış oluruz.
böyle bir arkadaş var mı acaba, kendisine ayrıca müteşekkir kalırız.
ulfgar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ulfgar »

:) organizasyon içler açıcı :D
bir iki kere katılabilirim elbette ben haftalar sürecek bir çalıştay gibi görmüştüm olayı bi anda.. okulum yok öss ye hazırlanıyorum size uygun bir gün bana da uygundur..
Bu harekette bulunmaktan onur duyarım..
Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. İşte öyle bir şey..
emerus
Site Çizeri

Post by emerus »

ben de gelirim.. sağlam kafayla pek düşünemeyiz o yüzden biralar benden..
:P yok alkole karşı olanlar meyve suyu getirebilir :D nihahaha
emerus "druid of elderlights"
was here...
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Sanrım ben de gelebilirim. Ama ev konusunda pek umutlu değilim.

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

ev konusunsunda ne yazıkki bende umutlarımı kaybetmeye başladım.
-bu konunun çazip hale getirilebilmesi için şöyle bir önerim var: evini kullanacağımız arkadaşa her gelen o arkadaşa duyduğumuz saygının bir simgesi olarak küçük bir frp hediyesi versin.

mesela ben kendi adıma rare bir magic kartı verebilirim.
bir başkasıda dev bir zar verir vs. vs.

şunu da eklemek istiyorum arkadaşlar koskoca istanbul tayfası bumudur. herkes gelip forumlarda bilmişlilk taslamayı bu sitenin nimetlerinden yararlanmayı biliyor. en azından bir defaya mahsus böyle bir buluşmaya katılıp beyin fırtınasına katılınmalınıdır diye düşünüyorum. acil birşey olur, imkan dışıdır ayrı, ama o kadar insandan en azından ilgili bir on kişidemi yok?...
emerus
Site Çizeri

Post by emerus »

lord necrosun evde buluşak :D oy oy oyy necrosa bi danışın :P
emerus "druid of elderlights"
was here...
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

arkadaşlar hazır site kalabalıkken tekrar sorayım:

şu ana kadar öneri olarak emerustan kadıköy karga kafe geldi.

başka önerisi veya daha iyisi bize açabilecei bir çatısı olan varmı?

tekrar söylüyorum ben kendi adıma bize kapısını açan arkadaşa nadir bir magic kartı hediye edeceğim. her gelende zaten yanında içicek atıştırıcak birşey getirir. yani bizi misafir edicek arkadaşa fazla yük olunmaz.
ulfgar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ulfgar »

aklıma geldi madem ev diyoruz ,ki bence de ev daha güzel, şu keçeli kalemle yazılan tahtalar varya hani beyaz , portatif , ondan varsa birisinde getirmesi hoş olabilir. :) ana maddeleri ona yazarız herkesin gözü önünde olur.

sembolik hediyeye gelince eşikten geçmeden diz çöküp selamlayabilirim bu fedakar kişiyi
Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. İşte öyle bir şey..
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

şunu da eklemek istiyorum arkadaşlar koskoca istanbul tayfası bumudur. herkes gelip forumlarda bilmişlilk taslamayı bu sitenin nimetlerinden yararlanmayı biliyor. en azından bir defaya mahsus böyle bir buluşmaya katılıp beyin fırtınasına katılınmalınıdır diye düşünüyorum. acil birşey olur, imkan dışıdır ayrı, ama o kadar insandan en azından ilgili bir on kişidemi yok?...
Okulum sebebiyle il dışındayım o yüzden katılamayacağım her hangi bir organizasyona.Ama fikir hoş kaynaşmak adına..
Ultima bırakılmaz, ara verilir ;)
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

arkadaşlar anlaşılan 4 kişiyiz.

darktimes ada bilgilendirme inceliğini gösterdiği için ayriyeten teşekkür ederim.

bir tarih belirleyip buluşalım derim. biz tarihi belirleyip buluşalım. yaptığımız çalışmalarıda sitede yayınlarız. o tarihte gelmek istiyenlerde bize katılır.
aklında bir tarih ve yer olan varmı acaba. fazla kalabalık olmadığız için ben şu durumda taksim öneriyorum.
benden başka birde "karga cafe" önerisi var. ne dersiniz?
ulfgar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ulfgar »

taksim daha iyi olur benim için... taksimde nereye gideceğimiz konusunda ise galatasaray lisesinin orta bi han da çok sessiz bi kafe var.. harala gürele barışıp çarışmicamıza göre sizi oraya götürebilirim.. :) tarih saat için siz buyrun
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

benim içinde uygun. tarih konusunda benimde bir sinirlamam yok. yakin olmasi koşuluyla size uyabilirim arkadaşlar.

bence zaten çok zaman kaybettik. bildiğim kadariyla bir istanbul tayfasi kaldi buluşmayan.

bu arada buluşmaya gelicek olan arkadaşlar varsa lütfen vakit geçirmeden iletişim mesajları atsınlar.
özellikle istanbuldaki mod ve yöneticilerden biraz daha ilgi beklemek hakkımızdır diye düşünüyorum...
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Benim için hafta sonu çok erken ya da çok geç olmamak şartıyla her zaman uygun, önceden bir programım varsa da buradan söylerim.

Yer olarak da biraz yardımla her yere gidebilirim ama Taksim tercihimdir.

Ancak eğer buluşmaya yetkili biri gelmeyecekse gayet anlamsız olur, yine de birileri gelecekse ben de giderim.

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

yetkili biri....

İSTANBULDA YAşIYAN YÃ?NETİMDEN ARKADAşLARA SİTEMLERİ TEKRAR SUNMANIN ANLAMI YOK SANIRIM...
ulfgar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ulfgar »

buluşmayla alakalı değil ama ...

burda böyle bir şeyden konuşurken sitenin hiç bi yerine yansımamış olması , serbest kürsü deki başlığa bile doğru düzgün giriş yapılmaması ((orda mesajlar dandik demiyorum yazan sayısı az sadece)) beni iyice ümitsiz kılıyo ve insan ister istemez düşünüyo...

bundan şikayetçi olan insanlar bu kadarsa.. yani "biz" bu kadarsak hangi kararı kime uygulatıcaz.. millet bu gidişattan memnun gözüküyo.. benim nazarımda frpworld daima kullanıcılarından oluşmuş bir kavramdı.. kimse için buraya uygun değil demedim.. kimse için bu ne len böle demedim.. bu gün de burası üyelerin oluşturduğu bi yer.. üyeler memnunsa frpworld de mamnundur.. bu çiftçinin verim vermiyo diye toprağı dövemsine benziyo benim gözümde...

umarım anlatabildim .. yeni kalktım da toparlayamadım tam
Post Reply