Baldur's Gate II, En sevdiğiniz karakter?

Mucit Gnomların hayal makineleri, pc, konsol oyunları hakkında her sey..
ElvenBard
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ElvenBard »

ehue olabilir valla Harper'lara güven olmaz zaten... Yüzü de Ã?ağla şikel'e benziyo huyu da benziyomuş demekki :p
<em>Grave digger, when you dig my grave.. could you make it shallow? So that i can feel the rain..</em>
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

O halde ben Jaheria ile yüzükleri atıp, Edwina'ya koşuyorum. :mrgreen: (Elminster sağolsun. :tongue: )
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

Power demands sacrifice.
darkflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darkflarer »

abi sarevok hepsini tekte alır bi benim charımı bide wulfgarı alamaz (hayvan gibi herif) drizzt falan hikaye tek vuruşta bruenoru bilem devirir artemiside. adam maşallah %90 magic resistance zaten büyücüler bile bişi yapamaz.
<div>artık lightflarer'ım</div><br>
darkflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darkflarer »

ElvenBard wrote:ehue olabilir valla Harper'lara güven olmaz zaten... Yüzü de Ã?ağla şikel'e benziyo huyu da benziyomuş demekki :p
jaheria benim tostumu yedi zaten televoleye çıktık :P
ElvenBard
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ElvenBard »

hehe cidden benzior ama bikaç yerde daha rastladım bu benzetmeye, çizerken model olarak Ã?ağla şikel mi kullanmışlar dicem olabilir tabi neden olmasın :p
<em>Grave digger, when you dig my grave.. could you make it shallow? So that i can feel the rain..</em>
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Tüm karakterleri ayrı bir güzeldi minsc ve jan dialoglarıda muhteşemdir. Ama profil resmi olarak ben en çok Viconia'yı beğeniyorum. Çok taş bir ablamız. ayrıca tiefling beast master da ayrı bir güzeldi. Darkflarer hemen profil resmi yapmış zaten. :idea:
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
ElvenBard
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ElvenBard »

Bard'tı o tiefling, adı da Haer'dalis idi
darkflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darkflarer »

O benim Jaheria'm bir kere. Hıh!

Yoksa.. Yoksa.. İkimiz de boynuzlandık mı?
şaşırmayın be jaheria benim bikere
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Walla öncelikle benim ana karakterim büyücü olduğu için hiç mi hiç gereksinim duymadım Edwin'e. Bi grupta iki büyücü fazlalıktır zaten bana göre. Benim favorim Viconia'dır, ablam asla kibirinden ödün vermez ve dalga geçmeyi sever. Benim grubumda Aerie'yle ikisi vardı ve devamlı atışıyorlardı. Walla Jaheira hainlik yapıp kaçtı, Yoshimo ayrı mesele. Zaten ToB'da grubda 3 kişi Bhaal çocuğuydu.

Ama bir yer var ki her zaman tüylerim diken diken olur her oynadığımda: SoA'nın sonunda Irenicus'la dövüşmeye başlamadan önce Minsc'in lafı, bağıra bağıra:

Evil, Meet My Sword, Sword meeet Eviiiiil!

Yazarken bile tüylerim diken diken oldu. Bu arada Aerie'mi vampir yapıp aldılar benden ama olsun öbür tarafta buluşcaz onla... :schemes:
And i still wonder if you ever wonder the same!...
Araxiel
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Araxiel »

Ben Aerie ile çocuk yapmıştım Tob'da. Inventoryde duruyordu öyle gereksiz gereksiz. :P
Uwriel, Artex ve Brokenblade arkadaşımdır.
KUTBILTUNGA
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by KUTBILTUNGA »

İyilik için k.ç tekmelemeye !!! Yaşa be Eksik tahta Minsc!
Yalnız geldik dünyaya;yalnız yürürüz yollarda.Bitmez yollar bizimdir;biziz kırılmaz irade gücünü yalnızlıktan alan.
Kapo
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Kapo »

Her ne kadar hainde olsa YOSHİMO is willing ;) Ben hain olmasına rağmen özellikle oyunun başlarında seri şekilde lvl atlaması ve ok ile okçuluk konusunda uzman olması ve iyi bir hırsız olması sebebi ile onu tercih ediyorum...
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Jan jansen tabeeki. İşe yararlık larakta bece diğerlerinden daha işlevli bir karakter. Hem sadece İllusionist/thief değil ayrıca mucit kendileri. Diğerlerinin hepsi gruba katılana kadar sürünürken (ağzı kokan sefil maceracılar yada bir büyücünün kobayları) Jan jansen icatlarıyla paraya para demiyor 3 katlı evi çıkarak (Hemde toprak altına çıkarak yalıtım yapmış eve) şehrin zenginleirni kıskançlıktan çatlatıyor. Eeeee O kadar Zeka basmış!

Misk'te sempatik bir karakter tabee. Gerisini değiştirip atabilir, isteyene satabilirim. Hatta hediyem olsun.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
lightflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by lightflarer »

Aslında bi ranger vardı bi köye gittiğimizde zenci hani örgülü şaçları var o herif bayağı sağlamdı bence yoshimo'dan falan daha etkiliydi uzaktan
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

O dediğin adamı oyunun sonuna kadar kullanmıştım, favori adamlarımdan biri
And i still wonder if you ever wonder the same!...
Post Reply