İstanbul Buluşması \ beyin fırtınası

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
ulfgar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ulfgar »

havanda su dövüyoruz içine sarmısak atarız elbet diyerekten ya neyse..

ben geliyorum..
Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. İşte öyle bir şey..
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Kimseyi bir şey için zorlayamazsınız ve kimse de sizin fikrinize uymak yada size hak vermek zorunda değildir. Uzatmanın bir anlamı yok, buluşun konuşun kararınızı alıp bize iletin. Biz de değerlendirip tartışmaya açalım sarayda. Uygun bir şey çıkarsa zaten uygulamaya konur.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Arkadaşlar dediğim gibi, ben bu haftasonu hiç müsait değilim. Haftaya okulum açılıyor. O açılmadan bütün işleri halletmek için bu haftasonuna yığmıştım. Yeminer de çok büyük ihtimalle gelemez. Zaten İstanbul'da değil kendisi şu anda bildiğim kadarıyla. Yani ya ön buluşma yapın, ya da hiç yapmayın. Her halükârda daha sonra toplanmamız gerekecek.
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

Power demands sacrifice.
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

Daeya wrote:Kimseyi bir şey için zorlayamazsınız ve kimse de sizin fikrinize uymak yada size hak vermek zorunda değildir. Uzatmanın bir anlamı yok, buluşun konuşun kararınızı alıp bize iletin. Biz de değerlendirip tartışmaya açalım sarayda. Uygun bir şey çıkarsa zaten uygulamaya konur.
çilek sen niye şimdi böyle bir çıkış yapma ihtiyaçı duydun. bu tarz şeyler psikolojide "korkunun dışa vurumu" olarak değerlendirilir :evil:

şaka bir yana bahsettiğin şeyleri bizde biliyoruz. zaten uygulanamıyacak birşeyide ortaya atmayız. hem kaldıkı bizim söylediğimiz uygulanabilir şey bir çok kişi istiyor olduğu halde uygulanmıyorsa bu zaten ayrı bir tartışma konusu olur ve bizde bunu tartışmaya açarız yani kısacası senin hatırlatman gereken birşeyin söz konusu olduğıunu düşünmüyorum.

arkadaşlar şimdiden 3kişiyiz anlaşılan. havanda su da dövsek bakarsınız benim havanım iyonik tirde hidrojenden patlama yaparız. biz birşeyler yapalım , yapmıyanlar utansın :wink:
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Benim demek istediğim şey şu: bu kadar çok sitem ve isyana gerek yok. Üstünde durmayın birşeyin. Biz bugün buluştuk konuştuk. Sizin de buluşmanız olsun, Ankara'daki tayfanın da. En mantıklı karar ne ise o değerlendirilsin. Attığınız 3 mesajdan 2'si sitem mesajı.

şimdiden iyi toplantılar arkadaşlar. Sizden gelecek öneriyi merakla bekliyoruz.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
ulfgar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ulfgar »

Zaten ortada bir sorun da yok... iftara gidelim bence di mi di mi ... :evil:
Hani eski bir resme bakarken hani yılları sayar da insan hani gözleri dolar ya birden.. İşte öyle bir şey..
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Ama cidden bu kadar az katılım olduğuna göre gidişatta sorun gören sadece üç kişi mi var? Ã?bür başlıkta da pek fazla şikayet olmamıştı çünkü. Yanlış anlamayın arkadaşlar, önerilere her zaman açığız; ama böyle üç şehirde toplu buluşmalara filan değdi mi bu kadar az kişiden şikayet varken?
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

Power demands sacrifice.
ulfgar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ulfgar »

o mesaj daeya ya bir atıf değil ... tamamen söylediklerinle alakalı üstü kapalı yorumdur necros.. dedim hangi kararı kime uygulatıcaz.. bence çözüm bulmamız imkansız .. çünkü burayı meydana getiren insanlar bir sorun görmüyor. frpworld sorun yok diyorsa neye çözüm bulucaz..
Sylvius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sylvius »

Arkadaslar baska bir baslıga yazdıgım uzere bu gibi onemli toplantıları en azında haber olarak versekte hepimizin haberi olsa ben yeni okuyorum sahsen ve kosa kosa gelirim yani.
cumartesi bana da uygundur ancak 11 biraz erken degil mi? 12:30 yapsak onu
...
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

ulfgar wrote:o mesaj daeya ya bir atıf değil ... tamamen söylediklerinle alakalı üstü kapalı yorumdur necros.. dedim hangi kararı kime uygulatıcaz.. bence çözüm bulmamız imkansız .. çünkü burayı meydana getiren insanlar bir sorun görmüyor. frpworld sorun yok diyorsa neye çözüm bulucaz..
Ben açıkçası önceki mesajımı herhangi bir cevap niteliğinde yazmamıştım. :) Neyse, cumartesi toplanıp bir önbuluşma yapın. Sonuçları bildirirsiniz. İlk fırsatta da bu sefer yönetici kadrosuyla birlikte tekrar toplanırız.

Power demands sacrifice.
emerus
Site Çizeri

Post by emerus »

ben de gelirim abi amaç toplanıp birşeyler konuşmaksa güzel bir buluşma yapalım
ama burdan buluşma yerini tarihi belirtirseniz en azından bi fikrimiz olur..

son olarak kadıkyöyde gidilecek bir çok yer var eğer uyarsa kadıköy derim..
emerus "druid of elderlights"
was here...
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Arkadaşlar, son bilgiler ışığında son karar nedir? Cumartesi günü Taksim'de buluşuyor muyuz? Hangi saat kime uyuyor, kime uymuyor? Kimler kesin olarak geliyor?

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

arkadaşlar bence taksim dedi çoğunluk taksim olsun.

birde madem ön buluşma oldu olacak 13.00 olsun.

ulfgar ın dediğide güzel bence konuşuruz ön planlamayı yaparız. sonra istiyen arkadaşlarla birde iftar yaparız.

bir sorun: birbirimizi nasıl tanıyacağız.

tma anıtın orda buluşalım. ve gelenler biraz da yüksek sesle frp ile ilgili konuşsun. zaten hemen anlaşılır :)

şu an için 5kişiyiz sanırım:

-ulfgar
-frontsideair
-emerus
-slyvius
-trulias

bu arada ben sitede kimsenin sorunu olmadığını sanmıyorum. aktif 30-50 arası kullanıcı varken bunların kafadan 10dan fazlası buluşuyor. bir çok kişinin de bu konuda bir tercihi olduğunu sanmıyorum. yani önemli bir insan grubu şu an için bir değişimden yana diye düşünüyorum.
emerus
Site Çizeri

Post by emerus »

cumartesi yarın mı oluyor ??? hangi cumartesi bahsettiğiniz :D
emerus "druid of elderlights"
was here...
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

evet yarın emerus.

hemen kesinleştirelim frontsideair da benden haber bekliyori

bu vesileyle tekrar hatırlatayım:

ARKADAşLAR; İSTANBUL BULUşMASI\BEYİN FIRTINASI YARIN (29.06.2006 CUMARTESİ)

SAAT 13.00 DA TAKSİM MEYDANINDA GERÃ?EKLEşECEKTİR

tüm ilgililerin katılımını bekliyoruz
Post Reply