Enwor Serisi
yorum yazılamadığına göre kimse okumamış.
yazar basit olayları öyle güzel kurgulamış ve dünyayı o kadar güzel tasvir etmişki okurken benim çok hoşuma gitmişti. Belki tanınmış bir seri değil ama alınıp bir şans verilmesi gereken bir kitap.
Fakat tek kötü noktası ülkemizde hiç satılmamış olacakki İthaki yayınları 2. kitaptan sonra yayınını durdurdu. Yani şimdi alın okuyun diyorum ama devamı yok. Ama her kitapta konular bağımsız olduğu için yayınlanmış 2 kitabıda alınıp zevkle okunabilir.
Ben tavsiye ederim...
yazar basit olayları öyle güzel kurgulamış ve dünyayı o kadar güzel tasvir etmişki okurken benim çok hoşuma gitmişti. Belki tanınmış bir seri değil ama alınıp bir şans verilmesi gereken bir kitap.
Fakat tek kötü noktası ülkemizde hiç satılmamış olacakki İthaki yayınları 2. kitaptan sonra yayınını durdurdu. Yani şimdi alın okuyun diyorum ama devamı yok. Ama her kitapta konular bağımsız olduğu için yayınlanmış 2 kitabıda alınıp zevkle okunabilir.
Ben tavsiye ederim...
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
aransayes söylediklerin çok doğru. yanlış zamanlama tanıtım eksikliğitasarımın iyi olmaması gibi birçok nedenden dolayı hakettiği ilgiyi görmemiş bir seri..
Ancak benim okuduğum en iyi seriler arasında. Kurgusu gerçekten mükemmel..
Okuyucusu o kadar az değil bu arada aransayes. birçok tanıdığım insan en azından gezgin ormanı okudu ve de başkalarının okuması için önermeye devam ediyoruz...
Ancak benim okuduğum en iyi seriler arasında. Kurgusu gerçekten mükemmel..
Okuyucusu o kadar az değil bu arada aransayes. birçok tanıdığım insan en azından gezgin ormanı okudu ve de başkalarının okuması için önermeye devam ediyoruz...
Bu güzel işte. bu serinin hakettiği ilgiyi alamaması üzmüştü beni. Keşke İthaki devamını çıkarsada okuyabilsek. 2. kitabın sonundaki karanlık kardeş e ne olacak merak ediyorum
Bir tek seni bana çok gördü dünya
Arkadaşlar bu Enwor serisinin devamının çevrilmesini istiyorsanız sizin yardımınıza ihtiyacımız var, biz bir grup arkadaş ile bu konuda somut adımlar attık, ama tabiki haklı olarak yayınevleri talebi gördükten sonra arzı sunmak istiyorlar, onun için sizin bu serinin devamını istediğinizi belirtmeniz lazım, bunu da bu şu linkten yapabilirsiniz:
http://www.ithaki.com.tr/index.php?opti ... 3&Itemid=3
şuanda çevirmen bile düşünülüyor, onun için lütfen üşenmeyin isteğinizi belirtin...
duyuru ve saygılarımla...
http://www.ithaki.com.tr/index.php?opti ... 3&Itemid=3
şuanda çevirmen bile düşünülüyor, onun için lütfen üşenmeyin isteğinizi belirtin...
duyuru ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...