Hayal Gücünüzü Zorlayın ve Yeni Farklı Irk

Sorularınız mı var? O zaman cevapları olan kişileri burada bulabilirsiniz.
odfel
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by odfel »

Ayrıca goborklar mağaralarda kayalıklarda yaşarlar ve ömürleri 30 yıldır.Gözleri dikey konumda
elips şeklindedir,vizyonları eliflerin iki katıdır.üç parmakları vardır ve el-göz koordinasyonları berbattır.Bunun için acayip sakardırlar.tak kullanmayı bildikleri silah sapan ve taştan yontulmuş hançerleridir.fotosentez ve kemosentez yapabildikleri için haftalarca aç kalabilirler.
En çok mantar ve insan eti yemeyi severler
<strong>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&
Rhuben
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Rhuben »

efla ya katılıyorum ırk yaratmak deyince var olanları melezleştirmek gelmemişti beim aklıma. başlığa bakınca şaşırdım hep melez şeyler. tıpkı monsters manualın yarısı gibi... bi de başta bir arkadaş biyolojisi iyi olan falan demiş yardımcı olsun diye... :D
Maalesef etmek zor böyle bir durumda.. çünkü insan ve elf insan ve orc melez ırk oluşturuyor ama diğerlerinin oluşturabilmesi için büyü gerekir onun dışında olacağını sanmıyorum. yoksa şimdiye kadar görürdük.. gerçi belli olmaz bi yazar çoşar yapar dediklerinizi de yani...zaten bi orcla insanın da melezi olması bana saçma geliyo... :-o
green_eye_of_devil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by green_eye_of_devil »

Halfling+ejderha

Titan+Kender

Arkadaşlar sakin DnD sistemi kaldıramaz bunları :P

Centaur+Titan+Ejderha= DnD GG!!!

Yeni Irk yaratma olayına geçicem gibi u aralar kendime bi dünya kurmaya başladım kendi bildiklerim, yaraktıklarım ve bu zamama kadar Z.U(DM :p)'lardan oyunculardan öğrendiklerimi bir araya getirip bir dünya kurmaya başladım dünya tamamlandıkdan sonra ırk yaratmayı planlıyorum.
hayatın daima görmediğimiz bir yanı vardır. ve hep o yanı görmek isterken asıl kısmını kaçırırız...
Post Reply