Fantastik Sinema
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
-
Shadowmaster
- Kullanıcı

-
gandalfoftheday
- Kullanıcı

-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

Re: Pardon
heheh süper ya konu müthiş değişikliğe uğramış ???Laf lafı açmışgandalfoftheday wrote:Fantastik sinema demiştim???
-
KiNg_Of_DaMnEd
- Kullanıcı

-
gandalfoftheday
- Kullanıcı

yapımcı geldi haanıııım
Ya tamam sizi artis yapıcam da nerde fantastik filmler nerde bu geyikler. Bu arada bi söylenti var. lotr'un yapımcısı asıl filmleri kasasında saklıyormuş. o yüzden bize bu hata dolu filmleri verip "biri beğenmediniz mi? alın size kötü film 2." yapıyor. ölünce bombayı patlatıp tarihe geçmeye karar vermiş. ne diyom. ben ya. neyse...
Ben Giderim,Adım Kalır<br>Dostlar Beni Hatırlasın...
hayır abi 50 lerde gerçeklik hastası adamlar(mafya babaları, bazı çok zenginler) varmış ve bazı guruplar o zamanlarda kişiye özel filmler çekmişler.
kaynak olarak tam tarihini hatırlayamadığım bir milliyet gazetesini gösterebilirim. bunun yeterince iyi bi açıklama değil ama bu kadarını hatırlıyorum. o zaman baya bi şaşırmıştım
kaynak olarak tam tarihini hatırlayamadığım bir milliyet gazetesini gösterebilirim. bunun yeterince iyi bi açıklama değil ama bu kadarını hatırlıyorum. o zaman baya bi şaşırmıştım
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
manyak bir şey bu!!
inanasım gelmiyor
bu arada D&D filminde basketbolcu bir cüce ve ormanda haşır huşur yürüyüp breastplate giyen bir elf vardı
tabii havaya toz fırlatıp iki laf dahi etmeden extra dimensional portal açabilen bir çırak büyücü de haliyle komikti
ama en komiği, elflerin ülkesine gittiklerinde filin esas oğlanını iyileştiren elfin aslında bir elften çok reha muhtara benzemesiydi
inanasım gelmiyor
bu arada D&D filminde basketbolcu bir cüce ve ormanda haşır huşur yürüyüp breastplate giyen bir elf vardı
tabii havaya toz fırlatıp iki laf dahi etmeden extra dimensional portal açabilen bir çırak büyücü de haliyle komikti
ama en komiği, elflerin ülkesine gittiklerinde filin esas oğlanını iyileştiren elfin aslında bir elften çok reha muhtara benzemesiydi