İstanbul Buluşması / Ramazan Eğlencesi
evet öyleymiş de haftaya dersanede öğlenci olmam durumunda naparım bilmiyorm çünkü 18:50 de dersaneden çıkıyorum fakat azcık geç de olsa orada olacağım......
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
-
ombuspider
- Kullanıcı

-
ombuspider
- Kullanıcı

şimdi efenim buluşmaya gelicez iyi güzel.. E Sultanahmet .. Orası da tamam.. Ama şöyle bi durum var ki Kabataş'dan tramvaya binicez Sultanahmette inicez ve indiğimiz yer bile ilk defa görüyoruzdur muhtemelen, ya da gördüysek de hatırlamıyo olucaz falan.. Dediğim şudur ki, Sultanahmet'de tramvaydan indikten sonra buluşma yerini nasıl bulucaz bi yardımcı olun Memedali bey 
With the ocean above me .. And flames in my eyes !..
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Evet, tam bir yer ve saat belirlensin bence de. Anlaşılan 8 Ekim herkese uygun.
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..-
ombuspider
- Kullanıcı

Tamam arkadaşlar yer Sultan Ahmet dikilitaş valla tramvaydan inince kime sorsanız söyler Ayasofyanın tam çaprazında kalıyor ayrıca saat 15:30 yada 16:00 hangise uygunsa artık. İftar vahte kalabalık olacağından daha öncesinde kişi sayısına göre yemek yiyeceğimiz yere bildirmemez gerekebilir.
TARİH : 8 EKİM PAZAR 2006
YER: SULTANAHMET DİKİLİ TAş Ã?NÃ?
SAAT: 15:30 YADA 16:00
ETKİNLİK: RAMAZAN EYLENCELERİNİ HEPBİRLİKTE YAşAMAK. BİRLİKTE İFTAR AÃ?MAK, TAVLA OYNAMAK MUHABBET ETMEK, NARGİLE Ã?AY VE BİRLİKTE OLUP KAYNAşMAKTIR. buraya kadar itirazı olan varsa lüfen neye itiraz ettiğini yazsın bizde bir çözüm bulalım .

TARİH : 8 EKİM PAZAR 2006
YER: SULTANAHMET DİKİLİ TAş Ã?NÃ?
ETKİNLİK: RAMAZAN EYLENCELERİNİ HEPBİRLİKTE YAşAMAK. BİRLİKTE İFTAR AÃ?MAK, TAVLA OYNAMAK MUHABBET ETMEK, NARGİLE Ã?AY VE BİRLİKTE OLUP KAYNAşMAKTIR. buraya kadar itirazı olan varsa lüfen neye itiraz ettiğini yazsın bizde bir çözüm bulalım .
Madem Sultanahmet diyoruz madem iftar diyoruz Sultanahmet köftecisinden iyi bir iftar yeri mi olur. Sonrasında da bir feshane turu fena olmaz hani. İlerleyen saatlerimizi de madem nargile keyfi ile geçirmek istiyoruz Türkiyenin en iyi nargilecisini biliyorum ben orada nargile+has sahlep eşliğinde güzel dakikalar sizleri bekliyor. Ne duruyorsunuz arayın 0900 *** ** ** 
İnsan labirentte, içgüdülerini ince, keskin bir uç gibi bilemelidir, neredeyse bir hançerin, bir kılıcın ağzı kadar keskin, çünkü içgüdüler de hayatta kalmak için kullanılan silahlardır ve sık
arkadaşlar o gün dersanem var ayrıcana bir de öğlenciyim o yüzden en erken 1 dersten kaytararak 6 da dersaneden çıkıp anca iftara yetişebilirim e ben o saatte geleceğime göre ombuspider da benle olacağına göre bizi geç bekleyin siz
There'll be war, there'll be peace.
-
ombuspider
- Kullanıcı

Valla gencler haklı esen. Cocuklar bilmiyor bak birkac irtibat teefonu verelim ki Haftanın en kalabalık gunu olan pazar gunu hava da kararmıs olacagından dikilitasta bile bulamazlar bizi gibi geliyor. Alın benim tel: 505 650 81 61 arayın gelip alırız sizi veyahut orada olursak eger caldırın beni uzuuun uzuuun freestyler melodisine dogru gelin yarasa misali...
Ayrıca pazar gunune yer ayırtılacaksa simdiden harekete gecilmesi gerek diye dusunuyorum ayrıca iftar var nargile var schyte neden yok ?
Ayrıca pazar gunune yer ayırtılacaksa simdiden harekete gecilmesi gerek diye dusunuyorum ayrıca iftar var nargile var schyte neden yok ?
Tamamdır millet şimdi telefon işini şöyle yapalım bana forumda bulunan sms den mesaj atın size telimi vereyim kim istiyorsa ayrıca Mustide teliNİ yazdı zaten merak etmeyin sizi sultan ahmette her şekilde buluruz biz
Bu arada liste son olarak nasıldı gelecekleri bilelimde ona göre SultanAhmette bekleme yada arama kurtarma çalışmaları yapabilelim. Son olarak iftar vaktinde gelecek olan arkadaşlarda irtibat telefonu alsın malum pazar ve ramazan ayındayız biraz kalabalık bir ortamda olacağız o yüzden gelecekler şimdiden kendilerini garantiye alsın. :schemes:
Not: Buluşma Ramazan eylencesi olduğundan biraz geç saatde başlıyor o yüzden evden izin almanızı tavsiye ederim sonradan ben eve geç kaldım diyip tam eylenmeye başladığımızda gitmeyin bizide üzmeyin :ayyyy!:
Not: Buluşma Ramazan eylencesi olduğundan biraz geç saatde başlıyor o yüzden evden izin almanızı tavsiye ederim sonradan ben eve geç kaldım diyip tam eylenmeye başladığımızda gitmeyin bizide üzmeyin :ayyyy!: