Magic Kart Trade
-
ranger_ilvetus
- Kullanıcı

kartların takasında nadirliğin ikinci derece önemli olduğunu düşünüyorum. yani o konuda bir sıkıntının olucağını sanmam. birde bildiğim kadarıyla istanbul piyasası ankaraya nazaran çok daha aktif. senin de bu sisteme dahil olman arayıpta bulamadığın veya edinmek istediğin kartlara ulaşmak için yeni kapılar açabilir.
şuan sitedeki en detaylı ticaret listesi setsuna nın. aynı başlık altında gözüne çarpmıştır. ben şu aralar kart sayımı arttırmaya çalıştığım için bir liste yayınlamadım ama yayınlıyabilirim. sende yayınlarsan sitede bu konuya dikkatler belki biraz daha fazla çekilmiş olur, bencede iyi olur.
açıkcası bende kart listeni dört gözle bekliyorum
şuan sitedeki en detaylı ticaret listesi setsuna nın. aynı başlık altında gözüne çarpmıştır. ben şu aralar kart sayımı arttırmaya çalıştığım için bir liste yayınlamadım ama yayınlıyabilirim. sende yayınlarsan sitede bu konuya dikkatler belki biraz daha fazla çekilmiş olur, bencede iyi olur.
açıkcası bende kart listeni dört gözle bekliyorum
-
ranger_ilvetus
- Kullanıcı

-
ranger_ilvetus
- Kullanıcı

Arkadaşlar sanırım destelerimi çaldırdım
ben tatile gittikten 3 gün sonra eve hırsız girmiş, yüklü bir meblağ para çalmıştı.Tatilden dün geldim ve bugün listeyi çıkarmak üzere destlerimi aradığımda bulamadım.Sanırım hırsız destelerimin bulunduğu çantayı da almış, bunu da haliyle evdekiler farketmemiş.Yarın genel bi temizlik yapıcaz, umarım o zaman ortaya çıkar çantam

ben tatile gittikten 3 gün sonra eve hırsız girmiş, yüklü bir meblağ para çalmıştı.Tatilden dün geldim ve bugün listeyi çıkarmak üzere destlerimi aradığımda bulamadım.Sanırım hırsız destelerimin bulunduğu çantayı da almış, bunu da haliyle evdekiler farketmemiş.Yarın genel bi temizlik yapıcaz, umarım o zaman ortaya çıkar çantam
credence in my word.
written in dust,
tainted by memories.
written in dust,
tainted by memories.
arkadaşlar olabildiğince çok brothers yamasaki (en az 4) , olabildiğince çok 9th edition levitation (en az4) , 5 adet rag dialer , ve nadirliği önemli olmadan uçan iyi kartlar arıyorum.
uçan kartların aynından birden çok olursa ve nadir olurlarsa tercihimdir. ama yinede fark etmez.
elimde oldukça kart var, ilgilenenlerle gerek mali yönden gerekse , kart takası yönünden anlaşabileceğimizi sanıyorum.
en kısa zamanda görüşmek dileğiyle
uçan kartların aynından birden çok olursa ve nadir olurlarsa tercihimdir. ama yinede fark etmez.
elimde oldukça kart var, ilgilenenlerle gerek mali yönden gerekse , kart takası yönünden anlaşabileceğimizi sanıyorum.
en kısa zamanda görüşmek dileğiyle
- AreniusLorthenia
- Kullanıcı

bende özellikle uçan kartlara yönelik oldukça fazla destroy effect kartı mevcut. ayrıca nadir zombi kartlarıda var.
ama siz ankaradaymışsınız nasıl olur bilmiyorum...
sayet bu al takke ver külah bölümünde bir "ticaret listem" yayınlarsanız daha rahat pazarlıklar yapabiliriz.
ama dediğim gibi ankarada olmanız benim açımdam işleri çok zora sokuyor...
ama siz ankaradaymışsınız nasıl olur bilmiyorum...
sayet bu al takke ver külah bölümünde bir "ticaret listem" yayınlarsanız daha rahat pazarlıklar yapabiliriz.
ama dediğim gibi ankarada olmanız benim açımdam işleri çok zora sokuyor...
http://www.frpworld.com/modules.php?nam ... pic&t=5478
Bakın bakalım hoşunuza gidecek birşeyler var mı...
Bakın bakalım hoşunuza gidecek birşeyler var mı...
-
Blood_Shed
- Kullanıcı

Aranıyor!! Wanted!!
Arrogant Wurm 4x
Wonder 2x
Yavimaya Coast 4x
Roar of the wurm 2x
Intuition 2x
Deep Analysis 1x
Daze 3x
Chrome mox 2x
Chill 4x
Masticore 2x
Oxidize 4x
Ray of revelation 4x
Submerge 4x
Waterfront Bouncer 4x
Call of the herd 4x
Takas satış farketmez hallederiz icabında.
Arrogant Wurm 4x
Wonder 2x
Yavimaya Coast 4x
Roar of the wurm 2x
Intuition 2x
Deep Analysis 1x
Daze 3x
Chrome mox 2x
Chill 4x
Masticore 2x
Oxidize 4x
Ray of revelation 4x
Submerge 4x
Waterfront Bouncer 4x
Call of the herd 4x
Takas satış farketmez hallederiz icabında.
Magic the gathering!!! Allaaaa allaaaaa