savaşta her şey mübah mıdır?
karşım dakine göre savaşırımdiyosun. olabilir tabii ama ben ırkın karekteri olayına karşıyım. yani elfler onurlu orklar aşağılık olarak önyargılı bir yaklaşıma tabi tutuluyo bakın iyi bir orc da olabilir yada onurlu bir ogre arada istisna çıkar. unutmayalım drizzt de kolcuydu. şimdi drowdan rancer oluyosa ogreden de paladin olur nie olmasın.haplo25 wrote:Bir orkla savaşıyorsam herşeyi yaparım çünkü nasılsa onun yapacağını bilirim.
Dünyada imkânsız olan tek şey, imkânsız olanı bulmaktır.
- Blackthorn
- Kullanıcı

Tabii ki de evet ne yani adam senin arkandan gafil avlamaya çalışırsa sende yaparsın savaşta şefer söz konusu bile olamaz aklına ne gelirse yaparsın.O yüzden şövalyelerin "şerefim Hayatımdır" lafı savaşlar için geçerli bir kural değildir bence...
Est Sularas Oth Mithas...
şerefim Hayatımdır...
(Bir Teknokratın ağzından bunu duymak ironik diy mi?!?!?)

şerefim Hayatımdır...
(Bir Teknokratın ağzından bunu duymak ironik diy mi?!?!?)
- darkflarer
- Kullanıcı

- darkflarer
- Kullanıcı

savaşta her şey mübah mıdır? bence evet. çünkü ölüm korkusu karşındaki rakibine herşeyi yaptıracak kadar büyüktür ve aynı ölüm korkusuda insandaki onur değerlerinin katilidir. Onurluca çarpışıp öleceğine savaşı kazan ve hayatına devam et. :schemes:
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
-
ElessarTelemnar
- Kullanıcı

-
Horcoel_Baator
- Seçilmiş Savaşçı
Bu konuda yapılacak tek yorum kanaatimce şu olmalıdır..şavaşta herşeyi yapmak karaktere ve aligmente göre değişen bir kavramdır..Zira bir knight,crusader,paladin bir samurai den rakibinin yüzüne toz atmasını ve ardından gelen fırsat saldırısı ile rakibini biçmesini beklemek biraz garip olur..Ama elbette oynattıgınız non-lawfull bir fighter-barbarian tarzı birşey ise kazanmak için bunun gibi ufak tarzda hilelere başvurabilir..
''No matter what I do, no matter how hard I try,
the ones I love will always be the ones who pay..''
the ones I love will always be the ones who pay..''
Pek değildir gibi geliyor bana.Eğer herkes arkadan vurmayı seçseydi nolurdu bu dünyanın hali
Gerçekten o adamın yönelimine ve seçtiği classa göre büyük ölçüde değişiklik gösterir.Yani bir paladinden suikastçilik yapmasını bekleyemeyiz değil mi? 
Beni mutlu et tatlı kız..<br> Bana sarıl bu gece.<br> Öp beni yağmurun altında.<br> Sev beni sonsuza dek..<br>
- darkflarer
- Kullanıcı

abi sonuçta benim gibi chaoticler (sadece kural tanımazım kötü diilim tarafsızım heeey ) savaşta gerekirse rakibin *****a bambu bile sokar yani ısırırım, bağrırım, gölge kapısı kullanırım, kaçar vurur yine kaçarım sonuçta kazanırım. Her ne kadar drowları çok sevmesemde bu drow taktiğidir kazandığın sürece sorun olmaz yani.
Edited by Horcoel..
Argolara dikkat edelim arkadaşım..
Edited by Horcoel..
Argolara dikkat edelim arkadaşım..
<div>artık lightflarer'ım</div><br>