Kadim büyücülere sesleniyorum
Kadim büyücülere sesleniyorum
Ben aydınlanmış savaşçı ve komutan Corax Tigerheart...
Buraya geldim çünkü siz kudretli büyücülerin yardımını istiyorum.
Tanrılar tarafından bana verilen bu kılıcın... *mavi bir aura ile parlayan dev bir kılıcı sırtından çeker* kadim güçlerini ortaya çıkarmamda yardımcı olun. Gerektiği şekilde ödüllendirileceğinizden şüpheniz olmasın...
Saygılar...
Buraya geldim çünkü siz kudretli büyücülerin yardımını istiyorum.
Tanrılar tarafından bana verilen bu kılıcın... *mavi bir aura ile parlayan dev bir kılıcı sırtından çeker* kadim güçlerini ortaya çıkarmamda yardımcı olun. Gerektiği şekilde ödüllendirileceğinizden şüpheniz olmasın...
Saygılar...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
kadim=eski ,köklü olduğundan alındım.
*kılıcını bana veririsen senin için araştırabilirim* der yeminer the lich ve kılıca bakmaya başlar. kocaman(tam corax a göre) diye düşünür. büyülü olduğu zaten anlaşılmaktadır ama ne tür büyüler saklamaktadır.
*kılıcını bana veririsen senin için araştırabilirim* der yeminer the lich ve kılıca bakmaya başlar. kocaman(tam corax a göre) diye düşünür. büyülü olduğu zaten anlaşılmaktadır ama ne tür büyüler saklamaktadır.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
Elf büyüleri ile kılıcın doğasını anlama çabasına girebilirim. Bu kadar ilahi kökenli bir mirasın başka bir büyüyle tanınabilmesine de olanak vermiyorum. Anlamaya çalışana doğasını yanlış gösterebileceğini veya bu tür büyüleri şiddetle reddetme ihtimalini de göz arda etmemek gerek.
Benim büyü kullanmadan yapacağım ilk tahmin bu kılıcın Malovan'ın güçleriyle kutsanmış ve güçlendirilmiş olduğu yönünde.
Daha fazlası için karmaşık ve zor ritüellere girmemiz lazım. Bunun için diğer büyücüleri ve belki de rahipleri beraberce yapılacak bir ritüele katılmaya çağırıyorum.
Büyü güçlerimizi içiçe örebilirsek bu kılıcın doğasını anlama konusunda daha yüksek bir şansa sahip oluruz kanısındayım.
Benim büyü kullanmadan yapacağım ilk tahmin bu kılıcın Malovan'ın güçleriyle kutsanmış ve güçlendirilmiş olduğu yönünde.
Daha fazlası için karmaşık ve zor ritüellere girmemiz lazım. Bunun için diğer büyücüleri ve belki de rahipleri beraberce yapılacak bir ritüele katılmaya çağırıyorum.
Büyü güçlerimizi içiçe örebilirsek bu kılıcın doğasını anlama konusunda daha yüksek bir şansa sahip oluruz kanısındayım.
Işık ışıyanla gelir.
Tabiiki düşmanım olduğunu açık açık dile getiren bir lich'in bu kılıcı incelemesine müsade edemem...
Kılıcın güçlerini herkese açık edecek bir ayin benim için ancak son çare olabilir... ki zaten bu ayin de tapınakta clericlerce yapılacaktır (lichlere duyurulur)...
Kılıcın güçlerini açığa çıkarmanın başka bir yolu olamaz mı kadim büyücü?
Kılıcın güçlerini herkese açık edecek bir ayin benim için ancak son çare olabilir... ki zaten bu ayin de tapınakta clericlerce yapılacaktır (lichlere duyurulur)...
Kılıcın güçlerini açığa çıkarmanın başka bir yolu olamaz mı kadim büyücü?
Belki bir yolu vardır ve bu yolu da bildiğimi sanıyorum.
Kılıcın gücünü öğrenme konusundaki arzum bu kutsal nesnenin doğasını görebilen kişilerden olmaktı. Diyarımıza ne kadar kutsal bir işaretin indiğini herkese duyurabilmekti. Tanrıların güçlerine herkesin şahit olabilmesini sağlamaktı.
Ancak kılıcın gücünü herkese açık etmek istemiyorsan bu senin kılıcın gücünü kendine arzuladığın anlamına gelir. Hayır, amacın buysa aracın ben olmayacağım. Böylesi kutsal bir nesnenin kullanımına sadece ve sadece insanların iyiliğine onlardan gizlenmeden kullanıldığı zaman yardımcı olabilirim. Ne bencil bir amaca ne de bencil kullanımlara yardımcı olabilirim.
Yolun ışığın yolu olsun ve kılıç güçlerini sana kendisi söylesin.
Kılıcın gücünü öğrenme konusundaki arzum bu kutsal nesnenin doğasını görebilen kişilerden olmaktı. Diyarımıza ne kadar kutsal bir işaretin indiğini herkese duyurabilmekti. Tanrıların güçlerine herkesin şahit olabilmesini sağlamaktı.
Ancak kılıcın gücünü herkese açık etmek istemiyorsan bu senin kılıcın gücünü kendine arzuladığın anlamına gelir. Hayır, amacın buysa aracın ben olmayacağım. Böylesi kutsal bir nesnenin kullanımına sadece ve sadece insanların iyiliğine onlardan gizlenmeden kullanıldığı zaman yardımcı olabilirim. Ne bencil bir amaca ne de bencil kullanımlara yardımcı olabilirim.
Yolun ışığın yolu olsun ve kılıç güçlerini sana kendisi söylesin.
Işık ışıyanla gelir.
corax yoksa kılıcının kendini bana karşı koruyamayacağını mı düşünüyorsun. şunu kafana koy. büyücüler bilgedir ve sen onları kendi bencil amaçların için kullanamazsın. bu kılıcı inceletmek istiyorsan divanımızın tüm üyelerinin karşısına getirirsin ve herkesin karşısında incelenir ve büyünhün yüce kütüphanesinde yerini alır sende kılıcını alırsın. korkma hayatta en son sahip olmak istediğim şey kutsal bir kılıçtır.
kararından dolayı seni tebrik ederim. bilgece bir davranış
kararından dolayı seni tebrik ederim. bilgece bir davranış
güç amacın, k
güç amacın, k
Amacım "bencil" amaçlarıma büyücüleri "alet etmek" değildi.
Aksine düşmanlarımın bu kılıcı hile ile elde etmek amacında olmaları ihtimalini engellemekti. Bu kılıcın güçleri ve mucizeleri elbette bütün insanlara açıklanacak ve Tanrıların gücüne şahit olmaları sağlanacaktır...
Fakat kılıcın incelenme aşamasında tam güvenlikle korunması şarttır.
Ben büyücüler divanının bu kılıcı incelemesini onaylıyorum.
Onaylamadığım şey ise Tanrılar'ın ordusunun düşmanlarının bu kılıca yaklaştırılmasıdır. Saygılar...
Aksine düşmanlarımın bu kılıcı hile ile elde etmek amacında olmaları ihtimalini engellemekti. Bu kılıcın güçleri ve mucizeleri elbette bütün insanlara açıklanacak ve Tanrıların gücüne şahit olmaları sağlanacaktır...
Fakat kılıcın incelenme aşamasında tam güvenlikle korunması şarttır.
Ben büyücüler divanının bu kılıcı incelemesini onaylıyorum.
Onaylamadığım şey ise Tanrılar'ın ordusunun düşmanlarının bu kılıca yaklaştırılmasıdır. Saygılar...
demekki bir sorun kalmadı. bende konseyin bir üyesi olarak orada bulunacağım ve yine belirteyim hiçbir zaman kutsal bir kılıca yaklaşmaktan hoşlanmadım. ben bunu sadece büyünün gelişmesi için istiyorum. kulede sizde bilirsiniz iyilerde kötülerde ve seöçimini yapmamışlar birlikte yaşar ve çalışır.
güç amacın, k
güç amacın, k
Bu sözlerden sonra güçlü büyücülerden kılıcın tam güvenliğini sağlayacakları sözünü büyü tanrıları, onurları şerefleri ya da onlar için önem temsil eden herhangi bir şey üzerine yemin almadan kılıcın incelenmesine izin veremeyeceğim...
Bir ırkın hatta tüm insanların kaderi buna bağlı olabilir ve ben bu riske giremem. Gerekirse diyar diyar dolaşır bu kılıcın güçlerini öyle keşfederim...
Bir ırkın hatta tüm insanların kaderi buna bağlı olabilir ve ben bu riske giremem. Gerekirse diyar diyar dolaşır bu kılıcın güçlerini öyle keşfederim...
bu konuda leydi nodaril -ki sanırım sözüne güvenebilirsin-den güvence alabilirsin ve diğer büyücü dostlarım kirath ve dragonfire ile görüşmedim ama sanırıom onlarda itiraz etmezler.
rp dışı:rp olarak bu tartışmanın uzaması mantıklı ama şunu bilmeni isterim kılıç ile ilgili birşeyler planlamadım ve diğer arkadaşların güvenini sarsmak istemem. ben sadece büyücülük kulesinin biraz daha renklenmesini istiyorum. lütfen yanlış düşünme corax. bu ritüelde sadece büyümle sana yardımcı olacağım. tabiki olay renklensin diye daha sonra birşeyler yapabilirim ama bunlar kesinlikle sana ve kılıca karşı hareketler olmayacaktır.
rp dışı:rp olarak bu tartışmanın uzaması mantıklı ama şunu bilmeni isterim kılıç ile ilgili birşeyler planlamadım ve diğer arkadaşların güvenini sarsmak istemem. ben sadece büyücülük kulesinin biraz daha renklenmesini istiyorum. lütfen yanlış düşünme corax. bu ritüelde sadece büyümle sana yardımcı olacağım. tabiki olay renklensin diye daha sonra birşeyler yapabilirim ama bunlar kesinlikle sana ve kılıca karşı hareketler olmayacaktır.
güç amacın, k
güç amacın, k
Gördüğüm kadarıyla Lady Nodaril benim iyi niyetime inanmıyor ve güçlerini öğrenmeme yardımcı olmayı da reddediyor. Ruhuna hangi karanlık düşmüşse umarım Tanrılar aydınlatır...
Kirath ise açık bir şekilde Tanrıların ordusuna meydan okumuştu ve onun sözüne de güvenmem mümkün olmuyor...
Tamamen tarafsız olduğundan emin olduğum ve gücüne, kudretine saygı duyduğum Dragonfire eğer bana bu sözü verebilirse... o zaman kılıcın güçlerinin araştırılmasına izin vermeyi düşünebilirim...
Kirath ise açık bir şekilde Tanrıların ordusuna meydan okumuştu ve onun sözüne de güvenmem mümkün olmuyor...
Tamamen tarafsız olduğundan emin olduğum ve gücüne, kudretine saygı duyduğum Dragonfire eğer bana bu sözü verebilirse... o zaman kılıcın güçlerinin araştırılmasına izin vermeyi düşünebilirim...