yauv frpciler mühendis midir hep
ben gayet bilg. müh.üm pişmanım ama bunun konumuzla ilgisi yok : D
ben daha çok mühendislerin forumlarda çok olduğunu düşünüyom zaten biri de söylemiş önceki mesajlarda.
ama şöyle de bir durum var ne kadar katılırsınız bilmem ama müh olmak için biraz çalışmaya adıyor insan kendini ve frpyi de yapamadıklarını yapabildiği için bir kaçış gibi görüyor (ki bunu da önceki mesajlarda söylemişti biri : P ama benim fikrim de böyle )
ben daha çok mühendislerin forumlarda çok olduğunu düşünüyom zaten biri de söylemiş önceki mesajlarda.
ama şöyle de bir durum var ne kadar katılırsınız bilmem ama müh olmak için biraz çalışmaya adıyor insan kendini ve frpyi de yapamadıklarını yapabildiği için bir kaçış gibi görüyor (ki bunu da önceki mesajlarda söylemişti biri : P ama benim fikrim de böyle )
iyi bir seyyahın belirli bir planı yoktur, ulaşmak gibi bir amacı da.
-
Horcoel_Baator
- Seçilmiş Savaşçı
up!Horcoel_Baator wrote:Bende kaldırım mühendisiyim henüz..Açıkçası pek memnun oldugumu söyleyemeyecegim zira aylık aldıgı para pek göz doldurur birşey degil
21 senelik kaldırım mühendiyisim aldığım para şu anda eskisine göre daha iyi olsada bölüm değişikliği için kurslar ve bazı takviyeler ile üniversteye bir kere daha başvuruda bulunacağım..
Böhüüüeuueuheuheuheuh
''No matter what I do, no matter how hard I try,
the ones I love will always be the ones who pay..''
the ones I love will always be the ones who pay..''