Sylvos adlı kullanıcının mevcut durumda haksız olmasına rağmen , hali hazırda kendini haklı çıkarmak amaçı ile dilek kuyusuna yaptığı başvuruya karşılık olarak bu başvuruyu yapmak zorunluluğunda kaldım.
şayet arşivlerde yedekleniyorsa özel mesajların incelenmesi ve hala kendini yapmış olduğu tüm saldırılara rağmen hala haklı çıkarmaya çalışan bu kişinin ifşa edilerek bir ibret direği oluşturmasını talep ediyorum.
böyle bir işlemin, sitemizde yazılan yazı ve yorumlara bakmadan üslüpsuzça ve özel mesajların arkasına gizlenerek saldırı yapma eğiliminde olan potansiyel insanlarada örnek teşkil edceği ve bu potansiyel insanlarıda site içinde üsluplu davranmaya iteceği kanısındayım.
böyle bir eylemin sitemizin çıkarları dorultusunda olacağı aşşkardır. bu arkadaşa hala forumda görünen bir yazı başlığı kullanarak beni haksız yere küçük düşürme çabasından dolayı gerekli yaptırımın uygulanmasını ve bu yargılamanın bir örnek teşkil etmesi için site arşivlerinde herkesin görebileceği bir yere kopyalanmasını rica ediyorum.
hakkın yerini bulması dileğiyle
trulias
çamur atma çabası uyarısı
Kişisel meseleleri kişiler halleder, kişilerle ise forum aracılığı ile değil özel mesaj aracılığı ile ulaşılır.
Bir şikayetiniz varsa ilk gördüğünüz admin ya da yönetici arkadaşa durumu iletin, onlar konuyu çözmeye çalışır.
Bu başlığı yakında sileceğim. Konu ile de ilgilenilecektir.
Bir şikayetiniz varsa ilk gördüğünüz admin ya da yönetici arkadaşa durumu iletin, onlar konuyu çözmeye çalışır.
Bu başlığı yakında sileceğim. Konu ile de ilgilenilecektir.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k