arkadşlar sanki olayın kahramanları aynı zamanda siz değilmişsiniz gibi "ben burda değildim, aaaaaa, orda ne olmuş..." şeklinde yazılar yazıp kendinizi dışarda tutarak eleştiri yazıları yazmanız açıkcası beni üzdü. herneyse...
benim öneri tarihim:
7.10.2006 cumartesi saat 13.00 yer taksim meydan şimdi kimler geliyor?
NOT: YÃ?NETİMDEN ARKADAşLAR DA UMARIM BU HAFTA ARAMIZDA OLABİLİRLER
arkadaşlar pazar günü ne için buluşulacağını bilmiyorum ama, ramazan eylencesinden bahsediyorsan adı üstünde eylence bu.
ayrıca şunu da hatırlatayım siteyle ilgili önemli bir görüşmeyi her zaman yukarda tutarım kaldı ki bu hafta yapacağımız buluşma bile ertelenmişken bu işi iyice geçe atmak , özelliklede aynı siteden insanlarla eylence için geçe atmak irade zaafiyetidir.
benim görüşüm ya pazar olur ya cumartesi.
pazar eylence olduğunu söylüyorsan en uygyn zaman cumartesi...
şu anda bana uyuyor, ama yarın dişçime uğrayacağım. Eğer cumartesiye randevu koyarsa gecikebilirim ya da erken kalkabilirim. Yarın kesin haberi veririm.
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
ben kendi adıma bir kırgınlık olduğunu düşünmüyorum. sadece birbirimimizi tanımamanın getirdiği yanlış anlaşılmalar oldu sanırım. ama hepimiz böyle bir toplantıda profesyonelce davranıp bunları bir kenara bırakabiliriz diye umuyorum
arkadaşlar dünden beri kimse teyid mesajı atmadığı için tekrar gündeme taşıyorum. bazı arkadaşların alıcağı haberler vardı. ona göre programa dahil olacaklardı.
tamamdır millet iki admin den sözü kopardık artık biraz kalabalık gitmessek ayıp olur, adam başı bir admin düşmesin toplantıda admin leri dm saysak en az 8 kişi bu işin şanındandır.