Raistlin Hakkındaki Yorumlarınız!!!!!
Raistlin kendi iç dünyasında ki bir iç çatışmanın ürünüdür. Ya büyüye devam edecekti ve tanrılara meydan okuyacak kadar güçlenecekti ya da zor bir yaşamda çürüyüp gidecekti.
Büyünün karşılığında neler verdiğini tekrar tekrar söylemeye gerek yok. Kısaca herşeyini verdi ama o bundan pişman olmadı.
DL onun eliyle şekillendi. Raistlin bir muamma olmasa seride asla bu kadar tutulmazdı.
Büyünün karşılığında neler verdiğini tekrar tekrar söylemeye gerek yok. Kısaca herşeyini verdi ama o bundan pişman olmadı.
DL onun eliyle şekillendi. Raistlin bir muamma olmasa seride asla bu kadar tutulmazdı.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
- buzdaglarininleydisi
- Kullanıcı

kesinlikle hırs,keder,acı, bir kaç damla sevgi kırıntısı geçmişten kalan ve gelecek için keski normal olsaydım düşlerindeki aşkı için belki belki çocukluğundan kalan yaşanmamış masumiyetten ..et ve kemik onun gücünün kırbacı..oki büyüden yaratılmış altın bir kale..oki tüm ölümleri gözlemleyecek ve yinede yıkılmayacak zamanın tek efendisi olmaya adaydı ki başardı artık o bir tanrı insanları yokolmus bir dünyaya hükmetmek zorunda kalsada....karanlıkların kıraliçesini tahtından edebilecek tek karanlık lord tanrılar diyarında... :schemes:
- AreniusLorthenia
- Kullanıcı

Buzdaglarininleydisi'nin şiirsel anlatımı çok güzel olmuş.Ben birkaç şey eklemek istiyorum.Raistlin hayatında bir seçim yaptı bence yani sevecek ve tanrı olamayacaktı ya da sevmeyecek ve tanrı olacaktı.Bu seçim yanlış olabilir ancak onu bu noktaya getiren toplumdur yine kendisinin doğunca "ben tanrı olcam !Nıhahahahahahaaaa" dediğini sanmıyorum. Kimse onu gerçekten anlamadı.Yaptıkları hatayı gördüklerinde çok geçti.Ama Raistlin buna rağmen kalbindeki iyiliği buldu yine ve kapıya kapattırdı.Bunu kendi için yapmadı eger kendi için yapsa crysania ve caramon da ölmüş olurlardı.
en başta sinir olduğum fakat kitapların biri bitip biri geldiğinde derin bi saygı duymaya başladığım bir süre sonra ise artık hayran kaldığım büyücü kişidir kendisi...bir kez daha ona burdan selam ederim 
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
Celeraen wrote:en başta sinir olduğum fakat kitapların biri bitip biri geldiğinde derin bi saygı duymaya başladığım bir süre sonra ise artık hayran kaldığım büyücü kişidir kendisi...bir kez daha ona burdan selam ederim
Doğrudur, Crysania da öyleydi. Zamanla sevdi Raistliniaransayes wrote:Nedense Kızlar başlarda hep raistlinden hoşlanmazlar. En azından benim tanıdıklarım. Sonra sonra sevmeye başlıyorlarAdamda vahşi bir cazibe var galiba.
-
Darth_Vader
Setsuna wrote:Celeraen wrote:en başta sinir olduğum fakat kitapların biri bitip biri geldiğinde derin bi saygı duymaya başladığım bir süre sonra ise artık hayran kaldığım büyücü kişidir kendisi...bir kez daha ona burdan selam ederimDoğrudur, Crysania da öyleydi. Zamanla sevdi Raistliniaransayes wrote:Nedense Kızlar başlarda hep raistlinden hoşlanmazlar. En azından benim tanıdıklarım. Sonra sonra sevmeye başlıyorlarAdamda vahşi bir cazibe var galiba.
Benimki ilk görüşte aşk gibi bir şeydi. Sonradan olmadı.
- AreniusLorthenia
- Kullanıcı

Ben Raistlin küreyi hakimiyeti altına alıncaya kadar ona pek dikkat etmemiştim.O andan sonra ona hem saygı duymaya hem de onu büyük bir dikkatle okumaya başladım.Grubu sattığında ona bir şey diyemedim(sevgimden
)İlkbahar şafağının sonunu okuduğumda ise benim için herşey bitmişti.Tamamen bir Raistlin hayranı oldum.Caramon gibi oldum yaa!
“Bedeli sadece cehennemse, intihar konusunda bu kadar tereddüte ne gerek var?”
Elamshin <br>
Elamshin <br>
- buzdaglarininleydisi
- Kullanıcı

raistlin majere
Kim ne derse desin raistline onu anlayıp sevebilecek tek kişi sadece ideali için aşkının yanından geçip ölümünü göze alabilmek gerek....yada idealinin aslında hata olduğunu son anda farkedip tüm yaptığından ve emeğinden vazgeçerek sevdiği için her sabah doğup her gece acıyla karanlıklar içinde klaranlık kraliçenin vahşi arzuları içinde ölümü tekrar tekrar tatmak gerek..
büyüyle tanıştığı andan beri tek aşkım...raistlinim..
büyüyle tanıştığı andan beri tek aşkım...raistlinim..
Raistlin gençken, daha büyüde çömezken siz kızlar hiç yüz vermiyordu. Demekki herşey güçle alakalıymış
Ne yazıkki Raistlin'in sizlerden haberi yoktu, olsaydı daha bir coşardı 
Bir tek seni bana çok gördü dünya
-
ElessarTelemnar
- Kullanıcı

- darkflarer
- Kullanıcı

Raistlinin ağzına bi çakarım bi daha bi yıl kendine gelemez. Benim karakterle karşılaşsın bi bakalım ne oluyo? Gerçi güzel kavga olur ama Raistlin'de 40 level üstü değildir sonuçta benim en iyi karakterim sınırda işte 40 level ve çok çok iyi bir karakter ama neyse konu Raistlin'di dimi. Biraz abartı bi karakter bence. Adam utanmasa sopa alıp tanrı öldürcek. Olurmu şimdi yapmayın ya?
<div>artık lightflarer'ım</div><br>