Son kez
-
Elandra_The_King
- Kullanıcı

Son kez
hIHI EVET HAKLISIN kİRATH .İyi davranmıştın.Neyse ben çekip gitmeyi tercih ediyorum çok saygılı arkadaşımız OREN DAUTRY(hani büyük harfle yazdım diye alınan) birkaç kişiyi daha postalasın.Sizden son bir ricam var.İp mi banlayın lütfen.Neyse hoşçakalın .Sizinle görüşmek üzere MALOVAN.........FLINT......VE DIGERLERİ ......DOSTÖA TABİ.....
kaçmak ne kadar kolay değil mi arkadaşlar
ya da kaybetmek ...
lütfen sözlerimize biraz daha dikkat edelim
neden bi kaç sözümüzden dolayı adminlerin çabaları boşa çıksın
neden bi arkadaşımız son kez diye bi başlık açsın
herkesi daha duyarlı olmaya çağırıyorum
ya da kaybetmek ...
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
çünkü burada istenmiyor. hırsız loncasında ki başlıkları onun değiştirdiğini duydum ve orada benim adıma atılmış bir mail var. eğer bunları sen yaptıysan umarım seninle bi daha görüşmeyiz çünkü beni gerçekten siğnirlendirdin bu görüşme dostça olmayacak.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

Kimsenin avukatı falan olduğum yok.Haa istediğim kişiyi savunurum istersem ama dediğim gibi savunduğum yok.Ancak olay şudur;kendinizi ne gibi bir otorite sayıyorsunuzda birisini suçlayıp bu siteyi haketmediğinizi söylüyorsunuz.Eğer bahsi geçen arkadaşın suçu büyükse zaten adminler tarafından banlanıcaktır.Olay bunu gerektirir.Öyle birleşip bir insanı suçlamak kolay tabii.Oren_Dautry wrote:Avukatımısın İlluvatarın..
Farkında deilsin galiba sitede olanların....bi çevrenen bak bidaha konuş..
savunduğun kişileri dikaktli seç ..bunu düşmanca alma sakın..
frp dünyasına karışamasak da onun buraya ne yüzle döndüğünü sorgulayabiliriz...
Hani sürü psikolojisi denen birşey varyaa.
-
The_KiRaTh
- Başbüyücü
Siteyi düzenli takip etmediin için yaptığın yorumların yersiz olduğunu sölemek zorunda hissettim kendimi exile.
Ha tabi kimse kimsenin ne ile ilgilendiğine karışamaz. Zaten bahsi geçen laf da çok ağır bi laftır. Senin olayları bilmeden ortaya atlaman kadar da saçmadır.
Siteye gelince, bu site hepimizin, ve hepimiz (sitede emeği olanlar) bu sitede hak sahibiyiz. Bunların dışında Oren sitenin yönetimine mensuptur, o ayrı.
Ha, bi arkadaşımızı kaybetmek (hele böle bir olayla) üzücüdür-bu tamamen başka bir konu.
Bidaha bir olaya sazanlamadan önce öncesini araştırman dileğiyle...
Ha tabi kimse kimsenin ne ile ilgilendiğine karışamaz. Zaten bahsi geçen laf da çok ağır bi laftır. Senin olayları bilmeden ortaya atlaman kadar da saçmadır.
Siteye gelince, bu site hepimizin, ve hepimiz (sitede emeği olanlar) bu sitede hak sahibiyiz. Bunların dışında Oren sitenin yönetimine mensuptur, o ayrı.
Ha, bi arkadaşımızı kaybetmek (hele böle bir olayla) üzücüdür-bu tamamen başka bir konu.
Tecrübe yenilen kazıkların bileşkesidir...
demiştim ki
bence bir yeri temizlemek o yerdeki kiri kaybetmek değildir çünkü
illuvatarın ne yaptığını bilmeden kefallik yaptığım için özür
olayın ne olduğunu bilmeden söylediğim bu sözleri geri alıyorum ve bu olaya kişiyi kaybetmek gözüyle bakmadığımı belirtmek istiyorumkaçmak ne kadar kolay değil mi arkadaşlar
ya da kaybetmek ...
bence bir yeri temizlemek o yerdeki kiri kaybetmek değildir çünkü
illuvatarın ne yaptığını bilmeden kefallik yaptığım için özür
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

daha ekleyeceğim pek bişi yok ama sölemem gerekir ki benim bi yandan okulum ve bir yandan işim var bunun yanında siteye yapabileceğiminde ötesinde bir zaman ayırıorum ...siteye bişi olunca canı sıkılan biziz, site için oturup adminlerle kafa patlatanda biziz.. izin ver de konuşma hakkımız olsun .. son söz gene adminlerin tabiki ben onların da çabasını görüyorum ve asla küçümsemiyorum... ayrıca neden düşmanca çıkıştığınıda anlamıorum ........The_KiRaTh wrote:Siteyi düzenli takip etmediin için yaptığın yorumların yersiz olduğunu sölemek zorunda hissettim kendimi exile.
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Öretmeyi bilmeyen sadece başkalarının yaptıklarını yıkmaya kafası çalışan insanlara hep sağduyumu yitirecek boyutta bir öfke duymuşumdur.. Bir mesajı değiştirip onu küfüre dönüştürmesi bile benim bakış açıma göre ona bu lafların kat kat fazlasını hakettirir.. Kaldı ki adam hackerlık bile yapmıyor... Hackerlara bile çok çok ufak da olsa bir saygım vardır.. Öünkü onlar bile bir parça da olsa yapılan işe emek verirler ama illuvatar veya yeni ismi her neyse kendine güvenenleri kullanmaktan başka bir şey yapmadı.. Üstelik bu ilk de değil Quel Shinin de arkadaşlığını kullandı ve kaelthas o sadece kendine güvenenleri kullanıyor... Bu... bu bence en hafif tabiri ile çok küçük insanların yapacağı bir şey... Bilmiyorum yorumum biraz ağır olabilir ama böyle bir hareket karşısında soğukkanlı bir değerlendirme yapamıyorum... Neyse galiba fazla uzattım konuyu....
tüm kinim ve nefretim senin üzerinedir pislik. ne hakla başkaları adına yazı yazabiliyorsun. seni buradan tamamen kazımalı. başkalarına saygısı olmayana karşı benimde saygım olmaz. biz sen rahatsız olduğunda dostça mesajlar gönderdik ama sen suratımıza tükürdün. sen ne biçim bi pisliksin ki bi daha mesaj yazabiliyorsun. sinirim daha yeni yeni geçiyor. arkadaşlar o mesaj dolayısı ile beni uyardığında ne yapacağımı bilemedim ve bi yazı yazdım. ben kazara okuldan siteye girmiş ve log off olmadan kalkmılş gitmişim başka biriside o mesajı yazmıoştır diye. neden? çünkü bu siteye giren hiç kimsenin böyle bir şey yapacağını düşünmemiştim ama ne yapaersın çıkıyomuş. defol buradan. elimden gelse senin frp ye yaklaşmanı bile negellerdim ama malesef.

güç amacın, k
güç amacın, k
-
Elandra_The_King
- Kullanıcı

Gitmek istedim ancak gitmemi engelliyorsunuz.Sana çok sakince cevap veriyorum yeorda şu an.Öncelikle şunu söyliyeyim bilgin olsun sen insanlık dünyası için bir yüz karasısın.Bu yaznının silinmesine gerek yok Yeminer yaptığı hakaret ile eşit düzeyde konuşacağım.Gerçi hakaret etmiyorum çünkü gerçekten bu niteliklere sahip iki insandan bahsediyorum.Öncelikle ben Quel-shinin arkadaşlığını kullanmışım ne alaka şimdi?Bana açıkalsana bağlantısını?Yeorda sen öyle bir insanınsın ki bu olay hakkında doğru düzgün birşey bilmediğin hakkında bahse giremeyeceğim ki bilmediğin açık,bilmeden konuşma cesaretini gösterebiliyorsun.Bu büyük bir saflık.Ve sen Yeminer bana pislik dediğine inanamıyorum ya. Bu kadar niteliksiz bir saftiriğin bana pislik demesine inanamıyorum.Ben sorgulayamam tabi size göre ama Yeminer ben sana böle kutukutu pense forumlarına falan katılmanı önereceğim.Bu siteye geleli baya oldu. Ve senin yazdığın aptal ve gereksiz yazıları görmezden gelmehe alışmış bir insan oldum.O aptal avatarınla etrafta dolaşarak Başvuru bölümüne Sizce yeminer sinir bir insan mı? gibi aptal bir anketi atacak kadar ne olduğunu sen söle.Yazdığın yazının içinde en sinir olduğum ise Quel-shinin dostluğunu kullanarak demen.(Sen yazdın sanırım)Quel-shin bu sitede tanıdığım en istikrarlı ve en iyi dost.Bu yaptığım şeyden sonra belki sitede yerim yok ama bunu açabilecek güçteyim sen istesende istemesende.Ve şundan o kadar eminim ki Sizler Yalnızca siteyi koruyormuş ve doğruluğun büyük takipçisi olarak görünmek için herşeyi yaparsınız ve yaptınızda dönün bakın bu başlığı baştan okuyun anlamazsanız bir daha okumayın zaten sizin için yapılacak hiçbirşey kalmamış demektir.)Bu arada HüKüMlÖ tebrik ederim seni!!!Başarmışsın?)
Yeminer,Yeorda Gidip kendinizi doğruca aşağı atmanızı rica edeceğim bakın orsaı çok rahat ...Hadi canım hadi...
Quel-shin ve diğerlerine saygılarımla Özüm Safaoğlu
Yeminer,Yeorda Gidip kendinizi doğruca aşağı atmanızı rica edeceğim bakın orsaı çok rahat ...Hadi canım hadi...
Quel-shin ve diğerlerine saygılarımla Özüm Safaoğlu
başkalarının yazılarına bir zamanlar saygı gösterebiliyormuşsun demekki bir zamanlar ve cevap falan yazmıyormuşsun ama merak ediyorum yaptığın terbiyesizlişğin ardından hala nasıl cevap yazabiliyorsun. senin başkalarına saygın kalmamış. yazılarımın içeriği beni ilgilendirir. beğenmiyorsan cevap yazmazsın ama sen benim mesajımı değiştirerek bana hakaret ettin. burada atılması gereken birisi varsa o da sensin ve atıldında ama bir pislik gibi tekrar atanların üzerine sıçramaya çalışıyorsun. ne hakla bi daha bu siteye girdiğini anlayamıyorum. senin gözümde bir pislikten bir farkın yok. bu sitede seni farklı şekilde gören olduğunu da sanmıyorum. quel shin senin le ilgili şöyle diyor: ben onu gurubumdan sildim, elimden gelse tarihimden de silerim. sen herkesin aklında bi pislik olarakö kalacaksın ve öylesinde.
güç amacın, k
güç amacın, k