en iyi dünya

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

World of Darkness sanırım içinde yaşadığımız Dünyanın uyarlanmış bir hali oluyor ki bu durumda onu nereye koyacağımız belli değil... Ama farklı bir Dünya tanımlamadığı kesin...

En azından içinde yaşadığımız dünyayı taban olarak almış bir RP sistemi denebilir. : ) Ki içinde bulunduğumuz Dünyanın taban alınması bile o sistemi diğerlerinin önüne geçirir benim fikrimce...
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
darkflarer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by darkflarer »

ya beyler en ii fr kasmayın daha, zaten dl güzel değil adam gibi 3-5 kitabı var sadece ve ...unu çıkarmışlar onun, ravenloft zaten yaşanmaz bi yer, middle-earth da çok sade ayrıca yapacak bişey yok bi ara bi savaş oluyo sonra 1000 yıl oturyuyolar. fr de zıt pırt heyecan var herkes bana dokunmayan yılana ben dokunurum modunda o yüzden daha ii
<div>artık lightflarer'ım</div><br>
ranger_ilvetus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ranger_ilvetus »

Firble wrote:World of Darkness sanırım içinde yaşadığımız Dünyanın uyarlanmış bir hali oluyor ki bu durumda onu nereye koyacağımız belli değil... Ama farklı bir Dünya tanımlamadığı kesin...

En azından içinde yaşadığımız dünyayı taban olarak almış bir RP sistemi denebilir. : ) Ki içinde bulunduğumuz Dünyanın taban alınması bile o sistemi diğerlerinin önüne geçirir benim fikrimce...
Evet, bu yönüyle baktığımız zaman haklısın, diğer dünyaların içine yerleştiemiyoruz.

Yurkardakilerden birini seçecek olursam da, sanırım ben de FR derdim.
credence in my word.
written in dust,
tainted by memories.
Post Reply