Magic: The Gathering

Warhammer 40k, Mordheim, Necromunda, World War II, Magic the Gathering, Starwars:CCG ve daha fazlası burada...
ranger_ilvetus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ranger_ilvetus »

trulias wrote: shadow lu kartlar çok dikkatimizi çekti. ancak sayıları şimdilik 6 kadar.
Valla ben de siyah beyaz bi shadow destesi yapmayı planlıyorum, bakalım.

Arkadaşlardan birinin Stronghold - Weatherlight zamanlarından kalma monowhite bi shadow destesi vardı, tek yapabildiğim güzelce dayak yemek olurdu :D
O günden beri bu deste fikri vardır bende, bakalım yeni shadow kartları nasıl olacak..
credence in my word.
written in dust,
tainted by memories.
mikael
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mikael »

http://www.cardkingdom.com/card_viewer. ... pid=121325
When a player plays a spell or a creature attacks, ...
Kartın özelliği ile 2/1 olması birbirine uymamış gibi geldi bana. Kendisi saldırsa da, rakip saldırsa da oyundan çıkacağı için ne atak ne de blok yapabilir. Neden 0/1 yapmak yerine 2/1 yapmaya kasmışlar, anlayabilen var mı?
AreniusLorthenia
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by AreniusLorthenia »

Ben onu da anlamadım neden böyle bir kart yaptıklarını da...Ne gibi kullanımları olabilir ki,yani çok sınırlı bir kullanımı var tabi hani bir yaratık oyuna inince karşıdakine x vur gibi ama dediğim gibi çok sınırlı değil mi?
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

oyunda şu an için kullanılan 13.000 kadar kart tipi olduğunu söylesem, öyle zannediyorum ki ne kadar geniş ve çeşitli bir oyun olduğu anlaşılır :)
Blood_Shed
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Blood_Shed »

Vaşşş 100 de birini topladık herhalde :)

---

Ya beyler şaka maka paraya sıkışan elindeki kartları toptan ve tabi ucuzdan çıkartmak isteyenler olursa gelsin üşenmem hepsini alırım. :evil:

Mesajlarınız birleştirilmiştir //Set
Magic the gathering!!! Allaaaa allaaaaa
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

arkadaşalar bana acilen mezarlıktaki bir kartı alıp oyuna (in play) koyacak bir kart (daha iyisi kartlar) lazım. kartlartercihen siyah , yeşil , renksiz veya artifact olursa iyi olur.

elinde bu tarz kartlardan bulunanlar bana acilen bir yardım edebilise çok makbul geçer. takas yapabileceğim gibi uygun bir fiyat söz konusu olursa satında alabilirim.
ranger_ilvetus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ranger_ilvetus »

trulias wrote:arkadaşalar bana acilen mezarlıktaki bir kartı alıp oyuna (in play) koyacak bir kart (daha iyisi kartlar) lazım. kartlartercihen siyah , yeşil , renksiz veya artifact olursa iyi olur.

elinde bu tarz kartlardan bulunanlar bana acilen bir yardım edebilise çok makbul geçer. takas yapabileceğim gibi uygun bir fiyat söz konusu olursa satında alabilirim.
http://ww2.wizards.com/gatherer/index.a ... ld_Type=on

aradığın kartları buradan daha detaylı olarak belirleyebilirsin
credence in my word.
written in dust,
tainted by memories.
mikael
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mikael »

AreniusLorthenia wrote:Ben onu da anlamadım neden böyle bir kart yaptıklarını da...Ne gibi kullanımları olabilir ki,yani çok sınırlı bir kullanımı var tabi hani bir yaratık oyuna inince karşıdakine x vur gibi ama dediğim gibi çok sınırlı değil mi?
Bir de Legend yapmışlar, şaka gibi :)

Belki de şöyle bir mantığı vardır; draft sırasında bu kart birine çıkınca adam dakikalarca "Allah Allah, ne işe yarar ki bu kart?" diye düşünüp zaman kaybedecek, böylece drafta dezavantajlı başlayacak :D
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

açıkcası aradığım özel bir kart yoktu. elinizdeki kartlardan biri verdiğim tanıma uyuyorsa pazarlığa başlıyalım :)
ranger_ilvetus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ranger_ilvetus »

Pazar günkü turnuvada 3. olup 3 booster ödül aldım, üstüne bi de Shadowmage Infiltrator açtım ihya oldum :D

Bugün de draft var ona gdicem brazdan.Bakalım onda napıcaz..

---

Bi de o beğenmediğiniz kart gzel bi kart arkadaşlar.oyunun ilk iki turu ondan 2 tane inerseniz,karşı tarafın da yavaş bir destesi varsa çok acıtırsınız adamın canını.Ayrıca arkadaş ölmüyor farkettiyseniz :)

Mesajlarınız birleştirilmiştir //Set
credence in my word.
written in dust,
tainted by memories.
mikael
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mikael »

ranger_ilvetus wrote:Pazar günkü turnuvada 3. olup 3 booster ödül aldım, üstüne bi de Shadowmage Infiltrator açtım ihya oldum:D

Bugün de draft var ona gdicem brazdan.Bakalım onda napıcaz..
Tebrikler ve başarılar :)
Bi de o beğenmediğiniz kart gzel bi kart arkadaşlar.oyunun ilk iki turu ondan 2 tane inerseniz,karşı tarafın da yavaş bir destesi varsa çok acıtırsınız adamın canını.Ayrıca arkadaş ölmüyor farkettiyseniz :)
İlk iki turu inilemez, çünkü legend :)
Saldırınca kendi kendini remove ediyor zaten, rakibin canını acıtamayız bununla :)
Ölse de kurtulsak :D
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

bende setsuna ie aynı fikirdeyim. sadece özel bir combo su olabilir diye düşünüyorum. ancak o şekilde bir işe yarayacaktır.
ranger_ilvetus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ranger_ilvetus »

Hakkaten legenddi di mi o:D

evet dikkatli bakmamışım, bu haliyle hiçbir işe yaramıyor :-o
credence in my word.
written in dust,
tainted by memories.
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

hayır legend olmasada bir combosu yoksa yine bir işe yaramıyor.

ya bu arada bana mezarlıktan oyuna adam çağımam için güzel kartlar önermişsiniz eyvalllah ta , sizde hiç öyle kartt yok mu?

tek kıstasın birden çok kere kullanılabilecek bir kart olsun. yani enchant veya enchanmet gibi

bu arada şu yukardaki kart bir mavi kırmızı destenin kartı olmasın? belki mavilerde onu tamamlayan bir kart vardır?
ranger_ilvetus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ranger_ilvetus »

truilas sana uyabilecek en iyi kart sanırım Guilpack setinden Debtors' Knell olur

Bende 2 tane vardı vaktiyle de çok iyi bi teklife veriştim ikisini de:)
credence in my word.
written in dust,
tainted by memories.
Post Reply