tuborg çok kötü ya ben içiyorum içmesine yani ne bulursam içerim ama efes fıçı daha güzel..
bide carlsberg güzel ama onu bulmak zor..
skol u hızlı içince çok kötü mide bulandırıyo,kokusu bi acayip onun..kusmuk gibi
..eğer tanrılar varolsaydı ben tanrı olmamaya dayanamazdım..o halde tanrı yoktur..
şişe efes'in ötesi yok yeşil tuborg tan nefret ediyorum ve kullanan işletmeleri de kınıyorum. her ne kadar nefret etsem de bizim okulun partilerinde tuborg her zaman daha fazla verdiği için tuborg sponsorluğunda oluyo efes in buna bir çözüm getirmesini diliyorum
hemen hiç alkol kullanmam. ama illki kullanacaksam ve tercihimde biradan yana olacaksa
kesinlikle "kırmızı tuborg" derim.
kopenhang birası filan ama voyka karışımıyla yapıldığı için efes dark gibi yumuşak biralara nazaran daha kalıcı daha hoş bir tadı ve damak izi var.
özellikle mayalı içki karışımlarına karşı bir rahatsızlığınız yoksa votka öncesi bir sandviç ve ardından bir arjantinlik veya biraz daha az tuborg kırmızı atın ardından votka nar a filan geçin derim
trulias wrote:hemen hiç alkol kullanmam. ama illki kullanacaksam ve tercihimde biradan yana olacaksa
kesinlikle "kırmızı tuborg" derim.
kopenhang birası filan ama voyka karışımıyla yapıldığı için efes dark gibi yumuşak biralara nazaran daha kalıcı daha hoş bir tadı ve damak izi var.
özellikle mayalı içki karışımlarına karşı bir rahatsızlığınız yoksa votka öncesi bir sandviç ve ardından bir arjantinlik veya biraz daha az tuborg kırmızı atın ardından votka nar a filan geçin derim
Allahtan kullanmıyormuşsun, birde kullansan tutamayız seni buralarda
Yukarıda yazdıklarımı bir daha okursan sen kazanırsın, okumazsan ben!<br>