HIRSIZLAR...BİR soygun yapsaydınız eğer?...
-
Ghost_OF_A_Rose
- Site Yazarı

HIRSIZLAR...BİR soygun yapsaydınız eğer?...
Ben bir soygun yapsaydık neler yapardık çok düşündüm. yani lonca başkanı bir kaç arkadaşınızı seçmeniz kaydıyla üç kişilik bir görev veriyor ve bunu sizi nitelikli hırsızlarından saydığı için özellikle verebilecek kadar önemli kılıyor. Yapacak şeyler size bağlı. stratejiler, silahlar ve yoldaşlar...
ben başlayayım...
iki arkadışımı seçiyorum...siyah tenli, yetenekleri kusursuz bir arkadaşımı başta...adı JAN. ikinci arkadaşım bir yarım-elf ama duyu konusunda bizim en büyük yardımcımız. yani kulağımız....sarışın bir bayan ve adı LENNA.. üç yoldaş bir köşkü soymamız gerekli ve köşkte büyücüler dışında kimse yok...zaten sorunda bu..büyücüler... onlar hırsızlık yeteneklerimizi açsada JAn'ın yeteneklerinden biri de basit büyüler. bir gün boyunca grubun lideri olarak tek başıma köşkün karşısında incelemeye koyulurum. millet kaçta geliyor, kimler nereye gidiyor, ne zaman gidiyor ve ne zaman dönüyor...bunlar düzenli olarak mı oluyor, düzensiz mi? ve en önemlisi hangisi kimin odası (yanan ışıklar, odalara çıkanları gözlemlediğiniz de belli ediyor.) köşkte kaç kişi var? (kaç büyücü.) ve ertesi günün sabahla gece arasında olan zamanın da işe başlamak en uygunu. sesler doğadan, sessizlik üstün yeteneklerinizde. ışık ejderhaların kör olduğu zamanın ışığı....
nası ama iyi başlangıç dimi?:))))
ben başlayayım...
iki arkadışımı seçiyorum...siyah tenli, yetenekleri kusursuz bir arkadaşımı başta...adı JAN. ikinci arkadaşım bir yarım-elf ama duyu konusunda bizim en büyük yardımcımız. yani kulağımız....sarışın bir bayan ve adı LENNA.. üç yoldaş bir köşkü soymamız gerekli ve köşkte büyücüler dışında kimse yok...zaten sorunda bu..büyücüler... onlar hırsızlık yeteneklerimizi açsada JAn'ın yeteneklerinden biri de basit büyüler. bir gün boyunca grubun lideri olarak tek başıma köşkün karşısında incelemeye koyulurum. millet kaçta geliyor, kimler nereye gidiyor, ne zaman gidiyor ve ne zaman dönüyor...bunlar düzenli olarak mı oluyor, düzensiz mi? ve en önemlisi hangisi kimin odası (yanan ışıklar, odalara çıkanları gözlemlediğiniz de belli ediyor.) köşkte kaç kişi var? (kaç büyücü.) ve ertesi günün sabahla gece arasında olan zamanın da işe başlamak en uygunu. sesler doğadan, sessizlik üstün yeteneklerinizde. ışık ejderhaların kör olduğu zamanın ışığı....
nası ama iyi başlangıç dimi?:))))
Yaşam; ölümle onur arasında gidip gelen ince bir çizgiden ibaret..."Toprakla birim" kabul ediyorum bu sözü...
-
The_KiRaTh
- Başbüyücü
-
The_KiRaTh
- Başbüyücü
-
Ghost_OF_A_Rose
- Site Yazarı

arkadaşlar teşekkürler ama ben siz olsanız nası bir işi sınırda bulup, ne kladar büyüklükte ve riskte bir işi alırdınız ve neler yapardınızı da soruyorum....
ama size kesinlikle katılıyorum gözlem bir kaç günden de fazla sürmeli. ve sanırım rüşvet işinide uygulamalıyım. ama işi aldım bir kere:)))
ama size kesinlikle katılıyorum gözlem bir kaç günden de fazla sürmeli. ve sanırım rüşvet işinide uygulamalıyım. ama işi aldım bir kere:)))
Yaşam; ölümle onur arasında gidip gelen ince bir çizgiden ibaret..."Toprakla birim" kabul ediyorum bu sözü...
İstihbarat konusunda sağlam davranmanı benden önce söylemişler. Bence kılık değiştirmenin size sağlayabileceği kolaylıkları da göz arda etmeyin. İyi kullanılırsa bilgi alma konusunda bile oldukça işe yarayabilir. Hatta işi bitirme konusunda anahtar rol bile oynayabilir.
Karanlık yolumu gösterir, sessizlik gerçeği bana fısıldar. Onlar benim yoldaşım, ben onların parçası.
Tabii kapiyi gozetleyip dikkatleri dagitacak bir barbar da hirsizin isine yarayabilir gorevini yaparken...
Burada amacim barbarlari ovmek degil organize bir planin ve daha kapsamli cok kisilik bir ekibin bu isin puruzlerini daha kolay halledebilecegini hatirlatmakti.
Uzun zaman hırsız loncasında kiralık katillik ve askerlik yaptım geçmişimde pek bilinmese de...
Burada amacim barbarlari ovmek degil organize bir planin ve daha kapsamli cok kisilik bir ekibin bu isin puruzlerini daha kolay halledebilecegini hatirlatmakti.
Uzun zaman hırsız loncasında kiralık katillik ve askerlik yaptım geçmişimde pek bilinmese de...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Only God should have this power
-
Ghost_OF_A_Rose
- Site Yazarı

ama kılık değiştirmek işin zevkini kaçıraz mı arkadaşlar? şimdiye kadar okuduğum hiç bir hırsız bu yöntemi denemedi. asıl olan yetenekleri ustaca birleştirip, hiç dikkat çekmeden
, evin içine bir fare gibi girip çıkmak. görüldüğümüz de sandalyelere çıkılmasını istemeyiz tabii. üstelik kılık değiştirmekde riskli büyücülerin köşkü ne de olsa ne olur ne olmaz.....
ayrıca barbar işi de çok tehlikeli. dikkatleri büsbütün eve çeker gerçekten.
, evin içine bir fare gibi girip çıkmak. görüldüğümüz de sandalyelere çıkılmasını istemeyiz tabii. üstelik kılık değiştirmekde riskli büyücülerin köşkü ne de olsa ne olur ne olmaz.....
kılık değiştirmek harika bir deneyimdir.Tavsiye ederim..Heyecan meselesine gelince insanları kandırmak da bayağı eğlenceliolabiliyor.Hem zaten kılık değiştirmek de bi yere kadar.Ev sahibinin kılığına girecle değilsiniz ya.Ghost_OF_A_Rose wrote:ama kılık değiştirmek işin zevkini kaçıraz mı arkadaşlar? şimdiye kadar okuduğum hiç bir hırsız bu yöntemi denemedi. asıl olan yetenekleri ustaca birleştirip, hiç dikkat çekmeden
-
Ghost_OF_A_Rose
- Site Yazarı

-
Ghost_OF_A_Rose
- Site Yazarı