Barry Trotter
Barry Trotter
Bunu yeni gördüm, Harry Potter'ı ti'ye alan bir seriymiş. Oldukça ilgimi çekti, ancak ne kadar güzel ve eğlenceli olabileceği hakkında şüpheliyim. Bu seriyi okumuş olan veya okuyan ve bana kitap hakkında yorumlarını söyleyebilecek olan var mı?
-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Ben de bu kitabı yeni gördüm ve henüz okuyamadım, ama biraz araştırınca şunları buldum:

Ve küçük bir alıntı: Bumblemore, büyük bir yüzsüzlükle göle işeyen birini görünce hepten yüzünü ekşitti. Bir kelime mırıldandı ve yılan balığı benzeri bir deniz canavarı adamın mahrem yerine yapıştı. "Bu sana ders olsun!" diye bağırdı Bumblemore.

Kitaptan birkaç isim: yarı dev Yarımakıllı, hayaletsi Neredeyse Beyinsiz Bill ve Alpo Bumblemore..Uyarıyoruz: Bu kitap asla aslı gibi değildir! Ã?ünkü Barry Trotter bir komedidir!
Mizah yazarı Michael Gerber, büyücülük okulu Hogwarts’ın meşhur öğrencisi Barry Trotter serisi ile huzurlarınızda!
Harry, itaatkar ve şekerpare değil de aksine, 11 yaşında bir fırlama olsaydı nasıl bir kahraman olurdu? Gerber’in ‘akşam yemeği masasının üstünden bir baykuş sürüsü uçup geçse gerçekte neler yaşanırdı’ sorusundan hareketle yarattığı gerçek mizansenler her yaştan okuyucuyu gülmekten kırıp geçirecek cinsten.
Michael Gerber bu matrak ve çarpık hikaye ile Harry’nin yıldız mizacına, popülaritesine ve içinde bulunduğu sihir dünyasının reklamının ballandıra ballandıra yapılışına doğrudan göndermelerle acayip bir hiciv koyuyor ortaya ve insanı ısıran hazırcevaplığı ile çok fena döktürüyor.
- Arka kapak -
Ve küçük bir alıntı: Bumblemore, büyük bir yüzsüzlükle göle işeyen birini görünce hepten yüzünü ekşitti. Bir kelime mırıldandı ve yılan balığı benzeri bir deniz canavarı adamın mahrem yerine yapıştı. "Bu sana ders olsun!" diye bağırdı Bumblemore.
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..ben harry potter fanıyım ve bu kitap hakkaten felaket ilgimi çekti, bulup okumam lazım mutlaka muhteşem bişleye benziyor :king: .
harry potter kafedeki arkadaşlar haberdar mı bakalım
Lord Fenris wolf 'a; ticari bir oyun nelere kadir olabiliyor değil mi???
nerdeyse beyinsiz bill süppermiş bu arada :ayyyy!:
başarılar yani ne diyim alıp okuyana kadar kimseler, fanlar da dahil, önyargılı yorumlar yapmasın bence
.
harry potter kafedeki arkadaşlar haberdar mı bakalım
Lord Fenris wolf 'a; ticari bir oyun nelere kadir olabiliyor değil mi???
nerdeyse beyinsiz bill süppermiş bu arada :ayyyy!:
başarılar yani ne diyim alıp okuyana kadar kimseler, fanlar da dahil, önyargılı yorumlar yapmasın bence
et verba, et arma vulnerant...
(sözler de kılıçlar gibi yaralar)
(sözler de kılıçlar gibi yaralar)