İstanbul Buluşması / Ramazan Eğlencesi
İyi olur da daha bir etkinlik başlangıç saati, buluşma mekanı bile belirlememişiz. Ama gördüğüm kadarıyla gelenlerin hepsi tanıdık, telefon teknolojisini kullanın arkadaşlar ve en az 2 saat önce buluşmalıyız ki bişeler yapabilelim oki ? Yani saat 4:30 da herkes orda olsun ki buluşup konuşup bişeler ayarlayabilelim.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
evet arkadaşlar gittik buluştuk,konuştuk,oturduk,özlem giderdik,eğlendik,geldik...yine çok güzel geçti,gelen herkese teşekkür ediyorum gelemeyenlere ise bir dahakine görüşmek üzere diyorum 
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
-
ombuspider
- Kullanıcı

-
FrontsideAir
- Gölge Ustası
Ne zaman hoş geliyorsun bakalım? Kalabalık olalım da abartmayalım yani. 
Code: Select all
Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.
Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..Nargilenin 6 Altın kuralı
Maşa = surekli dikkat edeceksin nargileni oksuz komayacaksın maşayla gerekli hamleleri yapmaktan kaçınmmayacaksın.
Meşe = Odun komuru meşeden olacak ki iyi yansın az kül bıraksın saglam ısı versin.
şişe = şişenin kalitesi onemli her aroma icin ayrı marpuc sart. yoksa tadı bozulur.
Köşe = koseyi kapacaksınki muhabbet ortamı iyi olsun millet birbirine uzak kalmasın.
Neşe = Nesemiz olacak espriler falan havada ucusacak yok oyle oturup somurtmak.
Ayşe = E tabi muhabbet daha renkli gecsin diye ayşeler olacak ortamda ki muhabbetin tadı olsun degil mi efenim ???
BU kadardı celeraen. bir dahaki bulusmada da nargile duayenlerinden Schyte kardesimiz bize workshop yapar umarım da ben o olmus nargilenin nasıl hayata dondugunu ogrenirim. Nargile tanrısına tapan bir priest edası ile hayat opucugu verdi adam nargilesini kurtardı yeminerin ...

Maşa = surekli dikkat edeceksin nargileni oksuz komayacaksın maşayla gerekli hamleleri yapmaktan kaçınmmayacaksın.
Meşe = Odun komuru meşeden olacak ki iyi yansın az kül bıraksın saglam ısı versin.
şişe = şişenin kalitesi onemli her aroma icin ayrı marpuc sart. yoksa tadı bozulur.
Köşe = koseyi kapacaksınki muhabbet ortamı iyi olsun millet birbirine uzak kalmasın.
Neşe = Nesemiz olacak espriler falan havada ucusacak yok oyle oturup somurtmak.
Ayşe = E tabi muhabbet daha renkli gecsin diye ayşeler olacak ortamda ki muhabbetin tadı olsun degil mi efenim ???
BU kadardı celeraen. bir dahaki bulusmada da nargile duayenlerinden Schyte kardesimiz bize workshop yapar umarım da ben o olmus nargilenin nasıl hayata dondugunu ogrenirim. Nargile tanrısına tapan bir priest edası ile hayat opucugu verdi adam nargilesini kurtardı yeminerin ...