BURSA BURADA YAşIYOR...

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Ben de gelsem mi? Vaktim olursa bir "cee" diyip gidebilirim. Belli olmaz...

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
Audale
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Audale »

yahu 17sinde ameliyat oluorum 16sında hastahaneye yatıorum 10undan itibarende tahliller için hastahanede geçircem zamanı tüh ya o kadar yırtındım buluşak die tam ayarlanıo ben gelemiom ühühü
Neyse siz ayarlayında bişyler bende ikincisinde olurum!!
Gerçi kahretsin bensiz zevkide çıkmaz yapcagınız buluşmanın :evil:
Elamshin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Elamshin »

arap şükrü? cumartesi? bence iyi gibi görünüyor ama nerede oturacağız??? sorun o bence???
et verba, et arma vulnerant...
(sözler de kılıçlar gibi yaralar)
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Audale, geçmiş olsun birader.

Ben Arapşükrü'nün oralarda oturulabilecek birkaç kafe var diye duymuştum.

Gerçi kaç kişilik buluşma olacak o da belli değil. Chaotic Evil geliyormu mesela? Ya da başka gelecek olan var mı?

Varsa bildiğin başka bir yer, orada da buluşulabilir Elamshin. Ben pek bilmem şehir taraflarını...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Elamshin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Elamshin »

Walla benim de yok Lord Eldarin

Benim takıldığım öyle belirli bir yer yoktur. Siz ayarlayın ben size uyarım...
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Bursalı diğer arkadaşlardanda bi cevap gelsin bakalım. Ona göre buluşma ayarlamak daha faydalı olur. Keza olsa telefon falanda açardım ama maalesef burada hiçkimseyle bir bağlantım yok.

şimdilik beklemede kalmak en iyisi heralde. Nasıl olsa bende senenin büyük çoğunluğunda buralardayım. Buluşma tarihi konusunda büyük ihtimalle bir sıkıntı çekmem.

Bu arada; eğer 3 4 oyuncu, oynanacak mekan ve uygun zaman aralıklarını sağlayabilirsek Bursalı arkadaşlara oyun oynatmayı da düşünüyorum. Vampire:The Dark Ages ya da Call of Cthulhu olabilir(Ya da müthiş istekli oyuncular çıkarsa Wraith:The Oblivion olur). Oyunlar için çok fazla kural bilmenize gerek yok. Empati ve Rol Yapma becerisi yeterlidir. şayet istikrarlı bir grup çıkarsa oyununda uzuk soluklu olacağını tahmin ediyorum.

İlgilenen çıkarsa bana mail atabilirler. Ya da buradan katılabileceklerini belirtebilirler.

Duyurulur...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Elamshin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Elamshin »

ben oyun oynatabileceğiniz bir yer biliyorum Lord Eldarin. Arap şükrü sokeğını geçince Rockvarium kafenin altında Portal diye bir frp kafesi var. Sahibi arkadaşımdır, önceden internet kafeydi ama şimdi orayı frp oynanabilen bir mekana çeviriyor. Orası uygun olabilir.

------

hadi ama diğer Bursalı lordlar, biran önce buluşma yeri ayarlayalım!!!

Bu arada sevgili Lord Frontside Air, hani Bursa'da buluşma ayarlanmazdı. Gaayet ayarlanabilir bence :plotting:

Saygılar hepinize...
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Evet, haklısın Leydi Elamshin, Ben Bursa'dan ayrıldım buluşmalar başladı. Bayramda ailemle birlikte Bursa'ya gelme ihtimalimiz varmış, olmazsa bile ben geçerken 1-2 gün Bursa'da takılabilirim.

Bu arada Audale'ye de geçmiş olsun.

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
Audale
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Audale »

saolun arkadaşlar şimdi istanbula yeni geldim geçtim bilgisayarımın başına siz ayarlayın bir başlanırsa gerisi gelecektir zaten bende katılcm bidahakilere
Umarım şöyle ciddi bişeyler ayarlarsınız
Ve eldarin o dünyalar hakkında pek bilgim olmasada hemen uyum sağlarım, katılmak isterim senin oynatacağın hertürlü oyuna(seksek bile olsa olur:P)
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Ã?nce bi oynayacak tayfayı toparlayalım. Sonra oyunun arkaplanı, senaryonun arkaplanı, karakter tahlillemeleri vs anlatılacaktır zaten katılımcılara.

Bu arada oyun Vampire:The Dark Ages, 12. yy Konstantinopolis'i olacak gibi görünüyor. Yine de tam karar vermiş değilim. Oyuncuları da bi görüp tanımam lazım. Oltaya bi balık düştü şimdilik(Audale naber :)). Minimum 3 kişi lazım oyun için...

Portal Kafenin önünden geçen bende geçtim Elamshin. Orada oynanabilir heralde, bana da uygun göründü.
Audale
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Audale »

O zaman tamam şimdi 2 kişicik daha kaldı minimum için(bence az ve öz olsun zaten:D)
Neyse katılacak kişiler olacağını umuorum ve call of cthulhuyu biraz biliodm(oyununu oynamıştım) gerçi bu vampir oyununu pek bilmiorm ancak vampire the masquarademiydi ordaki hikayeye benzio azcık galiba :evil:
Uyum sağlamak benim işim zaten :evillaugh:
Amanınnn Heyecan yaptımmm!!
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Vampire:The Masquerade genel olarak baktığımızda, Dark Ages'ın Cyberpunk versiyonudur. Dark Ages ise gotik korku, cehaletin getirdikleri, melankoli ve seneler süren savaşları konu almaktadır.

Bu konuda üstat Stygian'ın bundan 2 sene evvel yazmış olduğu bir yazıyı buraya kopyalamak istiyorum;
Kapak resmindeki mermer bu kez yeşil değil; Kapkara.
Gül ise, bu kez boynu bükük bir gonca değil; bol dikenli, bol yapraklı, boynu dik, tam tomurcuklanmış bir yaban gülü.
20 yuzyılın saklanan, vicdan azabi içinde kivranan, romantik ve güçsüz vampirleri yok çünkü bu kez karşımızda.

VAMPİR : KARANLIK ASIRLAR

Oyunundaki vampirler, 13. yuzyil Avrupası'nın kara lordları olarak at sürüyorlar gecenin icinde. Modern çağdaki oğullarına kıyasla cok daha güçlü bu ata-vampirler. Savaş ve kan, onların zaten alışık olduğu bir şey. Daha vahşiler. Daha cok kan yiyerek doyuyorlar. Avrupa'daki kralları, prensleri, kardinalleri kendi bin yıllık savaslarında piyon olarak kullanıyorlar.Ve avlandıkları geceler de daha Karanlık.

Dünyadan gizlenmek gibi bir kaygılari yok. Kalelerinden, Katedrallerinden korkusuzca hüküm sürüyorlar gecenin icinde. Maskeli Balo diye adlandıracakları global gizlenme manevrasina daha yuzyıllar var.

Ama ölü-hayatları o kadar da rahat değil elbet.
Düşmanları bu kez New York'lu dedektifler, Los Angeles'tan motosikletli punklar degil; iri savaş aygirlari ile gelen tecrübeli Haçlılar, zırhlı Tapınak şovalyeleri, vahşi Germen savaşçıları, İskandinav barbarlar ve bizzat ateşle saldıran fanatik İspanyol engizitörler. . .

M.s. 1199 'un zifiri karanlık gecelerinde, avlanabilecekleri barlar, kulüpler de yok üstelik; gün batımı çanlarının çalmasıyla birlikte tum halk kapılarını sürgüleyip duaya çekilir. . . Gece dehşetlerine karşı. Sokaklarından lağımlar akan cüzzamli kentlerde gece sokağa çıkma yasağı başlar. Ağır silahlı piyadeler, 10 kisilik gruplar halinde devriye gezer.

Romantik Neon ışıkları değil, yakıcı meşale alevi vardır sadece Ortacağ'ın uzun gecesinde...

Ara gaz verir...
John
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by John »

Dark Ages diye bir şey yok artık Hakan, nWOD verelim :evil: :evil:
Saying mean things about the Almighty isn't going to hurt God, it just hurts you and corrodes the world around you.It's like spitting at the sky. The sky isn't bothered, and there's a good chance you hit your own face in the bargain
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Allaaaaaaaaah! Yoksa gene aynı muhabbet mi???

Dark Ages yoksa bende yokum birader. Hem niye Dark Ages olmasın. Tadından yenmeyen oyundur Dark Ages...

Hem neden Dark Ages ile NWOD birarada olmasın ki. En son Masquerade e NWOD dan güzellikler entegre etmiştim ben(Disiplinler, advantages lar). Aynısı Dark Ages'ta da olacak misal...

Daha ne...
John
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by John »

Kızma Hakan tamam, olur o da olur.

nWOD oWODu döver hihehehe
Saying mean things about the Almighty isn't going to hurt God, it just hurts you and corrodes the world around you.It's like spitting at the sky. The sky isn't bothered, and there's a good chance you hit your own face in the bargain
Post Reply