Kırık Aynadan Yansımalar (Hakkında)

FRPWorld Diyarı ile ilgili aktif RP başlıklarının bulunduğu bölümdür.
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Eh, uyandıklarında eğer uzun süre beklerlerse itinayla katledilmeleri gibi bir ihtimal de söz konusu. :mrgreen:
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

Power demands sacrifice.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Edmond un karakterinin ozan özellikleri kazanmasında umarım sakınca yoktur Necros... Agorada son derece başarılı bir ozan eğitimi tamamladı. Anladığım kadarıyla da aynı karakter...
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
celebnor
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celebnor »

mışıl mışıl...:D
Auré Entuluva...Outa i lomé
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

şu anda RP atması gereken karakterler Mathan, Estalus, Estabin ve Elrach. Bunları da bir iki tura kadar devre dışı kalınca herkesi uyandırıyorum. :D
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

Power demands sacrifice.
calis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calis »

Kendimi bir an lafı dinlenmeyen kender hissetim :D
No one hears him cry so he turns to evil...
Captain_of_Elven
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Captain_of_Elven »

BEn valla halimden menmunun Ağustosta okulum başladı memleket izini geldi hala uyanmadım halbuki bildiğim elfler öle ağır uykuyu sevmez ama neyse:D
Kaybetmek ölmektir... Binlerce savaştan galip çıkabilirsin; ama sadece bir savaşta mağlup olursun.

Bir zahmet destek olun şu gariban şovalyeye kaydolun oynamasanızda olur aslında.
[url]http://www.knightfight.co.uk/?ac=vid&
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Elf'ler uykuyu sevmez.Ama ne kadar uyuduğuna bağlı.Mesela sanırım Tem Muz dan beri sadece max 3 saat geçti
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

bunu hesaba dökersek çok uçuk rakamlar çıkacak mesela bir gün gerçek zamanda 2 yıl gibi birşey çıkıyorki aklım şaştı bi an...
And i still wonder if you ever wonder the same!...
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Sonradan olay anlatılırken zaman uzatılabilir. Ã?rneğin son onkasaba savaşını yapabilirsem bir aya en azından iki haftaya yaymayı düşünüyorum öyküyü değiştirerek.

Onkasaba savaşı ile sonraki rpnin de arasına bir ay koyarsam... Daha hoş bir zaman akışına ulaşmış oluruz. : )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Evet galiba zaman çok oynak bir şey oluyor.1 yılda 1 gün çıkıyor.Ertesi turda ise.1 günde 1 yıl.Helal olsun
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

-Freddie Mercury
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Aslında tam olarak şöyle bir yılda bir gün çıkıyorsa o bir gün sanki bir ayda geçmiş gibi o bir günü hikayeleştirmeyi denerim. Ama kırık aynalar RP si ile başka rp arasına da daha uzun zaman koynayı denerim. Ã?rneğin kıyametten sonraki ilk RP kıyametten bir yıl kadar sonra başlamış olur en az. Böylece hikaye daha iyi yerine oturur. : )
HARBE GİDEN
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Millet kusura bakmayın. Bir süredir İstanbul dışındayım. İnternet erişimimin olmasına rağmen korkarım hiçbir karakter kağıdı vs elimin altında olmadığından yazamıyorum. Döner dönmez en kısa sürede yazacağım.

Tekrar özürlerimi sunarım. :(

Power demands sacrifice.
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Evet tüm turlar dönmüştür. Herkese günaydın. :mrgreen:

Power demands sacrifice.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Günaydın mı?Öldüm mü ben kaldım mı o bile belli değil :D
BU arada kurtadam mı oldum diye soracaktım kurtadamların solungaç veya ayakları yüzgeçli değil.Ben şimdi bir halta benzemeyen bir yaratık mıyım :evil: :evil: :evil:

-Freddie Mercury
calis
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calis »

Siteden uzun süre ayrı kalmayı planlıyorum o yüzden karakteri rp den çektiğimi burdan söylemek istedim.Hepinize iyi rpler.
No one hears him cry so he turns to evil...
Locked