sizce oynattığınız karakter sizi yansıtmalı

Genel olarak Fantastik Edebiyatla ilgili tartışmalar için…
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Açıkçası ben asla olmak istemeyeceğim ya da olamayacağım karakterleri oynayınca daha çok eğleniyorum.

Katil, sapık, cani, barbar, fırsatçı, yalancı, acımasız karakterleri oynarken çok çok eğleniyorum çünkü aslında bunlarla lakam bile yok :D :P
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Yansıttığı zamanlarda oluyor muhakkak, ama çoğunlukla yansıtmıyor.

Zaten frp oyunlarında insan hiç olmadığı bir şeyi oynatıyor, bunu kendin gibi oynamak veya bu karekterin seni yansıtması mümkün değildir. Çok basit bulacaksınız ama, ör : bir world of darkness oyununda vampire oynatıyorsunuz, bu vampirin sizi yansitmasının mümkünatı yoktur, çünkü siz gerçek hayatta bir vampire değilsiniz, vampire gibi davranamazsınız. En basitinden adamın zamanı geceleri geçiyor, sadece gece yaratığı vampirler, siz sadece geceleri dışarı çıkan gün ışığından kaçan bir insanmısınız ki ordaki karekteriniz sizi yansıtsın veya kan içme ihtiyacı mı hissediyorsunuz ki ?

Aynı örnekler dnd içinde verilebilir mesala drow oynuyosunuz. Sizin sizi yansıtan bir drow oynamanızın imkanı yoktur...
Veya orc oynuyorsun, orc nasıl sizi yansıtabilir ki ?
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
ElessarTelemnar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ElessarTelemnar »

Tabikide yansitmaili her ne kadar yansitmimamali diyenler olsada sizi yansitmadan hicbir sekilde karakteri oynatamazsiniz bence bilmiyorum ama ben bole dusunuyorum etkilendiginiz ufakta olsa bir seyi karakterinize katarsiniz
Post Reply