Raistlinin bukadar başarılı olmasını neye baÄ
Ve bu yüzden Raistlin hayallerini gerçekleştirmek için özgürdü. Ne ilgisini bir başkasına vererek sanattan uzaklaştı ne de bir başkasının hayali için kendi hayalinden vazgeçti.
Aslında Raistlin hep olmak istediğim kişidir. Ã?ektiği acılarıda seve seve çekmeye razıyım. Acı çekiyordu ama özgürdü hiç olmazsa.
Aslında Raistlin hep olmak istediğim kişidir. Ã?ektiği acılarıda seve seve çekmeye razıyım. Acı çekiyordu ama özgürdü hiç olmazsa.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
- darkflarer
- Kullanıcı

-
NocturnaL_Soul
- Kullanıcı

Biraz?!
karşı çıkanlar olsada çok büyük miktarda bal vardır kendisinde. Ama aynı zamanda hırslıdır,zekidir ayrı. Ama sadece hırsla nereye kadar, hatta hırsını yanlış yönledndirp kendi sonunu hazırlayablcekken, Raistlin şans yardımyla bu işten karlı çıkmıştır bence.
Raistlin sverelerin gazabına ugrıycam şimdi 
-
NocturnaL_Soul
- Kullanıcı

Çalışıyor çalışmasına, takdir etmyor degilim. Ama bence bariz şansı vardı. Seride çok ayrıntılı degildi evet, ama ne o öyle Magius'un asası kucagına düştü ( tamamugrastı belki öyle düştüde ) yani ne bileyim. Daha iki tane "sleep" ve "charm person" büyüsü yapabilriken , bikaç sene sonra ( 5 miydi 10 muydu ? pek emin deigilm ama) adam uçtu resmen. Yani öyle bir güce erişmek için daha uzun yıllar ( çok çok çok daha uzun yıllar ) gerekli degilmidir? O kadar zamanda bu güce erişebilmek şans degilmidr yani?
Başka büyücüler öyle güçlere ulaşablmek için Lich bile olmak zorunda kalıyolar. GErçi RAistlin de geçmişin bugunn vs vs efendisi ne yapmıştı? o aralıkta 10 sene gibi görünen zmanda onlarca sene çalıştysa iyi ama o zman yinede şansı var sonuçta. Niye bilmem ne zmanlarının efendisi oki yani?? Benide öyle yapın bende güçlenirim heralde
Neyse benim çokta bilgi alanıma girmeyen şeylerde bu kdar iddalı olmiyim tabi, yanlış veya eksik hatırladıgm noktalar olabilr ama şans büyük oranda var gibi görünüyor. yani bence, fikir tabi .. ama yanılıyosam, beni bilgilendrmenizi isterim tabi
Başka büyücüler öyle güçlere ulaşablmek için Lich bile olmak zorunda kalıyolar. GErçi RAistlin de geçmişin bugunn vs vs efendisi ne yapmıştı? o aralıkta 10 sene gibi görünen zmanda onlarca sene çalıştysa iyi ama o zman yinede şansı var sonuçta. Niye bilmem ne zmanlarının efendisi oki yani?? Benide öyle yapın bende güçlenirim heralde
Neyse benim çokta bilgi alanıma girmeyen şeylerde bu kdar iddalı olmiyim tabi, yanlış veya eksik hatırladıgm noktalar olabilr ama şans büyük oranda var gibi görünüyor. yani bence, fikir tabi .. ama yanılıyosam, beni bilgilendrmenizi isterim tabi
Fakat Fistandantilus gerçeğide var. Kaç büyücücünün içine Gelmiş geçmiş en büyük büyücünün ruhu girerki. ayrıca Ruhdöven kitabında Büyü tanrılarıyla yaptığı bir anlaşma var.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
-
NocturnaL_Soul
- Kullanıcı

Dedim ya biraz ksıtlı bilgyle konuşuoyrum. Daha doğrusu bildigim yere kadarını konuşuorum, gördügüm yere kadar ballıydı. ama Ruhdöven'i okumadım o yüzden daha sonra ne var ne yok çok bilmiyorum açıkçası.

Tabiki onunda etkisi tartışılmaz ama, içine onun ruhunun girmiş olmasıda şans degilmi eninde sonunda?Fakat Fistandantilus gerçeğide var. Kaç büyücücünün içine Gelmiş geçmiş en büyük büyücünün ruhu girerki.
-
NocturnaL_Soul
- Kullanıcı

Evet bak sonunda dogru noktada bululştuk aransayes
böylece bir sıkıcı raistlin muhabeti daha ( alınma, senle alakası yok aran.
) tatlıya baglandı, ki nadir olur.
Ama ballı yaa
Not: Anlaşılcagı gibi sıkcı falan yazdıgımdan dolayı, Raistlin'e b.k atıyor deilm hee, sonra demeyin önyargılı diye. Benim favori dünyam Faerûn' dur ama Elminster'ada ara sıra gıcık olurum, oda az ballı değil. Diger bissürü kişi gibi; Belgarion falanda balıktı, hop diye kucagına krallık düştü ( bide Ce'Nedra düştü galiba
)
Ama ballı yaa
Not: Anlaşılcagı gibi sıkcı falan yazdıgımdan dolayı, Raistlin'e b.k atıyor deilm hee, sonra demeyin önyargılı diye. Benim favori dünyam Faerûn' dur ama Elminster'ada ara sıra gıcık olurum, oda az ballı değil. Diger bissürü kişi gibi; Belgarion falanda balıktı, hop diye kucagına krallık düştü ( bide Ce'Nedra düştü galiba
-
Horcoel_Baator
- Seçilmiş Savaşçı
Ya bu espiriyi ben yapacaktım tam şimdi....Azalin wrote:Raistlin Margareth Wise ın yarattığı bi karakter olduğu için bu kadar başarılıdır. iş sadece torpille ilgili....
yazar torpili...
Böhühühühü...
''No matter what I do, no matter how hard I try,
the ones I love will always be the ones who pay..''
the ones I love will always be the ones who pay..''
- AreniusLorthenia
- Kullanıcı

Ya direk torpilli demek yanlış sonuçta o da romanda bir karakter. Hiç bir karaktere gerçek dünyaya somut bir şekilde bağlı bir gözle bakılmamalı bence. Ã?ünkü bu karakterin çekiciliğini yok eder. Fantazi dünyasındayız, orada yazar olmaz ki
Raistlin'i iyice incelersek ne kadar ince elenmiş olduğunu görürüz.Kitapta Raistlin çok incelikle işlenmiştir. Ama bence bunun nedeni Weis'ın sevgisi değildi. Eğer DL'de Raist olmasaydı bu kitaplar bu kadar okunmazdı,sizce de öyle değil mi?
Raistlin'i iyice incelersek ne kadar ince elenmiş olduğunu görürüz.Kitapta Raistlin çok incelikle işlenmiştir. Ama bence bunun nedeni Weis'ın sevgisi değildi. Eğer DL'de Raist olmasaydı bu kitaplar bu kadar okunmazdı,sizce de öyle değil mi?
“Bedeli sadece cehennemse, intihar konusunda bu kadar tereddüte ne gerek var?”
Elamshin <br>
Elamshin <br>