Kaliteli rock vede metal
-
_raistlin_
- Kullanıcı

- _Paladine-oF-DarK-RoseS_
- Kullanıcı

-
emerus
- Site Çizeri
kalite kelimesini gördüm ve şurada bi kaç ustayı belirtmezsem kendimden utanırdım
david gilmour :
pink floydun sesi gitarı ve melodisi olmuş usta bir gitar virtüözü
hala pink floyd ismi varsa bu adam sayesinde vardır..
roger waters : pink floydun beyni ve düşüncesi... pink floyd ismini
artık kabul etmeyen ve goodbye mr.floyd diyerek onu tuvalete sokan
adam.. kararına saygı duyuyorum ama yazık oldu be roger abi..
syd barret : pink floydun kurucusu melankolik ruhu hüznü dramı ve şiirselliği
kısacası pink floyd isminin kendisi..gruba iki ayrı müzisyenin ismini ve soy ismini
vererek bütün dünyanın sevdiği ve benimsediği bir grubu kurmuştur..
Mark Knopfler : Dire Straits grubunun has elemanı kurucusu gitaristi ve vokalisti
usta bir müzisyen ve mükemmel bir gitar virtüözü.. mark knopfler gruptan ayrıldıktan son solo çalışmalarıyla müzik hayatına devam ediyor.. gitarda muhteşem melodilere imza atan bir kişi... melodi kavramını ve ritm kavramını çok güzel bir şekilde sentezleyen usta bir insan..
eric clapton : uzun süren müzik hayatınında o kadar çok soloya imza atmıştırki
solo denilince eli öpülesi bir insandır.. başka da bir şey diyemiyorum aynı zamanda
usta bir bluescudur..
BB king : blues ve jazz denilince akla gelen usta gitar vitüözlerindendir..özellikle the thrill is gone adlı parçasını şiddetle dinlemenizi tavsiye ediyorum ama sözlerin anlamını da es geçmeyn lütfen
geçmişini bilmeyen geleceğini bilemez diyorum ve bu usta insanları dinlemeniz gerektiğini düşünüyorum ki konu kaliteli rock müzikse..
yavuz çetin : türkiyede malesef çok büyük bir başarı elde edememiş bir gitar virtüözü onun ölümüne vesile olanlar utansın diyorum başka da bir şey söylemek
istemiyorum anlayan anlıyordur..
metal kısmı konusunda yorum yapamıyacam..
david gilmour :
pink floydun sesi gitarı ve melodisi olmuş usta bir gitar virtüözü
hala pink floyd ismi varsa bu adam sayesinde vardır..
roger waters : pink floydun beyni ve düşüncesi... pink floyd ismini
artık kabul etmeyen ve goodbye mr.floyd diyerek onu tuvalete sokan
adam.. kararına saygı duyuyorum ama yazık oldu be roger abi..
syd barret : pink floydun kurucusu melankolik ruhu hüznü dramı ve şiirselliği
kısacası pink floyd isminin kendisi..gruba iki ayrı müzisyenin ismini ve soy ismini
vererek bütün dünyanın sevdiği ve benimsediği bir grubu kurmuştur..
Mark Knopfler : Dire Straits grubunun has elemanı kurucusu gitaristi ve vokalisti
usta bir müzisyen ve mükemmel bir gitar virtüözü.. mark knopfler gruptan ayrıldıktan son solo çalışmalarıyla müzik hayatına devam ediyor.. gitarda muhteşem melodilere imza atan bir kişi... melodi kavramını ve ritm kavramını çok güzel bir şekilde sentezleyen usta bir insan..
eric clapton : uzun süren müzik hayatınında o kadar çok soloya imza atmıştırki
solo denilince eli öpülesi bir insandır.. başka da bir şey diyemiyorum aynı zamanda
usta bir bluescudur..
BB king : blues ve jazz denilince akla gelen usta gitar vitüözlerindendir..özellikle the thrill is gone adlı parçasını şiddetle dinlemenizi tavsiye ediyorum ama sözlerin anlamını da es geçmeyn lütfen
geçmişini bilmeyen geleceğini bilemez diyorum ve bu usta insanları dinlemeniz gerektiğini düşünüyorum ki konu kaliteli rock müzikse..
yavuz çetin : türkiyede malesef çok büyük bir başarı elde edememiş bir gitar virtüözü onun ölümüne vesile olanlar utansın diyorum başka da bir şey söylemek
istemiyorum anlayan anlıyordur..
metal kısmı konusunda yorum yapamıyacam..
emerus "druid of elderlights"
was here...
was here...
- AreniusLorthenia
- Kullanıcı

Ya usta deyince sen Emerus aklıma geldi:
Joe Satriani
Steve Vai(For The Love Of God-Dinlemediyseniz çabuk açın e-mule'u
)
Yngwie Malmsteen
Stevie Ray Vaughn
Madem yeni bişey diyorsun
1)Hammerfall
2)Dark Tranquility
3)Demons And Wizards(aklıma gelmedi başka bişi)
Bir kaç da şarkı yaziim
1)Blackbud-Heartbeat
2)Avneged Sevenfold-Bat Country
3)Nightwish-Gothic Sanctuary
Joe Satriani
Steve Vai(For The Love Of God-Dinlemediyseniz çabuk açın e-mule'u
Yngwie Malmsteen
Stevie Ray Vaughn
Madem yeni bişey diyorsun
1)Hammerfall
2)Dark Tranquility
3)Demons And Wizards(aklıma gelmedi başka bişi)
Bir kaç da şarkı yaziim
1)Blackbud-Heartbeat
2)Avneged Sevenfold-Bat Country
3)Nightwish-Gothic Sanctuary
“Bedeli sadece cehennemse, intihar konusunda bu kadar tereddüte ne gerek var?”
Elamshin <br>
Elamshin <br>
Bu akşam yatmadan evel
Baktım pencereden
Ã?rküttü beni
Bir iki metre kadar
Ã?tedeki pencerenin uzaklığı
Korkup giridim içiri
Düşündüm
Yüz iki yüz kilometre
İlerideki evi
Gülümsedim
Baktım pencereden
Ã?rküttü beni
Bir iki metre kadar
Korkup giridim içiri
Düşündüm
Yüz iki yüz kilometre
İlerideki evi
Gülümsedim
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
ahahah olm ne adamsın lan =D geberdimFirble wrote:Bu akşam yatmadan evel
Baktım pencereden
Ã?rküttü beni
Bir iki metre kadar
Korkup giridim içiri
Düşündüm
Yüz iki yüz kilometre
İlerideki evi
Gülümsedim
Ben valla KISS derim abiler kaliteli rockta. Mükemmel şarkıları veyahut Great White....neyse eve gideyim de bakayım =) aklıma gelmedi şincik
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
her yerde yazarım burdada yazmassam olmaz: Radical Noise, piyasada bulman zor ama plan-b albümleri bir ihtimal rafta kalmış olabilir, kesinlikle çok iyi bir Türk gurubu. dağıldılar yazık oldu. Ayrıca yine Türk gruplarından Antislince da öneririm, hele "kesme sesini" diye bir şarkıları var tam gaz
Almora adı geçmiş bende çok beğenirim oda Türktür.
yabancılardan en başta Rammstein diyorum endüstiriyel müzik diye bir kavramın var olma sebebi belkide bu gruptur. şarkıları süper eylencelidir. klipleride tabuların çok ötesindedir.
ikinci olarak paradise lost ta sağlam gruptur hayret kimsenin aklına gelmemiş. gerçi bende uzun süredir dinlemiyorum ama yinede oldukça severdim zamanında.
Almora adı geçmiş bende çok beğenirim oda Türktür.
yabancılardan en başta Rammstein diyorum endüstiriyel müzik diye bir kavramın var olma sebebi belkide bu gruptur. şarkıları süper eylencelidir. klipleride tabuların çok ötesindedir.
ikinci olarak paradise lost ta sağlam gruptur hayret kimsenin aklına gelmemiş. gerçi bende uzun süredir dinlemiyorum ama yinede oldukça severdim zamanında.
bence en eisi manowar müzikte gürültü duwarını asmış harika grup bide bilen warsa black label society i öneririm pantera ei dicem ama bilirsiniz iste darrel öldükten sonra fazla popüler oldu anlasılan
ayrıca
helloween
blind guardian
rhapsody
bu arada the down un albümü yada sarkıları bulunan arkadaş warsa bana cewap yazsın (philip anselmonun gitar caldıı yeni grup)
ayrıca
helloween
blind guardian
rhapsody
bu arada the down un albümü yada sarkıları bulunan arkadaş warsa bana cewap yazsın (philip anselmonun gitar caldıı yeni grup)
<div>SAVAş TANRILARI SİZE SESLENİYORUM<br>KILICIM YANIMDA<br>şEREFLİ BİR HAYAT SÃ?RERİM<br>TÃ?M SAHTE GURURDAN UZAK<br>KIRBACI SAVURACAğIM, GÃ?R VE KUDRETLİ BİR HAYKIRIşLA<br>EğER YENÄ
-
ombuspider
- Kullanıcı

-
Elric Melithleyn
- Kullanıcı

gitar solo dedinizde aklıma gelen tek kişi şu an eddie van halen
malmsteen i sakın övmeye calışmayın cünkü adamda ruh denen sey yoq david gilmour dinlemek bana daha cok haz werio bide dimebag darrel diecem ama sunu unutmayın gitarda önemli olan karsıdakine attıgın soloyu hissettirebilmektir
yaws bu arada down un albümünü bulan yoqmu
malmsteen i sakın övmeye calışmayın cünkü adamda ruh denen sey yoq david gilmour dinlemek bana daha cok haz werio bide dimebag darrel diecem ama sunu unutmayın gitarda önemli olan karsıdakine attıgın soloyu hissettirebilmektir
yaws bu arada down un albümünü bulan yoqmu