Magic: The Gathering

Warhammer 40k, Mordheim, Necromunda, World War II, Magic the Gathering, Starwars:CCG ve daha fazlası burada...
mikael
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mikael »

Yukarıdaki sorunun cevabını spoiler olarak veriyorum, uğraşmak isteyenler spoilera bakmasın:

Code: Select all

(Z->) bu denklemin üzerindeki 90 sayısı parantez içindeki şekilleri 90 derece çevirmemiz gerektiğini söylüyor, yani = NIV

Aradaki "-" işareti olduğu gibi kalacak

(E-N"W) Bunu da 90 derece çevireceğiz, aynı zamanda N'nin üzerindeki 2 rakamı yüzünden N'yi iki kere yazacağız, yani = MIZZE

Sondaki "t" harfi olduğu gibi kalacak.

Sonuç: NIV-MIZZET=1 :)   
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

eh pek matematiksel olmamış ama olsun :D

bu arada bir sorunum var arkadaşlar:

www.mtg.gen.tr ye üye oldum. ancak üyeliğimi açabilmek için sistemin bana göndermesi gereken mail gönderilemiyor.

hazırda bir üyeliği olan bir arkadaş varsa oranın adminine benim adıma bir mesaj atabilirmi acaba?

kullanıcı ismim ordada aynı : trulias
mikael
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mikael »

O siteye eskiden üyeydim. Bir ara hack yedi, ondan sonra sapıttı site, toparlayamadılar bir türlü. Dediğin olayın aynısı bende de oluyor, yeni üyelik alamıyorum. Adminleri Han Solo, Kan Chelis falandı galiba. Onlardan birinin msnini alıp ordan ulaşmayı dene.
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

zaten tamda o msn alma veya kişilere ulaşma konusunda sorun yaşıyorum.

adminlerine nasıl ulaşabileceğimi bilen varmı? veya sitenin bir yardım portalı varmı?
ranger_ilvetus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ranger_ilvetus »

Arkadaşlar son 2 günde elime geçen 3 Paladin en-Vec (Exodus serisi ve tanesini 10YTL'den aldım nihoha :evil: :schemes: )dolsyısıyla yukarıda bahsettiğim shadow destesinin çehresi epeyce değişmiştir.Yeni deste prototipiyle yakında bu sayfayı şenlendiricem :)
credence in my word.
written in dust,
tainted by memories.
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

yaptığın kazıklama operasyonu nedeniyle seni esefle kınıyorum :roll:

ancak yinede iyi vurgun yapmışsın. 11dolarlık kartlar sonuçta.
gerçi dur bakayım...yoo... normal almışsın

hayırlı olsun :D

bu arada istanbula gelmeyi düşündüğün bir zaman haberdar ette, biraz ticaret yapalım
Blood_Shed
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Blood_Shed »

trulias wrote:eh pek matematiksel olmamış ama olsun :D

bu arada bir sorunum var arkadaşlar:

www.mtg.gen.tr ye üye oldum. ancak üyeliğimi açabilmek için sistemin bana göndermesi gereken mail gönderilemiyor.
mtg.gen.tr ile aynı problem bendede var sanırım sistemlerinde bir hata var eğer bu kadar çok kişinin başına aynı sorun geliyorsa.
Magic the gathering!!! Allaaaa allaaaaa
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

anlaşılan herkes aynı dertten müzdarip. herneyse bizde kendi sınırlı imkanlarımızla ticaret ve buluşmalara devam ederiz.

bu arada şu sıralar kendi kart listemi yayınlmayı planlıyordum , ancak bir iki aksilik çıktı.
anlaşılan içimizde en profesyonel setsuna çalışıyor , bir o yayınladı kart listesini :)
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

arkadaşlar type 1.5 lerde geçerli olan en son block hangisi ve ne zamana kadar geçerli olacak?

ilk block silinmesiyle beraber hangi bloclarda silinecek ve hangi blocktan itibaren type 1.5 formatına girecek?
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

arkadaşlar yukarıdaki sorulara ek olarak bir soru daha yöneltmek istiyorum:

istanbulda oturan ve internet üzerinden kredi kartı ile alışveriş yapan veya yapabilecek bir arkadaş varmı?
şayet varsa ve kabul ederse beraberce internetten kart sipariş edip kargo ücretini seve seve bölüşürüm.
ve ayrıca yapmış olduğu uğraş ve almış olduğu sorumluluk ve risk içinde kendisine 1 rare ve 4 uncommon kartımı severek hediye ederim.

umarım ilgilinen bir arkadaş olur :)
mikael
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mikael »

trulias wrote:arkadaşlar type 1.5 lerde geçerli olan en son block hangisi ve ne zamana kadar geçerli olacak?

ilk block silinmesiyle beraber hangi bloclarda silinecek ve hangi blocktan itibaren type 1.5 formatına girecek?
Emin değilim ama mirrodin bloğu dahil ve üstü bloklar geçerli olmalı ve bunun iki sene sürüp son üç bloğun tekrar silinmesi lazım, sanırım.
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

setsuna aklıma iki soru daha geldi:

ilki uçan bir yaratık, uçmayan bir yaratığı blockladığında hasar alyormuydu?

ikinciside plated slagwurm gibi düşman spell ve abilitylerine hedef gösterilemeyen yaratıklar counterspell tarzı büyülerle counterlanabilirmi?
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

Arkadaslar bildiginiz gibi su an extended deste yapimini olusturan setler 2005 Ekim ayinda buyuk bir degisiklige ugrayacak. Buna ‘Postrotation' yani rotasyon sonrasi diyoruz. Wizard of the Coast'un planlarina gore her iki senede yapilacak olan bu rotasyon son 3 blogun extended'tan dusmesi anlamina geliyor ki, ekim ayinda dusecek bloklarda The Rath Cycle (Tempest, Stronghold, Exodus), Urza (Urza's Saga, Urza's Legacy, Urza's Destiny) ve Mercadian (Mercadian Masques, Nemesis, Prophecy) bloklari olacak. Tabii ki toplam 9 setin gidisiyle birlikte extended metagame*'in degisiklige ugramasi kacinilmaz. Su anda Tier1* olan Red Deck Wins, Life, Mind's Desire, Reanimator ve daha bircok deste rotasyon sonrasi agir yara alacak ve yasamini surduremeyecek. Daha az karti dusecek deckler ise ufak degisikliklerle yoluna devam edecek. Bu desteler muhtemelen Madness, Affinity ve Goblin deckleri olacak. Aslinda bunu Kamigawa'nin extended'a deste kazandiramayacagini dusunerek soyluyorum, fakat yeni blok Ravnica'nin cikisindan sonra mutlaka bunlara yeni deckler eklenecektir.

kendi sorumun cevabını kendim buldum. merak edenler buradan bilgilenebilirler. bu hesaba göre mirrodinden önceki tüm buloklar ekim 2007 itibariyle extented formatından çıkmış olacak.
mikael
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by mikael »

trulias wrote:setsuna aklıma iki soru daha geldi:

ilki uçan bir yaratık, uçmayan bir yaratığı blockladığında hasar alyormuydu?

ikinciside plated slagwurm gibi düşman spell ve abilitylerine hedef gösterilemeyen yaratıklar counterspell tarzı büyülerle counterlanabilirmi?
İkisine de evet :)
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

nasıl ya :D

şimdi ilki hadi neysede, sonuçta hedef gösteremiyorsun ki plated slagwurm u? nasıl oluyor :???:
Post Reply