Ankara buluşması / Beyin Fırtınası

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

walla bende gelebilirim belki hala bi değişiklik yok okulla flm urasıorum...
siz bencede bi tarih belirleyim gelen gelir...
2kişi kalmayında orda aman :D
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
ranger_ilvetus
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ranger_ilvetus »

Ben de gelirim valla:)
Hükümlü'yü de en son 3 sene önce falan gördün sanıyorum hatırlamaz ama o beni şimdi :)
credence in my word.
written in dust,
tainted by memories.
Lixer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lixer »

Aboo yine mi beyin fırtınası var? Yandık desenize :mage:
Yukarıda yazdıklarımı bir daha okursan sen kazanırsın, okumazsan ben!<br>
Slach
Gölge Ustası

Post by Slach »

Katılım iyi olursa bende gelmek isterim. Tabi uygun zaman bulabilirsem. Her ne kadar siteye bir müddet ara vermiş olsamda beyin fırtınası olan yerde bende de varım :)
Oyunların kralını bozan hep benim, gırgırı şamatayı seven hep benim, bilin bakalım ben kimim?
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

abi ranger valla hatrlamıyorum lan ama olsun açığı kaparız. Abi işte bu cmt falan buluşalım nolcak takılırız mis gibi muhabbet falan ne güzel.
katılım iyi falan sallamaca =)
BENCE
cumartesi saat 2de neresi olsun sekans olsun. nasıl?
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Ekim ayı iptal gibi oldum ben memlekete gittim 30unda doğru dönüyorum Kasımın ilk haftasonu belki olabilir ama bu akdar erkenden de bişey söylemeli. BEn gelene kadar takılın siz :)
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Biz üniversiteli Ankaralılar doğal olarak memleketlerdeyiz. Öz Ankaralılar buluşun tanışın. Ortamı hazırlayın. Tatil bitince biz de aranıza katılalım. : )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

yapacaksak tam yapalım
ulan yine ancak tatile kalacak bu iş benden demesi veya yaza falan =)
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Ben Ankarada olduğumda sınav da yoksa varım buluşmaya her zaman...

Ya bi de buluşunca tabii bi fırtına da yaparız. Zaten Efla ile her buluşmada bir köşede fırtına yapardık biz. : ) Köşeye oturup konuştuğumuzu çok görmüşsünüzdür. : )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

senin olduğun yerde her zaman fırtına oluyor abi zaten =)
ehehe yahu aklıma ilk şey geldi film toplantısı ulen vay anasını be =) ne güzeldi.
tamam tamam güzel olur
yeni diyar hakkında mı fırtınalar yapılacak?
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Bu fırtınayı aslında uzun zamandır planlanıyor. Hatta İstanbul bir tane yaptı da Ankara ile dalga geçti. Genel olarak siteyi daha iyi hale nasıl getirebileceğimizle ilgili her türlü fikri konuşacağız.

Bizim buluşmamız artık yarı fırtına yarı da buluşma olur. : )
HARBE GİDEN
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

Bence ankaralılar boşuna toplanıyor site daha iyi hale gelemez bence batmış bir durumda... Bu site kendi kendini bitirdi... bence bboşuna fırtına filan yapmayın...

Ölmüş bir şey için TEdavi aramayın...
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

"istanbul yaptı ve hatta bizlede dalga geçti" kısmına katılıyor ve hatta tekrar dalga geçiyorum: nuah nuah nuah siz hala toplanamadınız mı? :D :schemes: :D :schemes: :D :schemes:

bu arada logan abicim sen ne yapmışsın ya :) senin kadar kötümser olmasamda bence de düzeltilmesi gereken çok şey var. ancak mesajlarıma cevap veren çoğunluk genelde benle zıt fikirdeydi

sana şayet ilgilenirsen aşağıda vereceğim linkleri okumanı tavsiye ederim. bu linkler seni adeta son dönem süreçin uzmanı yapacaktır:

http://www.frpworld.com/modules.php?nam ... pic&t=5820

http://www.frpworld.com/modules.php?nam ... pic&t=5829

http://www.frpworld.com/modules.php?nam ... pic&t=5896

http://www.frpworld.com/modules.php?nam ... pic&t=5918

http://www.frpworld.com/modules.php?nam ... pic&t=5923

yazıları kronolojik sıraya göre, başlangıç zamanlarını birim alarak sıraladım. umarım işine yarayacak ve seni salt karamsarlıktan uzaklaştıracaklardır :)
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Kimseyi batık gemide durmaya zorlamayalım o vakit. Ben hiç de karamsar değilim o konuda.

Neticede insanlar birbiriyle olan dostlukları için duruyor burda burayı güzel yapan bu. Hala dostlarım var burda kürek çekmeye devam o yüzden. Umudunuz yoksa kürekleri devredebilirsiniz sizin yerinize devralacak birileri varsa hala o zaman bu batmadığının bir göstergesi... Lütfen giderken karamsarlığınızı da yanınıza almayı unutmayınız.

Geleyim hele bir de buluşalım :)
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Efla ve Trulias a katılıyorum. Ayrıca ölmüş zannedilenler bazen canlanabilir değil mi Logan? : )
HARBE GİDEN
Post Reply