NeverWinter Nights
NeverWinter Nights
Selam arkadaşlar..Benim bu oyun hakkında bi sorum vardı ve forumda bu oyunla ilgili bir başlık göremedim...Ve işte buraya bir Konu açayım dedim...
hani adventure veya rpg tipli oyunlarda genelde bir konsol olu ya işte ben o konsolu NWN de açamıyorum...Oyunu 3 defa bitirdim...1 incisi Caramon Majere adlı fighter olarak,2. si Aragorn (strider) 3 üncüsü Raistlin majere ile bitirdim ama şimdi bir defada hile olayını denemek istiyorum....nasıl açılyo bu konsol??Yardım ederseniz çok mutlu olurum...
hani adventure veya rpg tipli oyunlarda genelde bir konsol olu ya işte ben o konsolu NWN de açamıyorum...Oyunu 3 defa bitirdim...1 incisi Caramon Majere adlı fighter olarak,2. si Aragorn (strider) 3 üncüsü Raistlin majere ile bitirdim ama şimdi bir defada hile olayını denemek istiyorum....nasıl açılyo bu konsol??Yardım ederseniz çok mutlu olurum...
EST SULARUS OTH MITHAS
abi ben o oyunu fellik fellik arıyom. nerede oturuyon aBİ Bİ DESENE YA . BANA O OYUNU BİR GÖNLÖğÖNE EMANET VERSENE Bİ yükliyip sana vereyim. walla bulunmuyo hiçbi yerde meret. sorunun cevabını bilmiyom ama bana oyunu verrirsen bulurum heralde abi. 
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
-
gandalfoftheday
- Kullanıcı

nwn
demek cheaterliğe adım atıyoruz.
ctrl+tab ile konsolu açabilirsin ama gerek yok.
shoutbox'a (ekranın altında) ## ile komut girebilirsin ~kullanmak yerine.
ctrl+tab ile konsolu açabilirsin ama gerek yok.
shoutbox'a (ekranın altında) ## ile komut girebilirsin ~kullanmak yerine.
Ben Giderim,Adım Kalır<br>Dostlar Beni Hatırlasın...
eee konu biraz sapmış galiba, şimdi bu oyunları hatta daha da eski oyunları bulabileceğiniz bi pazar var evet yanlış okumadınız bir pazar.
pazar günü kadıköy de söğütlüçeşme tren istasyonunun çıkışında kuruluyor. Eğer o karışıklığın içine dalabilirseniz tüm eski pc oyunları, ps1 oyunları, programlar ve bilgisayar parçaları, comodore ve amiga oyunları... yok yok diyebiliriz. fiyatlar 250.000 ile 2.000.000 arası deişiyor, pazarlık ederseniz daha bile düşebilir. Ã?yle işte... 
-
gandalfoftheday
- Kullanıcı

DM modülü çok hantal ve pek user-friendly değil. Aynı şekilde, zaten 3d motoru zayıf bir oyunu online oynamak için iyi bir makine ve yüksek br internet hızı gerekiyor. Ben masaüstünden şaşma derim. Oyun istiyorsan, diablo online zevklidir. Ultima'ya da bakabilirsin.
Ben Giderim,Adım Kalır<br>Dostlar Beni Hatırlasın...
ilk diablo'yu online oynamıştım (hatta hayatımda online oynadığım ilk oyundur... hatta modemimi de onu online oynamak için almıştım...
) tabi o zamanlar bekardım...
cheat olayları nedeniyle soğudum ve bir daha oynamadım...
ultima konusunda da halen direniyorum, halbuki arkadaşlar beni de bulaştırmak istiyorlar...
ama aile faciası olma riski yüksek (bağımlılık yapabilir - fort veya will save'imi tutturmada zorlanabilirim) 
cheat olayları nedeniyle soğudum ve bir daha oynamadım...
ultima konusunda da halen direniyorum, halbuki arkadaşlar beni de bulaştırmak istiyorlar...
-
gandalfoftheday
- Kullanıcı