Türkiyedeki Eddings sevenlere önemli duyuru !!!

Genel olarak Fantastik Edebiyatla ilgili tartışmalar için…
Post Reply
ipucu
Kullanıcı
Kullanıcı

Türkiyedeki Eddings sevenlere önemli duyuru !!!

Post by ipucu »

Arkadaşlar bazılarınız bilir daha evvelde David Eddings özellikle Belgariad sevenleri bir araya getirip bir site yapmayı denemiş ancak kendi evimde bilgisayarım olmadığı için proje başarısızlıkla sonuçlanmıştı. şu günlerde tekrar evden internete iştirak edebildiğim için tarihin karanlıklarına gömdüğüm projemizi tekrar aydınlığa çıkarıyorum. Projemiz çünkü bu işi tüm Eddings sevenler bir araya gelerek yapacağız. şu sıralarda ben tasarım ve içerik bulmakla uğraşıyorum. Eğer istediğimiz kadar güzel bir site yapabilirsek alan adı ve yayım hizmeti bedelini bizzat ben ödeyeceğim. Yeter ki Türkiyede David Eddings ve Belgariad'a gereken hürmeti gösterebilelim , tıpkı Yüzüklerin Efendisinin olduğu gibi ( şahsen Belgariad'dan daha çok zevk alırım ) Eddings severlerini bir araya toplayıp onların açlıklarını doyuracak bir site yapalım. Ölkemizde Eddings basan yayınevleri ( Metis,Altıkırkbeş,Artemis) yeterince üzerine düşmemiş ve David Eddings'i diğer fantastik yazarlar arasında hakettiği yere taşımamıştır.

Eğer projeye olumlu bakıyorsanız ve yardım edebileceğiniz herhangi bir konu varsa ( içerik, resim,çizim,hikaye,tasarım, çeviri ..... ) benimle irtibata geçerseniz mutlu olurum.

Siz ilgilenmiyorsanız ve tekyuzuk.com'a girmeyen ama Eddings seven arkadaşlarınız varsa onlara iletirseniz yine de mutlu olurum.
Ahmet Meriç Ã?avuşoğlu

MSN: amecavusoglu@hotmail.com

Not:Site en geç Temmuz başına kadar hizmete girecek bu sebepledir ki yardımlarınızı bu tarihten evvel sunabilirseniz pek bir makbule geçer.

Not2:Forumda bu mesajın yakıştığı daha iyi bir başlık varsa lütfen yetkililer taşısınlar.
Feomathar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Feomathar »

Bence de çok güzel bi proje olur bu.şahsen Ben de Eddings'in hakettiği yere gelemediğini düşünüyorum.Bu projenin son durumu hakkında bilgi verebilirmisin?Eğer yardım istersen seve seve yardım ederim.Icq no:262231577 E-mail:feomathardra@yahoo.com
hotmail.com
winterwolf
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by winterwolf »

Ben de yardımda bulunmak isterim. Henüz tam olarak nasıl yaparım bilesemde :lol: :lol: :lol:
�nen i-Estel Edain, ú-chebin estel anim
"I gave Hope to the Dúnedain, I have kept no hope for myself"
Gorath
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gorath »

Çok harika bir olay ya. Bende Eddings sevenlerdenim...
Hayatın anlamsız oyunlarında anlamlı bir kapı açmak için sadece gözlerini kapat ve... hisset...

Hisset yaşamak için olan savaşını, böylece elde edersin o sonsuz anlamı...
GilthonieL
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by GilthonieL »

elenium-tamuli konusunda yardımım dokunabilecekse söylemeniz yeter...
A Elberereth Gilthoniel
silivren penna miriel
o menel aglar elenath
Gilthoniel A! Elbereth
Shevarash
Seçilmiş Savaşçı

Post by Shevarash »

işlerim biraz hafiflerse yardım etmek isterim ancak kendi adıma şimdiden kesin birşey söylemek güç...
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

ben de david eddings'in hakettiği ilgiyi ve saygıyı görmediği görüşündeyim sizin gibi..

elenium tamuli yada belgariad serileri hakkında elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım vaktim olduğu kadar...

bilgi ve saygılarımla..
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
hrrrr
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by hrrrr »

bende yardım etmek isterim ama açıkçası yardım istediğiniz konuları pek beceremem yinede böyle bi site kurulursa haberim olsun isterim
hrrrr, grrrr, RROOOAAAARRRR
KKGB
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by KKGB »

2004'de kalmış bu ileti...Ee sonuç?Gerçekten internette Türkçe Eddings sitesi bir tane var.Yabancı olarak da pek birşey yok sanıyorum.Keşke açılsa...
Alexstrasza
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Alexstrasza »

yollasana link ?
Blood of Drakkisath flows within...
haplo25
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by haplo25 »

Ben bu seriyi ve Malloryon u okudum ama unuttum ama yardımcı olabilecek her şeyi yaparım
Ashaman tötet!!!
tgrlbb
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by tgrlbb »

Eddingse bayılırım eğer ilgilenen arkadaşlarım olursa belgariad serisinin pdf si mevcut birkaç kb büyüklüğünde hemen yollayabilirim.

Elenium ve tamuliyi okumuştum. Malloryonu okumadım varmı elinde pdf olan?

Birde malloryon da yine sahnede garion ve diğer dostlarımı var?
Darth_Vader

Post by Darth_Vader »

Evet Malloryon'da da yine Garion ve dostları var.

Benim elimde Eddings'in hemen hemen bütün kitapları pdf olarak mevcut ama İngilizce. Yine de isteyen olursa bana e-posta adresini versin hemen gönderirim.
tgrlbb
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by tgrlbb »

Varsa Türkçe malloryon pdf si çok dua ederim.
vallaha
Post Reply