Türkiyedeki Eddings sevenlere önemli duyuru !!!
Türkiyedeki Eddings sevenlere önemli duyuru !!!
Arkadaşlar bazılarınız bilir daha evvelde David Eddings özellikle Belgariad sevenleri bir araya getirip bir site yapmayı denemiş ancak kendi evimde bilgisayarım olmadığı için proje başarısızlıkla sonuçlanmıştı. şu günlerde tekrar evden internete iştirak edebildiğim için tarihin karanlıklarına gömdüğüm projemizi tekrar aydınlığa çıkarıyorum. Projemiz çünkü bu işi tüm Eddings sevenler bir araya gelerek yapacağız. şu sıralarda ben tasarım ve içerik bulmakla uğraşıyorum. Eğer istediğimiz kadar güzel bir site yapabilirsek alan adı ve yayım hizmeti bedelini bizzat ben ödeyeceğim. Yeter ki Türkiyede David Eddings ve Belgariad'a gereken hürmeti gösterebilelim , tıpkı Yüzüklerin Efendisinin olduğu gibi ( şahsen Belgariad'dan daha çok zevk alırım ) Eddings severlerini bir araya toplayıp onların açlıklarını doyuracak bir site yapalım. Ölkemizde Eddings basan yayınevleri ( Metis,Altıkırkbeş,Artemis) yeterince üzerine düşmemiş ve David Eddings'i diğer fantastik yazarlar arasında hakettiği yere taşımamıştır.
Eğer projeye olumlu bakıyorsanız ve yardım edebileceğiniz herhangi bir konu varsa ( içerik, resim,çizim,hikaye,tasarım, çeviri ..... ) benimle irtibata geçerseniz mutlu olurum.
Siz ilgilenmiyorsanız ve tekyuzuk.com'a girmeyen ama Eddings seven arkadaşlarınız varsa onlara iletirseniz yine de mutlu olurum.
Ahmet Meriç Ã?avuşoğlu
MSN: amecavusoglu@hotmail.com
Not:Site en geç Temmuz başına kadar hizmete girecek bu sebepledir ki yardımlarınızı bu tarihten evvel sunabilirseniz pek bir makbule geçer.
Not2:Forumda bu mesajın yakıştığı daha iyi bir başlık varsa lütfen yetkililer taşısınlar.
Eğer projeye olumlu bakıyorsanız ve yardım edebileceğiniz herhangi bir konu varsa ( içerik, resim,çizim,hikaye,tasarım, çeviri ..... ) benimle irtibata geçerseniz mutlu olurum.
Siz ilgilenmiyorsanız ve tekyuzuk.com'a girmeyen ama Eddings seven arkadaşlarınız varsa onlara iletirseniz yine de mutlu olurum.
Ahmet Meriç Ã?avuşoğlu
MSN: amecavusoglu@hotmail.com
Not:Site en geç Temmuz başına kadar hizmete girecek bu sebepledir ki yardımlarınızı bu tarihten evvel sunabilirseniz pek bir makbule geçer.
Not2:Forumda bu mesajın yakıştığı daha iyi bir başlık varsa lütfen yetkililer taşısınlar.
Bence de çok güzel bi proje olur bu.şahsen Ben de Eddings'in hakettiği yere gelemediğini düşünüyorum.Bu projenin son durumu hakkında bilgi verebilirmisin?Eğer yardım istersen seve seve yardım ederim.Icq no:262231577 E-mail:feomathardra@yahoo.com
hotmail.com
hotmail.com
-
winterwolf
- Kullanıcı

-
GilthonieL
- Kullanıcı

ben de david eddings'in hakettiği ilgiyi ve saygıyı görmediği görüşündeyim sizin gibi..
elenium tamuli yada belgariad serileri hakkında elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım vaktim olduğu kadar...
bilgi ve saygılarımla..
elenium tamuli yada belgariad serileri hakkında elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım vaktim olduğu kadar...
bilgi ve saygılarımla..
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
-
Alexstrasza
- Kullanıcı

-
Darth_Vader