07.10.2006 istannbul beyin fırtınası sonuçlarÄÂ

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Bir de sanırım şu sıra tema ile ilgili değişiklikler bu toplantının sonucu... Tema webmasterın insiyatifinde olduğu için sanırım bu konu sarayda tartışmaya açılmadı. : )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
trulias
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by trulias »

açıkcası firble hep bizden somut öneri beklenmesi belkide çok yanlıştı. sonuçta o kadar insan o kadar şey tartıştı. saraydanda lord necros tan tutun efla ya kadar bir çok kişi bu tartışmaların içine girdi.
saray üyeleride sonuçta tartışmalardan somut önerileri kendileri çıkarıp tartışabilirlerdi. bunun için yeterli alt yapı vardı.

birde benim şu ana kadar tartışıldığını veya yeminere yardım edildiğini görmediğim en önemli somut öneri site tabanlı oyun projesidir.
bu konunun üzerine gidilmesini rica ediyorum.

yeminer forumda bir çalışma grubu oluşturmak için başlık açtı ama gerisi gelmedi.
belkide sende eski bir admin olarak yeminerle tekrar konuşup ikinci bir çağrı başlığı açabilirsin
ben kendi adıma bu oyun için birşeyler yapmak isterim
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Tarışmalar somut fikir üretmeyecekse kişileri yormaktan başka birşeye yaramaz bence. Toplantıya katılanlardan somut fikir beklememek gerektiğini duymak gerçekten ilginç. Bence aksine beklenmesi gereken buydu.

Sanırım bu başlık görevini yeterince yaptı.

Tartışmaya katılanlar fikirlerini ortaya attı.
Ortaya atılan fikirler tartışıldı.
Kabul edildi ya da edilmedi içinden işe yarıyan bir parça varsa alındı dersler çıakrıldı.

Yani bence olması gerektiği gibi oldu.

Bundan sonrakişilerden ne yapılması gerektiğini anlattıkları kadar ne yapacaklarını da duymak güzel olur.

Bu buluşmadan gerekli dersleri çıkardık. Verebileceği meyceleri topladık sanırım bu konu üzerinde daha fazla tartışmaya gerek yok.

Başlığı kitliyorum.

Saygılarımla...
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Locked