BURSA BURADA YAşIYOR...

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
Audale
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Audale »

tamam sakin :)
Eldarin hangisini isterse o olur ne de olsa o oynatcak:D
Hem benim eldarine güvenim tam o hangisi iyi derse odur nede olsa başbüyücümüz :evil:
Elamshin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Elamshin »

millet Portal kafe bugün itibariyle açıldı, yani açılmıştır sahibi bana bugün açacağını söylemişti ben akraba gezmekten gidemedim açılışına :D

hadi buluşup gidelim. cumartesi öleden sonra uygun mu???
yalnız ben oynamıcam ben buluşmaya ve seyretmeye geliorum ona göre...

bu arada sitenin arka plan falan bi açtım garip geldi biraz :) pek bi aydınlık olmuş ben sewirdum karanlık, kasvetli atmosferimizi...

nese konudan sapmayayım :D

Lord Eldarincim eğer Dark Ages oynatıosan bir kişi olmalı diyorum ben biraz da abartarak :wink:

bu arada ben bu mesajı yazdığımda siz çoktan buluşmuş, oynamış ve hattaha bitirmiş (!) olabilirsiniz ama neyse.

Hadi saygılar sevgiler hepinize...
Bayram ya pek bi neşeliyimmm... :D :D :D
et verba, et arma vulnerant...
(sözler de kılıçlar gibi yaralar)
Audale
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Audale »

hızla iyileşiorm bekleyin beni :)
bakalım bi gelebilsem şu bursaya
Dark ages içinde sabırsızlanıorum
Chaoticevil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Chaoticevil »

pardon arkadaslar ben son 2 haftayi ankarada gecirmek zorunda kaldim ama artik geri dondum, eger bulusamadiysaniz bende burdayim, daha once forgotten realms ve dragonlance de gecen oyunlar oynamistim 1 kerede alien oynadim ama herhalde fazla yabancilik cekmem :D solediginiz yerleride az cok biliyorum nediyonuz simdi son duyrum nedir?
<div>Cya 6 month later...</div><br>
Audale
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Audale »

son durum şudur ben bursada deilem sen yeni eldin findor eldarin gelir heralde bi buluşma olursa ama fazla ses yok birde oyun oynancak:D
Elamshin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Elamshin »

Lord Audale hızla iyileşmeniz dileğiyle sevgiler, saygılar...

Lady Elamshin... :)
et verba, et arma vulnerant...
(sözler de kılıçlar gibi yaralar)
KARSH
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by KARSH »

şimdiiiii...

Buluşma için 4 kasım cumartesi uygun bir tarih gibi duruyor. Ã?ünkü ondan sonraki hafta vizeler başlıyor.

Bence 4 Kasım Cumartesi günü Heykel'in önünde buluşabiliriz. Oralarda biraz laflarız, sonra da Altıparmak Portal Cafe'ye kadar uzanırız...

şu anda oyunda oynamak isteyen 3 arkadaş vardı. Audale, Audric ve Audric'in arkadaşı... Audric başka bir Frp sitesinden tanıştığımız bir arkadaştır.

Elamshin öss ve birkaç ekstra sebepten ötürü oynayamayacakmış maalesef. Artık arada izlemeye falan gelirsin sende Elamshin :) .

ChaoticEvil... Seni de oyuncu grubuna dahil ediyorum o zaman hocam. Oyunları Cuma ya da Cumartesi günleri Altıparmak Portal Cafe'de oynarız heralde. Oyun olabildiğince düzenli oynansın istiyorum, mümkünse haftada bir kere ve aksatmaksızın...

Oyun için daha önce de söylediğim gibi, sistemi kuralı o kadar da iyi bilmenize gerek yok, zaten oyun içersinde kısa sürede öğreneceksinizdir. Bunun yanısıra oyunculardan beklediğim iki şey var... Empati ve rol yapma... Bu ikisi olduğu sürece başımın üzerinde yeriniz vardır :) .

Yanısıra oyuna katılmak isteyen arkadaşlardan 12. yy avrupasını ve anadolusunu incelemelerini istiyorum. Oyunun genel teması ve moduna uyum sağlayabilmeniz açısından bunun faydası olacaktır.

Oyuna direk grubu toplayarak başlamayacağım sanırım. Kafamdaki senaryo kurgusunu toparlayabilmem için öncelikle oyuncularla birebir birkaç seans oynamamız gerekiyor. Bunun için size telefon numaramı ve msn adresimi veriyorum. Grupça toplanmadan evvel, birebir oyunlar oynayabileceğimiz zamanları belirlememiz gerekiyor.

şimdilik aklıma gelenler bunlar.

Bursa'da da görüşmek üzere,

Herkese iyi eğlenceler...

Gangrel Warlord of Camarilla Karsh a.k.a Eldarin...
Chaoticevil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Chaoticevil »

:idea: cumartesi ve pazarlar uygundur, 4 kasimda uygundur. hani tel ve msn demisin bisi yok orda :D zar lazimsa getirebilirim...
KARSH
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by KARSH »

Tamam telefon ve msn i yolladım, unutmuşum kusura bakmayın.

Zar d10 set falan var diyosan getirebilirsin. Onun dışında benim kendi zar setim zaten var, yani sorun olmaz o konuda.

Grup bu şekilde tamamlanıyor arkadaşlar. Umarım güzel oyunlar çıkarırız :) ...

Herkese iyi eğlenceler...

Gangrel Warlord of Camarilla Karsh...
Audale
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Audale »

Doktorumun çıakrdığı arızalar sayesinde hala dikişle oturuourm bakın bu oyunda kullanılabilir çok güzel bi işkence tekniği poponuzda dikişlerle sert bi sandalyeye oturmak 8)
Nese doktorum çarşamba gününe randevu alın gelin dio sattı beni hain normnalde şuanda dikişsiz olabilcektim yarında gelbilcektim ancak galiba birsüre daha buraya ve dikişlere mahkumum
Ama zor kısmı geçti artık bitti sayılır herşey en kısa zamanda yanınızda olucam
oyunu sabırsızlıkla bekliorum :evillaugh:
Chaoticevil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Chaoticevil »

yaw sormayim sormayim diyorum cok cok gecmis olsunda noldu sana yaw kil donmesi filanmi? :D
Karsh sen ne zaman msnde olursun? msnde bi ara goruselimde hem oyun hakkinda bana biraz bilgi vermis olursun hemde dedigin gibi mumkun olursa bi seans yapma firsatimiz olur..?
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Bugün msn e girerim, görüşürüz abi. Bayram sonrası bikaç iş halletmem gerekti ondan internete giremedim.

4 Kasım uygunsa buluşalım bu arada.

Cumartesi günü, Heykel'de... ChaoticEvil, Audale, Elamshin. Başka gelen olur mu ki?

Bizbize olacağız anlaşılan... :) .
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Chaoticevil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Chaoticevil »

bi aksilik olmazsa ben bi arkadasimi daha getirebilirim. benim msn myanar1730@hotmail.com. heykelde nerde buluscaz?
Eldarin_
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Eldarin_ »

Direk heykelin önünde abi :D ...
Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Chaoticevil
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Chaoticevil »

:D olm hangi heykel ben heykelde hic heykele bakmam :D ahaha cümleye bak... neyse saat filan verin bare ama madem cafeye gicez neden heykelde bulusuyoruz? oyundan once yuruyup acılalım diyemi?
Post Reply