en iyi savunma saldırı mıdır
-
IarwainBen-adar
- Kullanıcı

- Blackthorn
- Kullanıcı

Bunu söyliyenin aklını yiyim.Arkadaşlar bir kere ben savaş karşıtıyım(Ben bi Teknokratım yemediniz di mi???
) ...
Ayrıca önce gelişim her zaman için teknoloji ne kadar ileri güçler o kadar ileri.Konumuza gelince asla ama asla bu hataya düşmem belki bilgisayara karşı oynarken ilk çağda üç savaşçı üretip saldırınca yenebilirsin ama bu gerçek beyinlere karşı asla işlemez bence(hem duvar ne diye icat edilmiş
)
Ayrıca önce gelişim her zaman için teknoloji ne kadar ileri güçler o kadar ileri.Konumuza gelince asla ama asla bu hataya düşmem belki bilgisayara karşı oynarken ilk çağda üç savaşçı üretip saldırınca yenebilirsin ama bu gerçek beyinlere karşı asla işlemez bence(hem duvar ne diye icat edilmiş
Est Sularas Oth Mithas...
şerefim Hayatımdır...
(Bir Teknokratın ağzından bunu duymak ironik diy mi?!?!?)

şerefim Hayatımdır...
(Bir Teknokratın ağzından bunu duymak ironik diy mi?!?!?)
en iyi defansla ilgili seven samurai filminden bi alıntı yapayım istedim zaten söylencek olan söylenmiş sanki galiba burda
Kambei Shimada: Go to the north. The decisive battle will be fought there.
Gorobei Katayama: Why didn't you build a fence there?
Kambei Shimada: A good fort needs a gap. The enemy must be lured in. So we can attack them. If we only defend, we lose the war.
Kambei Shimada: Go to the north. The decisive battle will be fought there.
Gorobei Katayama: Why didn't you build a fence there?
Kambei Shimada: A good fort needs a gap. The enemy must be lured in. So we can attack them. If we only defend, we lose the war.
iyi bir seyyahın belirli bir planı yoktur, ulaşmak gibi bir amacı da.
Star Wars Bölüm 3'ü hatırlatıyorum ve anlatmaya başlıyorum:
Son duello 10 dakika 25 saniye boyunca nefesimiz tutarak izlediğimiz enfes duellonun sonunda bir yokuşta Obi-Wan Kenobi yüksekte durur Anakin'de aşağıdadır(haliyle);
Obi-Wan:Anakin yapma.
Anakin daha fazla kendini tutamaz ve saldırıya geçer.
Obi-Wan: (Tam saldırmadan önce) Yüksekte olmanın avantajını kullan.
Der ve Anakin'in 2 ayağını ve bir kolunu keser.
(Toplam duello süresi 10 dakika 35 saniye sinema tarihinin en uzun duellosu olur)
Sonuç olarak durumu iyi değerlendirmek gerekir, örnektede olduğu gibi yüksekteysen savunma yapacaksın, alçaktaysan saldırmayacaksın. Olay bu yani
Son duello 10 dakika 25 saniye boyunca nefesimiz tutarak izlediğimiz enfes duellonun sonunda bir yokuşta Obi-Wan Kenobi yüksekte durur Anakin'de aşağıdadır(haliyle);
Obi-Wan:Anakin yapma.
Anakin daha fazla kendini tutamaz ve saldırıya geçer.
Obi-Wan: (Tam saldırmadan önce) Yüksekte olmanın avantajını kullan.
Der ve Anakin'in 2 ayağını ve bir kolunu keser.
(Toplam duello süresi 10 dakika 35 saniye sinema tarihinin en uzun duellosu olur)
Sonuç olarak durumu iyi değerlendirmek gerekir, örnektede olduğu gibi yüksekteysen savunma yapacaksın, alçaktaysan saldırmayacaksın. Olay bu yani
(<>_<>) -V ----- - ------I .....l l .J..( ) '''...J L Ben dostum. Ne kadar inandırıcı geldiyse!
-
ElessarTelemnar
- Kullanıcı

dengesiz bir saldırı boş boş beklemekten bile kötü bir duruma düşürebilir fakat bence en iyi savunma kesinlikle saldırıdır çünkü sen saldırırsan karşıdaki hem canını düşünüp savunma yapıcak ve bu seni zarardan koruycaktır hem de moral olarak bir çöküntü yaşıyacaktır ( ama ters tepme imkanı her zaman vardır
)
En iyi savunma neyi ne zaman yapacağını bilmektir.
Her kuşun eti yenmez, her şeyin bir zamanı var. Herşeyinnnn bedeli var, nereye kadaaarr
gibi şarkı ve deyimlerimizden de anlaşılacağı üzere önemli olan yeri ve zamanı iyi kollamaktır. Güçlü iseniz en iyi savunma genelde saldırıdır,çünkü saldırılarınız sizi zayıflattığından çok daha fazla düşmanı zayıflatır. Ancak zayıfsanız açık kollamak daha avantajlı olabilir.
Her kuşun eti yenmez, her şeyin bir zamanı var. Herşeyinnnn bedeli var, nereye kadaaarr
gibi şarkı ve deyimlerimizden de anlaşılacağı üzere önemli olan yeri ve zamanı iyi kollamaktır. Güçlü iseniz en iyi savunma genelde saldırıdır,çünkü saldırılarınız sizi zayıflattığından çok daha fazla düşmanı zayıflatır. Ancak zayıfsanız açık kollamak daha avantajlı olabilir.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
- KUTBILTUNGA
- Kullanıcı

-
AnARcHisT
- Kullanıcı

En iyi savunma kullanmasını bilirseniz ve başarabilirseniz bence roma taktiğidir (Phalanx Fighting, Perfect Edition
) Gladiator filminde bir replik vardı: "Whatever happens, stick together"(Ne olursa olsun, beraber kalın) Onunda açığı vardır tabi mesela o taktiği yapabilmek için ,varsa , önce karşı tarafın siege weapon'larını yok etmeniz gerekir.. Yoksa öbek halinde ilerleyen piyade birliğine mancınık ile yanan bi küre fırlattığınızda kalkanlarını kafalarına indirmeleri bi işe yaramayacaktır die düşünüorum 
<div align="center">In a nightmare, every choice you make is a wrong one.</div>
-
Hakikatli-TormII
- Kullanıcı

Duruma göre ama bencede en iyi savunma saldırıdır. Ã?ünkü savunan insan her zaman tedirgindir ve üstünde baskı vardır. Sende düşünerek saldırıyorsan eğer; işte en iyi savunma...
Giden o eski dünler; geçmişin karanlığında anılarımdı onlar. Bense bulamaz oldum onları. Hep selam gönderdim geride kalana, kanıtım yoktu yarına, Yolcularımla ağladım...