Ozan Akademisi

Herkesin kürsüye çıkıp özgürce tartışma başlatabilmesi için…
Post Reply
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Edmond düşünmeye başladı.Ã?ünkü az sonra gerçekten de aynı anları o da yaşayaktı.Babasını öldüren kişiler bu sefer de Sevdiğini öldüreceklerdi.Orkun ki ile aynı ey değildi belki ama onun da sevdiği kişi öldürülecekti

*Yapma, babanın intikamını
Bir masumdan alma
Suçu suçludan başka
Kimsede arama

Babanı öldürenler
Çoktan gitti
Tanrı tarafından
ONLAR LANETLENDİ

Benim de babam öldürüldü
Gözü dönmüş bir ork tarafından
Tek sevdiğim kaldı
O da öldürülecek
Yine bir ork tarafından

Ne kadar sürecek
Bu düşmanlıık ne zaman bitecek
Ã?aremi ki öldürmek
Babanı babamı
GERİ Mİ GETİRECEK

BİTSİN BU DÃ?şMANLIK
ARAMIZDAKİ BU SAÃ?MALIK
Artık kavga etmeyelim
Silahları indirelim*

Edmond son sözleri söylerken gözünün dolduğunu farketmişti.
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Beyaz elbiseler içindeki küçük kız üstünün kirlenmesine aldırış etmeksizin neşeyler yerde tepinerek kahkahalar atmaktaydı. Akademinin kapısı açılınca birden durdu ve bebeğiyle göz göze geldi. Bu da neydi böyle?

Açılan kapının ardından çıkan; kendisinden biraz daha ufak boylu, kel ve fena halde sararmış gibi görünen adama bakarken masmavi gözlerinden çocukça bir merak okunuyordu ve dudakları da değişik bir şeyler görmenin hevesiyle kıvrılmıştı. Adamı biraz inceledikten sonra sivri yüz hatlarına ve yan sakallarına bakarak bunun bir gnom olabileceğine karar verdi.

Küçük kız hemen ayağa kalktı ve bebeğini kucaklayıp üzerini şöyle bir silkeledi. Gnomun yanına doğru yürürken bir yandan da bebeğine gnomları anlatıyordu. Gnomun yanına vardığında dikkatini bebekten gnoma verdi ve kibarca reverans yaptı.

Gnomun tiz sesiyle söylediklerini dinlerken bir yandan da kafasından bir sürü düşünce geçiyordu:

Müziğin hükmettiği Ozanlar Diyarı mı? Ama ozanların bir diyarı olmazdı ki, ozanlar bir yerde durmayan, sürekli gezen adamlardı. Onlara ait bir diyarın olması oldukça ilginçti.

Bu bir rüya mı? Eğer bir rüyaysa dilediği her şeyin gerçek olması gerekirdi. Hemen aklına bir dilek gelmişti, bir anlığına gözlerini kapatıp gerçek olduğnu hayal etti: açık omuzlarına saçlarının döküldüğü, ve beyazdan başlayıp kabarık eteklerine doğru mavi tonlardan laciverte geçiş yapan, tüllerle ve safir taşlara süslenmiş bir elbise.

Gnomun sözlerini bitirmesiyle hayallerinden ayrılan kız tatlı bir sesle: "Benim adım Lethie, ya sizinki nedir?

"Eğer burası Ozanlar Diyarı'ysa bu akademi de Ozanlar Akademisi olmalı. Müziği ve tekerlemeleri severim ve eğer bu bir rüyaysa tadını çıkarmak isterim."

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Ork gittikçe hızlanarak kıza yaklaşıyordu. şarkı başlayınca yüz kasları gerildi. Ama koşmaya devam etti. Kıza yaklaştı baltasını kaldırdı. Yüzündeki tereddütü Edmond rahatlıkla görebiliyordu. Bir süre tereddüt devam etti.

Sonra baltasını elinden düşürdü. Birkaç saniye gözlerini kapattı. Müzik sanki bir anda görüntüyü değiştirmiş ve gözlerinin önünde kendi kardeşi duruyor gibi olmuştu. Sonra geriye doğru kaçmaya başladı.

Görüntü değişti. Edmond üç üstadı birden önünde gördü. Yarı Elf Palisdan Kutlarım Üstad Firble dedi. Güzel bir eğtimdi. Kara elf Galadlirim Palisdana Ama Edmond da çok başarılıydı dedi. Ã?ğrenci Edmond ya da belki artık Ozan Edmond demek doğru olur diye ekledi.

Edmond üçlünün konuşmalarını izlerken arkadan delen öbür gnomu fark etmedi. Üç üstad bekçiye yol vererek onun Edmond a yaklaşmasına izin verdiler.

Bekçi Edmond a baktı sonra da üstadlara döndü. Siz üstadları akademinin Edmond un geçmesini onaylıyor musunuz ilk eğitimi ? diye sordu. Üçü de onaylıyoruz diye cevap verdiler.

Bekçi Edmond a döndü. Sen Edmond ilk eğitimini geçtin. Tebrik ederim Gerçeğin Sözcüsü.

Akademinin duvarları bi anda parıldamaya başladı. Parıltılar gittikçe arttı. Sonra ışıklar duvardan kopup Edmond a doğru yaklaştılar. Edmond un çevresi bir anda ışık zerreleri ile kaplanmıştı.

Edmond bir an için pırıl pırıl parladı. Sonra ışıklar yok oldu.

Bekçi Bu da Akademinin sana hediyesi Edmond... Sen kulağı olsa da duyamayan bir orkun müziğini dinlemesini sağladın bundan sonra sağır olsa da tüm zeki ırklar seni duyabilecek.

şimdi Edmond uyanabilirsin. Edmond akademinin görüntüsünün solmasını seyretti. Uykusundan bir ozan olarak uyanacaktı.

RP DIşI: Akademi Hakkında başlığın bazı teknik bilgileri vereceğim Edmond bakmaya çalış.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Gnom bu defa çok daha gürültülü bir şekilde içini çekti. Kızım ismimi erak ediyosan Yoruk adım.. Bu daha farklı bi rüya aslında kızım... Tadını çıkarabilirsin tabii de... Ama burası ozanların eğitildiği akademi.. Yaniiiii..... Aklına doğru sözcüğü getirmeye çalıştı... Okul burası. Ozanların okuduğu derslerin hepsinin müzik ve şiirle ilgili olduğu bi okul..

İstiyosan buranın örencisi olabilirsin kızım ya da rüyaya başka yerde de devam da edebilirsin de istersen de...

Eğer istersen de öğrenci layı istersen, o zaman eğitimine başlayabiliriz.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
FrontsideAir
Gölge Ustası

Post by FrontsideAir »

Kız rüyada olmasına rağmen giysilerinin değişmemesine bozulmuştu.Normalde rüyalarında bunu yapabiliyordu, neden şimdi olmamıştı ki? Bebeğini kucağına bastırıp biraz somurtmayı denedi ama akademi daha çok ilgisini çekmiş olsa gerek ki bunu bırakarak dikkatini gnomun sözlerine verdi.

"Sizinle tanıştığıma sevindim Yoruk." dedi ve alnını kırıştırarak devam etti "Peki bu okulda ozanlara neler öğretiliyor? Yani görmemde bir sakınca var mı?"

Açıkçası Lethie içeridekileri görmeden akademiye katılmayı pek düşünmüyor gibiydi. Koyu mavi gözlerininden okunan katışıksız merakı, bebeğine olan ilgisini yenmişti ve onu bir kenarından, düşürecekmiş gibi tutuyordu.

Code: Select all

Kör sabahın beşinde,
Sessiz gölge peşinde;
Her soylunun leşinde,
Hançeri saplı Erober'in.

Geçmişin sayfalarına gömülü kullanıcı..
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Yoruk yeniden içini çekti. Yeni ziyaretçi çok meraklı bir kızdı. Fazla meraklıydı.

Ne mi öğretiliyor içeride kızım? Merak ediyosun demek. şarkı söyleyen bir insan kızım. Hayatında en sevdiği iş şarkı söyleme olan pek çok sınavla karşılaşır. Bu sınavların nasıl aşılacaı gösteriliyor burada....

Ya da offf işte nasıl anlatayım... şarkılarınla kendini ve Dünyayı nasıl değiştireceğin hakkında yol gösteriliyor sana.... Bilmiyom anlatabildim mi?

Birden Yoruk un gözü parladı... Gösterebilirim sana istersen... Mesela kızım üzerindeki giysilerin deişmesini istiyosan bunu ne kadar istediğini şarkılarınla anlatabilir misin? Dene bakalım kızım bunu...
HARBE GİDEN
buzdaglarininleydisi
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by buzdaglarininleydisi »

gecenin karanlığında çaldım kapınızı yada sabahın kör vaktinde zamnımı karıştırdım adımımı şaşırdım bilemiyorum ama paylaşayım dedim sizlerle adımı belki begenirsiniz ozanlığımı belki alırsınız içeri belki veririsiniz bir küçük oda yada yatırırısınız kapınızın dibinde siz verin cevabımı haşmetinizle

BUZ DAğLARININ LEYDİSİ

Buzdan kadehler içinde sunulmuş aşktı
Senin gözlerinin buzdan zindanlarının içinde hapis aşkın
Ben Buz Dağlarının Leydisiydim.
Sense kuşkular üstüne kurulu aşklar lordu
Buz öldürmez korur.
Helede bazı unutulmaz duyguları dondurup asırlara taşıyan çoktur.
Ama kuşku, kuşku öylemi ?
Kuşku yıpranmış sadakatin ve saygının beslediği en iğrenç histiki
Bütün hisleri hissizleştirir.
Ben aşkımı ilelebet donduracağım
Ama sen yarın beni unutup kendi sadakatsizliğine yeni kurbanlar bulacaksın
Onlardanda kuşkulanacaksın fakat asıl sadakatsizin kendin olduğunu hep bileceksin.
benki buz dağlarının Leydisi asırlar sonrada seni sevip bekleyeceğim
Ama sen, asırlık bir sadakatin önünde yokolacaksın.
ElessarTelemnar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ElessarTelemnar »

Elessar uynamisti ayaga kalkti burasi neresi diye sormustu ilk olarak oldukca isiiz bir yerdi etrafi suzerken bir bina farkettti degisik bir yapiydi bu once dev bir kubbe yukseliyordu oraya dogru yaklasmaya basladi
yaklastikca ortasinda beliren diger iki kubbeyide fark etti Yapi gizem dolu gorunuyordu
Kubbelerin uzerinde sayisiz vitra bulunuyordu dhada yaklasiti biraz dikkat kesilince vitradaki resimlerin ask huzur ve huzun ile dolu oldugunu farketti binadan hic durmadan muzik sesi yukseliyordu icini garip bir urperti almisti biraz korkutucuydu temkinli gitmeliydi kilicina davrandi ama hayir kilici yoktu daha dogrusu savasta kullanabilecegi hicbir alet
acikcasi biraz urpermisti ama icindeki merak duygusu gitmek icin cildiriyordu adeta temkinlide olsa yapiya yaklasmaya basladi kapiya dogru gidiyordu yada gittigi tarafta bir kapi bulmayi umuyordu biraz ilerlediginde kapinin o tarafta oldugun farketti bu hosuna gitmisti ama orada sadece kapi yoktu kapinin onundede biri vardi yaklastikca bunun bir kadin oldugunu gordu kapi kapaliydi ama kadinda kapiyi acmaya calismiyordu anlam verememisti yaklastikca kadinda gelen sesler duydu yakina dahada yakina gitti simsiyah saclari vardi kadinin beyaz tenliydi ve cok yumusak bir sesi vardi bir sarki soyluyordu sanki
BUZ DAğLARININ LEYDİSİ

Buzdan kadehler içinde sunulmuş aşktı
Senin gözlerinin buzdan zindanlarının içinde hapis aşkın
Ben Buz Dağlarının Leydisiydim.
Sense kuşkular üstüne kurulu aşklar lordu
Buz öldürmez korur.
Helede bazı unutulmaz duyguları dondurup asırlara taşıyan çoktur.
Ama kuşku, kuşku öylemi ?
Kuşku yıpranmış sadakatin ve saygının beslediği en iğrenç histiki
Bütün hisleri hissizleştirir.
Ben aşkımı ilelebet donduracağım
Ama sen yarın beni unutup kendi sadakatsizliğine yeni kurbanlar bulacaksın
Onlardanda kuşkulanacaksın fakat asıl sadakatsizin kendin olduğunu hep bileceksin.
benki buz dağlarının Leydisi asırlar sonrada seni sevip bekleyeceğim
Ama sen, asırlık bir sadakatin önünde yokolacaksın.
evet sarkiydi heralde elessarda kadinin soledigi sarkiya islik calarak eslik ediyordu gerci kucuklugunden beri meraki olmasina ramen yetenegi bulunmadigini dusunerek hep uzak durmustu muzikten
kadina eslik ederken kapinin yaninda asilmis tahta bir tablo gordu tabloda
İlk Sınav Cesaret İçin Yalnızca
şarkı Söyleyebileceksen Akademinin Ã?nünde
şiirin ezgisi kırık sesinin tonu yavaş diye korkmadan
Açılacak Akademinin kapıları sana...
yasiyordu
kadinin neden sarki soyledigini simdi daha iyi anlamisti usulca kadinin bitirmesini bekledi ayni zamanda eslik ederek kadin bitirdiginde ona dogru yaklasti ve hafif bir tonla alkis tutarak
"Saygilar leydim cok yumusak bir sesiniz var oldukcada acikli bir sarki bu eslik etmem kizmamissinizdir umarim" siranin kendisinde oldugunu bilmesine ramen kadinin guzelligine biraz daha bakmak istemisti aklinda herhangi bir sarki ve ya siir yoktu ("bu guzel hanimdan esinlenebilirim") dusuncesiyle kadinin gozlerine bakti uzun uzun ve o anda soylemeye baslamisti

Dustum issiz bir yere
Karsima cikti o yuksek kubbe
Bileydim korkmazdim oyle
Ceylan gibi sekerdim o kubbeye

Vardim kubbenin kapisina
Buldum kapinin karsina
Baktim o hanima sasirmiscasina
Acidim o hanima Vurulmuscasina

(Rp disi: simdi yazarken salliyorum umarim kabul goruyordur)
buzdaglarininleydisi
Kullanıcı
Kullanıcı

ElessarTelemnar wrote:"Saygilar leydim cok yumusak bir sesiniz var oldukcada acikli bir sarki bu eslik etmem kizmamissinizdir umarim" siranin kendisinde oldugunu bilmesine ramen kadinin guzelligine biraz daha bakmak istemisti aklinda herhangi bir sarki ve ya siir yoktu ("bu guzel hanimdan esinlenebilirim") dusuncesiyle kadinin gozlerine bakti uzun uzun ve o anda soylemeye baslamisti

Dustum issiz bir yere
Karsima cikti o yuksek kubbe
Bileydim korkmazdim oyle
Ceylan gibi sekerdim o kubbeye

Vardim kubbenin kapisina
Buldum kapinin karsina
Baktim o hanima sasirmiscasina
Acidim o hanima Vurulmuscasina

(Rp disi: simdi yazarken salliyorum umarim kabul goruyordur)
Evet acıklıdır namelerim belki ama bu benim gücümü kaybettiğim zayıflıgım ve en zor anımda tutunup tekrara güçlendiğim tek varlığım .Tabiki paylaşabilirisiniz şarkımı ve hislerimi belkide yanımda durabilirisiniz gücümü paylaşmak için yada gücünüzü paylaşmak için sınav anında ...açılır elbet bu denli yürekli insanlara sınavın ilk duragı kapılar.
Leydi kendisini süzen adamı tanımaya çalışıyordu ama gözlerinde sadece kendisini görüyordu cam gibi parlayan gözlerde ve üzülüyordu lanetine sadece kendini üzmekle kalmayan başkalarınında canını yakan lanetine.Ve halen açılmamasından tedirgin baktıgı kapıya takılıyordu gözleri oysaki bir davetle gelmişti bu kapının önüne kadar o davetle bulmustu cesaretini ve titrek bir mum gibi sönüşünü izlemekte oldunu düşünüyordu şimdi.
Kalbinin esiri bir bilge
gözlerinin esiri bir kalp
iradenin esiri bir beden
arzularını hapsetmiş iki göz,
ve sevgiden bir haber sözler prensi sana selam...

http://tr2.monstersgame.net/?ac=vid&vid=34051957

http://www.knightf
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Oy oy oy diye bir ses duydu ikili kapıya doğru baktıklarında bir gnom gördüler. Bu defa iki kişi acaba aşık mısınız? Neyse işte... Sonra bir an söylediklerinin ayıp olabileceğini düşünüp sıçradı. Sonra sarı yüzü kızardı. şey işte ben Yorukum işte... Burası da akademi ozan akademisi... Siz de buraya geldiniz. Yani hoşgeldiniz. Hoş da buldunuz her halde...

İkiliyi içeri doğru geçirdi. Uzun bir sedire yanyana oturmalarına işaret etti. şey ikiniz buraya geldiniz ziyaretçiler. İsterseniz kalabilirsiniz de burada ama burası bir akademidir. Ozan akademisi. Eğer isterseniz akademinin örencisi de olabilirsiniz. Üstelik - gnomun hafifçe gülümsedi - beraber eğitim almanızı da salayabilirim. İstersiniz di mi?

Son sözlerinden sonra sözlerin ayıp olabileceğini düşünüp tekrar kızardı.
HARBE GİDEN
buzdaglarininleydisi
Kullanıcı
Kullanıcı

Leydi hafif utangaçça kafasını eyerek gösterilen yöne dogru yürüyüp oturdu gecenin ayazındanmıdır yoksa uykunun zayıflıgındanmıdır bilinmez yorgundu ve titriyordu belkide sönmek üzere dusundugu mumun ürkütücülüğündende olabilirdi belki , ama aslında şuydu asıl sebep o asla kimseyi sevemiyeceğini biliyordu ve kimseyi incitmke istemiyordu yeminiydi şarkısının sözleri o sadece asırlarca bekleyecekti pişmanlığını sadakatsizin..ve üzüldü imalarda yüzü kızarmış gnoma bakarken.

yok yoruk beyfendi biz kaderin aynı anda bir kapıda buluşturmasından daha tanıdık değiliz, sadece ozanlıkdır benim dilediğim kaderimde varsa eğitim verecek vakit efendilerimin örnecisi olmakdır dileğim..tabi açıksa akademinin kapıları benim kaderime..
Kalbinin esiri bir bilge
iradenin esiri bir beden

buzdaglarininleydisi
Kullanıcı
Kullanıcı

apylaşayım isterseniz öykümün basını silerle;

YOL ARKADAşLARI.

Bu diyarın yalnız bir kalbi
Umursamaz insanları
Amansız düşmanları olabiliri
Hayaller bazen vazgeçilir olabilir
Unutulması beklenemese de yinede
Yinede kanar damarlar , vücut artık riayet etmez sözlere
Beyin hissetmez artık acıyı
Hissetmez çünkü acı çook derinlerde
Evet derinde ama vazgeçmez acıyı yaymaktan elbet
Elbet bir gün günü gelecek
Hatırlanmanın vaktinde
Çalacak insan oğlunun kapısını
Tüm kudretiyle ve esirini alacak
Hain acı gizlenmeden gölgelerde
Artık çünkü tüm insanlık gölgelerde
Işıksa bilinmeyen dehlizlerde
Kalacak elbet sayılı kalp tutacak yolunu
Işığın kudretini ayakta tutmak için
Elbet yardımcısı olacak kötüye dönmesi imkansız yaratıkları tanrının
Açacaklar kollarını sonuna kadar
Doğru sözlerle onlara yürümeyi bilenlere
Onlar kurtarabilir çünkü
Işığı bilinmeyen dehlizlerden
Onlar dünyaya getirebiliri aşkı,sevgiyi,bağlılığı ve sadakatsize karşı sadakati
Onlar verebilir karanlığın oyuncu bilmecelerinin cevaplarını
Tanrının kötülük bilmez kulları göğsünü siper eder
İşte o zaman onların hayatı için kendi canlarını öne koyar
İnsani duygular mahkumları
Ã?yle değimli aslında
İşte karanlığın sözlerindeki özgürlük çağrılarını
Duya duya gözü kapalı yürüyen
Cengaverlerdir onlar ama elbet hapistir ruhları
Kendi ördükleri duvarlar vardır
Kendi karakter bilgilerinde geçer kim oldukları
Ama kesinlikle karanlık değildir yolları ama
Maalesef zayıftır duvarları
Hücrelerine sızmaya çalışan karanlığa yenilir
Saf insani duyguları
Ama yine tökezler ama ayağa kalkar umutları
İşte melekler taşır onların en zor anlarında
Ağırlığına yenildikleri vicdanları
İşte böyledir başı dik mağrur , gururlu yol arkadaşları…………

Leydi söyledi içli şarkısını ve gücü tükeniyordu artık ve güçsüzlüğünden tekrar doğuyordu büyük bir dirilişle şarkısı ama daha ilerisni yaratmak için oznalığını büyütmeli üzüntüsünden çok ve onu getiren budur zaten akademinin kapılarına ve paylasmaktır acılarının mısralarıyla ki geçsin kalbinin acısı bir yere kadar...
Kalbinin esiri bir bilge
iradenin esiri bir beden

ElessarTelemnar
Kullanıcı
Kullanıcı

Evet acıklıdır namelerim belki ama bu benim gücümü kaybettiğim zayıflıgım ve en zor anımda tutunup tekrara güçlendiğim tek varlığım .Tabiki paylaşabilirisiniz şarkımı ve hislerimi belkide yanımda durabilirisiniz gücümü paylaşmak için yada gücünüzü paylaşmak için sınav anında ...açılır elbet bu denli yürekli insanlara sınavın ilk duragı kapılar.
Hassasiyetiniz ve sarkiniz cok icten gordum gucum gucunuzdur leydim (bunu soylerken egilerek selam vermisti savasci) tam egildiginde kapinin acildigini fark ederke dogruldu ve kapiya dogru bakti
Siz de buraya geldiniz. Yani hoşgeldiniz. Hoş da buldunuz her halde...

İkiliyi içeri doğru geçirdi. Uzun bir sedire yanyana oturmalarına işaret etti. şey ikiniz buraya geldiniz ziyaretçiler. İsterseniz kalabilirsiniz de burada ama burası bir akademidir. Ozan akademisi. Eğer isterseniz akademinin örencisi de olabilirsiniz. Üstelik - gnomun hafifçe gülümsedi - beraber eğitim almanızı da salayabilirim. İstersiniz di mi?
Teskkur ederim efendi gnom kesinlikle hosbulduk yani en azindan ben (baskasinin yerine cevap vermekten dolayi biraz utanarak)
Bu guzel bayaninda dedigi gibi (bunu soylerken buzdaglarinin leydisini suzuyordu)
kaderin bu kapida karsilasmasiyla yeni tanistik.diyerek gnomun gosterdigi yere dogru gecti
ElessarTelemnar
Kullanıcı
Kullanıcı

Elessar etrafini suzuyordu sagdan sola dogru tam bir tur yaptiginda karsinda yine leydiyi gormustu gozlerini ceviremmeis ve onu suzmeye davam etmisti "ya bisey olmaz sor bi soru konusma baslat ne biliym baksana cok uzgun duruyor belki derdine ortak olursun..." kendi kendine konusuyordu en sonunda sordu
"Leydim (bayanin kendisine bakmasini beklemisti) sarkilarinizi bukadar huzunlu olamasi sizin gibi insanlarin icine sicaklik katabilecek kadar guzel (bunu soylerken kafasinin onune dusmus sacini eliyle geriye yaslayarak sacini oksamisti, hevet oyleydi bunu sadece bir bayandan hoslandiginda yapardi) bri hanimin ... (biraz duraksamisti) yani boyle guzel bir bayanin boyle huzunlu sarkilar soylemesi yazik bu arada ben Toledoras Elessar Telemnar ...
buzdaglarininleydisi
Kullanıcı
Kullanıcı

ElessarTelemnar wrote:endine konusuyordu en sonunda sordu
"Leydim (bayanin kendisine bakmasini beklemisti) sarkilarinizi bukadar huzunlu olamasi sizin gibi insanlarin icine sicaklik katabilecek kadar guzel (bunu soylerken kafasinin onune dusmus sacini eliyle geriye yaslayarak sacini oksamisti, hevet oyleydi bunu sadece bir bayandan hoslandiginda yapardi) bri hanimin ... (biraz duraksamisti) yani boyle guzel bir bayanin boyle huzunlu sarkilar soylemesi yazik bu arada ben Toledoras Elessar Telemnar ...
Merhaba Beyim Ben Namı büyük başı dik gruru yüzünden tanrılarınca reddedilmiş BuzDaglarininLeydisi ....sabırla adamın bakıslarını süzüyordu ve icinden adamın hislerine karsı karsılıksız kalacagına korkuyor ve uzuluyordu huzunle baktı yıne gozlerıne acaba tekrar sevebilirmiydi tüm lanetine karsı....hangi yollardan döndünüz hangi yollarda kayboldunuz nerde yolunuzu ararken kendinizi burda buldunuz...der kız ve adamın karıskıgını bekler yıne hıc eğilmeden dimdik asil bir duruşla.
Kalbinin esiri bir bilge
iradenin esiri bir beden

Post Reply