Ozan Akademisi
-
ElessarTelemnar
- Kullanıcı

Kadinin donuk bakislari vardi bir buz kristalini andiriyordu adeta ama o kristalin icinde bile gozuken o ufacik sicak isigi gorebiliyordu bunu cikarmaya kararliydi
ve sorusuna vakit kaybetmeden cevap verdi
"leydim meslegim savascilitir para karsiligi dovusurum onu getirir bunu gotururum yollarda cok yanliz ceker ancak yalnizligimi muzikle paylasabiliyorum usta degilim belki yeteneklide ama hic degilse ogrenmek icin hevesliyim yollarda kuslarla sarkilar soyleriz bazen bazense sadece ben onlara gecmisim biraz aciklidir her nekadar sizinki kadar olmasada ailemi kaybettikten sonra kardeslerimle baska ailelerin yanina verildik bense ailenin yanindan ayrildiktan sonra dustum yollara kader beni bu yoal surukledi belkide ama bilmiyorum her yerde ailemi aradim yillarca ama artik yoruldum" cok konustugunu dusunerek utanmisti elessar son olarak "sizin hikayeniz nedir leydim"diye osrark lafini tamamlamisti
ve sorusuna vakit kaybetmeden cevap verdi
"leydim meslegim savascilitir para karsiligi dovusurum onu getirir bunu gotururum yollarda cok yanliz ceker ancak yalnizligimi muzikle paylasabiliyorum usta degilim belki yeteneklide ama hic degilse ogrenmek icin hevesliyim yollarda kuslarla sarkilar soyleriz bazen bazense sadece ben onlara gecmisim biraz aciklidir her nekadar sizinki kadar olmasada ailemi kaybettikten sonra kardeslerimle baska ailelerin yanina verildik bense ailenin yanindan ayrildiktan sonra dustum yollara kader beni bu yoal surukledi belkide ama bilmiyorum her yerde ailemi aradim yillarca ama artik yoruldum" cok konustugunu dusunerek utanmisti elessar son olarak "sizin hikayeniz nedir leydim"diye osrark lafini tamamlamisti
- buzdaglarininleydisi
- Kullanıcı

leydinin aslında canı pek bu konulara girmek istemiyordu maziyle ugrasmak çook zordu artık mısralarınada gücü yoktu, zamna geçiyordu ve onu buyur edenler sınav sonu yokolmustu.....evet efendi bildiğin gibi hikayem hüzünlü benki en eskimi söyliyim sana o güldürü yüzünü, benki tanrıların sevgili kulu sevgi bahçesinin koruyucusu aşıkların teksıgınagklarına ulasmasını saglayan kanatlı atların sahibesiidim eskiden tek abim korudu büyütü beni en iiyi eğitimlerle kendi topraklarımızda kendi malikanemizin eğitmenlerinle evet soyluydum ki halen soyuma sahibim sonuna kadar arkasındayım kanımın keski keski bulabilsem bende biricik abimi...ağlamaklı gözleriyle anlatmaya baslar ama ağlayamaz çünkü damarlarındaki kan gibi göz yaslarıda buz kristallaeridir yani akmaz donmuştur göz pınarları ....bir kez sevdim ben tüm yüreğimle bir kez açtım kabimi sonsuz aşka ve sadakatsizliğine yenildim sevdiğimin duamı mısralarımla döktüm tanrıma ve sonunda duam lanet oldu gördüğün üzere o sadakatsizliğini anlayıp diz çökene dek sürecek bu lanetimiz sonsuzluk yollarında kayıp iki kişi olarak ve öyle karmaşık yollarki bunlar bulamıyorum ne doğduğum yeri ne sevgili abimi...der ve hüzünle sedire oturur gözleri buz gibi camdandır sanki sadece duvarabakar sanki ardını görürcesine...
Kalbinin esiri bir bilge
gözlerinin esiri bir kalp
iradenin esiri bir beden
arzularını hapsetmiş iki göz,
ve sevgiden bir haber sözler prensi sana selam...
http://tr2.monstersgame.net/?ac=vid&vid=34051957
http://www.knightf
iradenin esiri bir beden
-
ElessarTelemnar
- Kullanıcı

Elessar sorudugu soruya o kadar pisman olmustuki ne yapacagini bilemedi.Kiz aglamiyorudu belkide agliyamiyordu ama hikayesinin onu icten ice erittigi belli oluyordu. Hani buzu atesin yanina koyarsinizda erir ya bu kadin bir buz lanetide onun atesi idi sanki " Siz buzdaglarinin leydisi uzulmeyiniz herseyin bir carsei bulunur bu zamanda bak artik yeni bir arkadas tanidiniz size yardim edebilecek siirlerinizi sarkilarinizi sizinle soyleyecek ... " lafini bitirememisti cunku icindeki huzun konusmasina engel oluyordu
- buzdaglarininleydisi
- Kullanıcı

sizi üzdüğüm farkındayım efendi ama sizki aldırmayın artık benim gibi çünki ben aşkımla beraber tüm hislerimi dondurdum ne üzüntü nede sevgiyi hissedebiliyorum sadece mısralarımda hayat buluyorum biraz olsun ozaman sanki eskisi gibi hisediyormuşum gibi sanki bir şeyler yüreğimde sevinç doluyor birden güneş yerine..
der ve içten bir gülümsemeyle bakar genç adam içtenlikde ne kadar başarılı olduğunu düşünür birde salonda unutulup unutulmadıklarını...
der ve içten bir gülümsemeyle bakar genç adam içtenlikde ne kadar başarılı olduğunu düşünür birde salonda unutulup unutulmadıklarını...
Kalbinin esiri bir bilge
iradenin esiri bir beden
iradenin esiri bir beden
-
ElessarTelemnar
- Kullanıcı

"Tesekkurler Leydim sizinle konusmakan onur duydum birazda olsun tanimaktan (gulumsemesine karsilik vererek)" o anda hissettikleri garip duygulardi ayni anda hem huzunlenmis hemde mutlu olmustu
huzunlenmisti boyle guzel bir hanimin kaderine
Mutlu olmustu cunku boyle hassas br insani tanima firsati yakalamisti gercekten cok garipti 1-2 dakika once konustugu kadin cok soguk gorunuyordu gozune gercekten cok buyuk acilar cekmis kaderin bu cilvesi belkide bizi karsilastirdi birbirimize destek olamk icin
kendi icinde dusuncelere dalan elessar kadina bos bos baktigini fark etmisti kadin yuzunu coktan baska bir yone cevirmis sabirsiz, tedirgin birazda sinirli bir bakisla sessizlige burunmustu.
"Heralde bizi yanlis tanidi gnom efendi o yuzden yanliz birakmak istedi belkide"diye yeni bir soru yoneltmisti...
huzunlenmisti boyle guzel bir hanimin kaderine
Mutlu olmustu cunku boyle hassas br insani tanima firsati yakalamisti gercekten cok garipti 1-2 dakika once konustugu kadin cok soguk gorunuyordu gozune gercekten cok buyuk acilar cekmis kaderin bu cilvesi belkide bizi karsilastirdi birbirimize destek olamk icin
kendi icinde dusuncelere dalan elessar kadina bos bos baktigini fark etmisti kadin yuzunu coktan baska bir yone cevirmis sabirsiz, tedirgin birazda sinirli bir bakisla sessizlige burunmustu.
"Heralde bizi yanlis tanidi gnom efendi o yuzden yanliz birakmak istedi belkide"diye yeni bir soru yoneltmisti...
- buzdaglarininleydisi
- Kullanıcı

"Emin değilim efendi ben anlatıım ona diye düşünüyorum hikayemi ve sizi tanımayışımı bence bir şeyler dönüyor diyarın bilmedimiz yerinde ve onlarda şu an bizden çok diyarla meşgul diyorum..yorumum bu sadece"
der ve yine gözlerini adamdan ayırıp adamın bilmediği özel gözleriyle duvarları deldi beyninde yine diyarın her yerinde aradı beyni onu sınava alan yoruku ama bir sisi vardı birçok diyarın üstünde ve iyiye alamette değildi bilirdi yıkılmadan önce kendi topragının üstünden..
der ve yine gözlerini adamdan ayırıp adamın bilmediği özel gözleriyle duvarları deldi beyninde yine diyarın her yerinde aradı beyni onu sınava alan yoruku ama bir sisi vardı birçok diyarın üstünde ve iyiye alamette değildi bilirdi yıkılmadan önce kendi topragının üstünden..
Kalbinin esiri bir bilge
iradenin esiri bir beden
iradenin esiri bir beden
Hımmm diye araya girmeye çalıştı Yoruk.. O kadar söz sölenmiş. O kadar olay olmuştu ki kafası karışmıştı. Ama bu ikilinin sıradan bir ikili olmadığını anlamıştı. Bu ikili özeldi. Özel olacaklardı.
Bir kaç defa da garip araya girme çabaları oldu. Burnunu kaşıdı. Aşağı baktı. Ayağını yere vurdu. Ama sözünü dinletemedi. Kadının müziğini duyduğunuda özellikle hep bir duraklama yaşadı. Sonra yine çabalamaya devam etti.
En son duraklamaya yetiştiğinde sonunda konuşabildi. Burası özel bir akademi.. Pek çok kişi geldi. Sadece birisi mezun oldu. Diğerleri başaramadı. Ama anlaıyorum ki siz özelsiniz. Yeteneğiniz ve bi de işte tarzınız var ve çok daha güçlü bu yetenek ve tarz beraberken ... Doğru kullanırsanız bu sizi edemiyeceğiniz kadar böyle güzel yerlere taşıyabilir. Evet bu mümkün...
Eğer kabul ederseniz ziyaretçiler eğitiminizi beraber almanız istiyorum ben. Ben ve akademi böle istiyor. Yine de ziyaretçiler bunu reddetme hakkına da sahip.. İkiniz de kabul ettiinizde artık işte eitiminize başlarız artık. : )
Bir kaç defa da garip araya girme çabaları oldu. Burnunu kaşıdı. Aşağı baktı. Ayağını yere vurdu. Ama sözünü dinletemedi. Kadının müziğini duyduğunuda özellikle hep bir duraklama yaşadı. Sonra yine çabalamaya devam etti.
En son duraklamaya yetiştiğinde sonunda konuşabildi. Burası özel bir akademi.. Pek çok kişi geldi. Sadece birisi mezun oldu. Diğerleri başaramadı. Ama anlaıyorum ki siz özelsiniz. Yeteneğiniz ve bi de işte tarzınız var ve çok daha güçlü bu yetenek ve tarz beraberken ... Doğru kullanırsanız bu sizi edemiyeceğiniz kadar böyle güzel yerlere taşıyabilir. Evet bu mümkün...
Eğer kabul ederseniz ziyaretçiler eğitiminizi beraber almanız istiyorum ben. Ben ve akademi böle istiyor. Yine de ziyaretçiler bunu reddetme hakkına da sahip.. İkiniz de kabul ettiinizde artık işte eitiminize başlarız artık. : )
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
- buzdaglarininleydisi
- Kullanıcı

Eğitimimizin beraber almamız yolumuzun birlikte devam edeceğimiz anlamına gelmez aslında bu sebeple sınavımda benimle beraber yanımda elimi tutabilecek biri rahatsız etmez tabi beyinde ilgisini çekerse teklifinize cevap teklifim ....ama bu sanmayın sınavı almayacak kadar zayıfım gücüm zayıflığımdan gelir ... yolumu aldım tek basıma buralara geldim tek birey halimle...ayrıca gençlik çağlarım her tür eğitimle geçti ve tahammül seviyem yüksek her türlü acıya çünkü benim lanetim peşimde onun amacı yerine gelmeden düşmeyeceğim yere bunun için lanetim yardımcı bana sonuna kadar..ve evet açığım eğitimime....ne kadar kısa sürede geçersem yolculuğum ve lanetim okadar kısa sürer efendi.
Kalbinin esiri bir bilge
iradenin esiri bir beden
iradenin esiri bir beden
-
ElessarTelemnar
- Kullanıcı

Efendinin gelmesine cok sevinmisti Elessar yorulmaya baslamisti birazda tklifine cok sasirmamisti aslinda gnomun aklinda birseyler oldugu giderken belliydi elbetteki diyar halkinin verdigi karara saygi duyarak kabul edecekti bu teklifi ama oncelikle centilmenligi elden birakmamak lazimdi hanimin cevap vermesini beklediEn son duraklamaya yetiştiğinde sonunda konuşabildi. Burası özel bir akademi.. Pek çok kişi geldi. Sadece birisi mezun oldu. Diğerleri başaramadı. Ama anlaıyorum ki siz özelsiniz. Yeteneğiniz ve bi de işte tarzınız var ve çok daha güçlü bu yetenek ve tarz beraberken ... Doğru kullanırsanız bu sizi edemiyeceğiniz kadar böyle güzel yerlere taşıyabilir. Evet bu mümkün...
"Hanima katiliyorum efendi Eğitimimizi beraber almamız yolumuzun birlikte devam edeceği anlamına gelmez ama boyle bir bayanla egitim almak buyuk bir memnuniyet verir bana bunuda bilesiniz"Eğitimimizin beraber almamız yolumuzun birlikte devam edeceğimiz anlamına gelmez aslında bu sebeple sınavımda benimle beraber yanımda elimi tutabilecek biri rahatsız etmez tabi beyinde ilgisini çekerse teklifinize cevap teklifim ....ama bu sanmayın sınavı almayacak kadar zayıfım gücüm zayıflığımdan gelir ... yolumu aldım tek basıma buralara geldim tek birey halimle...ayrıca gençlik çağlarım her tür eğitimle geçti ve tahammül seviyem yüksek her türlü acıya çünkü benim lanetim peşimde onun amacı yerine gelmeden düşmeyeceğim yere bunun için lanetim yardımcı bana sonuna kadar..ve evet açığım eğitimime....ne kadar kısa sürede geçersem yolculuğum ve lanetim okadar kısa sürer efendi.
Hııımmmm bağlanmak, ya da beraber yürümek... Hayır hayır hayır işte hayır.. Bunu yapmanız gerekmez aslında.. Ama her zaman... İstemeseniz de birileri ile yolunuz birleşebilir di mi? Yanılyosam sölersiniz sonra.. Bazen de bilirsiniz şunu ki şöyle eğer biri ile birarada yürürseniz kendiniz olmanız çok da daha kolay olur. O kişiyi sevmeseniz de kişi sizin için fırsattır... Kendiniz olmanız için. Siz de onun için... Neyse işte...
Ã?yle ise öğrenciler. Artık öğrencisiniz ikiniz de... hazırsınız sanırım ki o zaman başlıyoruz.
Birden ikisi için de ortam değişti. İkili hala biribirlerini görüyorlardı. Ama buzdağlarının leydisi Bir buz dağının zirvesindeydi. Soğuğu bedeninin her köşesinde hissediyordu. İğne gibi batıyor ve ona pes etmesini söylüyordu. Ona kendisini korumayı vaad ediyordu . Tıpkı belki zamanında yaşayan bir varlık olan dağ gibi. Kar potinlerinin içinden ayaklarına batıyordu. Böylesine acıtırken bir yandan da yumuşaklık hissi vermesi ne garipti. Ancak biraz ileride aynı karın donmuş sert ve katı olduğunu görebiliyordu. İleride donmuş bir ağacı fark etti. Aslında neredeyse aynıydı ama leydi gördü.. Orada eski bir şey vardı. Soğuk kar buzlar ağacı kandırmıştı. Onu koruyacağını vaad etmişler. Ama sanki aynı gibi görünmesine rağmen en değerli en güzel yanını almışlardı. Rüzgarda sallanmayan hatta haykırıp bağırmayan bir ağaca canlı denebilir miydi?
Aşağıya baktı. Sislerin kapladığı alan hafifçe açıldığında bir ev gördü bir klube.. Cisimlerin korunduğu ama hayatın yok olduğu tek yaşayan varlık olarak soğuğun kendisinin kalabildiği bu yerden görebildiği tek sıcaklıktı orası.. Pencereyi nasılsa gördü leydi. Bir abi kız kardeşinin başını okşuyordu. Kız sanki kendisine benziyordu ya da ona öyle geldi. Soğuk pencereye acımasızca vuruyor ama içeriye girmeyi başaramıyordu.
Toledoras ise bir çölde gibiydi. Sıcak vucudunun her yerine vuruyordu. Giysileri sanki derisini dövüyor. Ve üzerinden çıkmak istiyor gibiydiler. İşin kötü yanı terlemiyordu. Vucudundaki kan ısınıyor ama ısınırken orada kalmaya devam ediyordu. Göz alabildiğince bomboş bir çöldü sığınacak altına girecek hiçbir gölge yoktu. Gökyüzünde ise bulut yoktu. Güneş sanki bir ateş topu gibiydi. Biraz başını çeviridiği zaman bile gözlerini yakıyordu. Ayağını bastığı kumlar biraz da olsa serinlik ve yumuşaklık hissettiriyorlardı. Bir sonraki adım tekrar sıcacık kumların üzerine doğru oluyordu.
çöl uçsuz bir deniz gibiydi her şey her yer aynıydı. Sanki denizin içinde kaybolmuş gibiydi. Uzakta bir bulut farketti. Uzaktaydı. Ve sabitti ya da sanki uzaklaşıyordu. . İleriye baktığında sanki bulut güneşi kapatıyor gibiydi. Hatta sanki yağmur yağıyordu. Gölgeye bakmak bile Toledorasın içini ferahlatıyordu. Ve sanki yağmur bulutun olduğu yerden çok ilerilere kadar uzanıyordu. Bulut gidiyordu ama yetişebilirdi. Buluttan hızlı gidebilirdi değil mi?
Merhaba...
İkili de bir sesle irkildiler. Sesi onu dinlerken leydi de sıcaklık Toledorasda serinlik hissi yaratıyordu. İkisi de sesin geldiği yöne baktılar. Ve önce birbirlerini gördüler. Ancak Leydi ikisinin de dağda Toledoras ise çölde olduğunu görüyordu.
İleri baktıklarında ise ince yapılı kulakları hafifçe uzun ama sakalını hafifçe uzatmış bir adam gördüler.
Adım Palisdan dedi adam... İlk eğitiminizi ben vereceğim. Ã?ğrenciler. Sonra kıza dönerek hafifçe eğilip selam verdi. Leydim sonra adama dönüp hafif daha resmi bir tavırla bayım dedi. Sonra da hafifçe eğilip selam verdi. Sizi sıkıntıya soktuğum için üzgünüm. Ozanların bazen sıkıntı çekmesi gerekiyor değil mi dostlar?
şimdi ikinizden de bu yeri şiirinizle anlatmanızı istiyorum. Sanırım bu iki yerde de bir parça romantiklik de var değil mi? Aslında dostlar bir yerin de nasıl olduğu biraz da bizim içimizde saklı değil mi? O nedenle anlatırken gözünüzün gördüğü ile yetinmeyin. Görüntüyü içinizde süzün. Hadi bakalım öğrenciler. İlk eğitimiziniz başladı.
Palisdanın sözünün bitmesi ile yine leydi soğuğu adam da sıcağı hissetmeye başladı. Soğuğun titremesi sıcağın da dudakları kurutması onlara zorluk çıkarabilirdi. Ama ikisi de titrek seslerle kendilerini denemek için ilk dizyi okurken bunun onları etkilemediğini gördüler. şarkı söylerken soğuk ve sıcak onları etkilemiyordu.
Ã?yle ise öğrenciler. Artık öğrencisiniz ikiniz de... hazırsınız sanırım ki o zaman başlıyoruz.
Birden ikisi için de ortam değişti. İkili hala biribirlerini görüyorlardı. Ama buzdağlarının leydisi Bir buz dağının zirvesindeydi. Soğuğu bedeninin her köşesinde hissediyordu. İğne gibi batıyor ve ona pes etmesini söylüyordu. Ona kendisini korumayı vaad ediyordu . Tıpkı belki zamanında yaşayan bir varlık olan dağ gibi. Kar potinlerinin içinden ayaklarına batıyordu. Böylesine acıtırken bir yandan da yumuşaklık hissi vermesi ne garipti. Ancak biraz ileride aynı karın donmuş sert ve katı olduğunu görebiliyordu. İleride donmuş bir ağacı fark etti. Aslında neredeyse aynıydı ama leydi gördü.. Orada eski bir şey vardı. Soğuk kar buzlar ağacı kandırmıştı. Onu koruyacağını vaad etmişler. Ama sanki aynı gibi görünmesine rağmen en değerli en güzel yanını almışlardı. Rüzgarda sallanmayan hatta haykırıp bağırmayan bir ağaca canlı denebilir miydi?
Aşağıya baktı. Sislerin kapladığı alan hafifçe açıldığında bir ev gördü bir klube.. Cisimlerin korunduğu ama hayatın yok olduğu tek yaşayan varlık olarak soğuğun kendisinin kalabildiği bu yerden görebildiği tek sıcaklıktı orası.. Pencereyi nasılsa gördü leydi. Bir abi kız kardeşinin başını okşuyordu. Kız sanki kendisine benziyordu ya da ona öyle geldi. Soğuk pencereye acımasızca vuruyor ama içeriye girmeyi başaramıyordu.
Toledoras ise bir çölde gibiydi. Sıcak vucudunun her yerine vuruyordu. Giysileri sanki derisini dövüyor. Ve üzerinden çıkmak istiyor gibiydiler. İşin kötü yanı terlemiyordu. Vucudundaki kan ısınıyor ama ısınırken orada kalmaya devam ediyordu. Göz alabildiğince bomboş bir çöldü sığınacak altına girecek hiçbir gölge yoktu. Gökyüzünde ise bulut yoktu. Güneş sanki bir ateş topu gibiydi. Biraz başını çeviridiği zaman bile gözlerini yakıyordu. Ayağını bastığı kumlar biraz da olsa serinlik ve yumuşaklık hissettiriyorlardı. Bir sonraki adım tekrar sıcacık kumların üzerine doğru oluyordu.
çöl uçsuz bir deniz gibiydi her şey her yer aynıydı. Sanki denizin içinde kaybolmuş gibiydi. Uzakta bir bulut farketti. Uzaktaydı. Ve sabitti ya da sanki uzaklaşıyordu. . İleriye baktığında sanki bulut güneşi kapatıyor gibiydi. Hatta sanki yağmur yağıyordu. Gölgeye bakmak bile Toledorasın içini ferahlatıyordu. Ve sanki yağmur bulutun olduğu yerden çok ilerilere kadar uzanıyordu. Bulut gidiyordu ama yetişebilirdi. Buluttan hızlı gidebilirdi değil mi?
Merhaba...
İkili de bir sesle irkildiler. Sesi onu dinlerken leydi de sıcaklık Toledorasda serinlik hissi yaratıyordu. İkisi de sesin geldiği yöne baktılar. Ve önce birbirlerini gördüler. Ancak Leydi ikisinin de dağda Toledoras ise çölde olduğunu görüyordu.
İleri baktıklarında ise ince yapılı kulakları hafifçe uzun ama sakalını hafifçe uzatmış bir adam gördüler.
Adım Palisdan dedi adam... İlk eğitiminizi ben vereceğim. Ã?ğrenciler. Sonra kıza dönerek hafifçe eğilip selam verdi. Leydim sonra adama dönüp hafif daha resmi bir tavırla bayım dedi. Sonra da hafifçe eğilip selam verdi. Sizi sıkıntıya soktuğum için üzgünüm. Ozanların bazen sıkıntı çekmesi gerekiyor değil mi dostlar?
şimdi ikinizden de bu yeri şiirinizle anlatmanızı istiyorum. Sanırım bu iki yerde de bir parça romantiklik de var değil mi? Aslında dostlar bir yerin de nasıl olduğu biraz da bizim içimizde saklı değil mi? O nedenle anlatırken gözünüzün gördüğü ile yetinmeyin. Görüntüyü içinizde süzün. Hadi bakalım öğrenciler. İlk eğitimiziniz başladı.
Palisdanın sözünün bitmesi ile yine leydi soğuğu adam da sıcağı hissetmeye başladı. Soğuğun titremesi sıcağın da dudakları kurutması onlara zorluk çıkarabilirdi. Ama ikisi de titrek seslerle kendilerini denemek için ilk dizyi okurken bunun onları etkilemediğini gördüler. şarkı söylerken soğuk ve sıcak onları etkilemiyordu.
HARBE GİDEN
-
ElessarTelemnar
- Kullanıcı

T.Elessar usta bir savasciydi kucuklugunden beri savas egitimi almis ver ordu tarafindan yetistirilmisti yillardirda para icin dovusuyor tecrubesine tecrube katiyordu her zaman herturlu gucluge dayanabilecegini dusunmustu taki bu gune kadar
T.Elessar boyle bir yerde ne okunun ne kilicinin ise yaramayacagini anlamisti zaten onlarin hicbiride yaninda yoktuadamin dediklerini dusunurken aklina gelen bir iki misra okudu
"Gunesin sonuydu
Gecenin koruydu
Devam etmeyi dusundu
Ama uykusuna yenik dustu
Baska yerde uyanmisti
Ne oldugunu anlayamamisti
Kapiya yaklasmisti
Ama guzelligin farkina varamamisti
Vardi kapiya
Bekledi orada
Verdi selamini orada
Kendine asik eden o guzel kadina
Acildi buyuk kapi
Urkuttu o guzel kadini
Iceriye aldi onlari
Kapidan cikan o gnom adami
Bir koseye oturdular
Gozlerinin icine baktilar
Acilarini paylastilar
Birbirlerine yakinlastilar
Geldi iste sinav zamani
Cikti yine o gnom adami
Soyledi oradaki kurallari
Heyecnlandirdi o iki insani
Colun ortasindaydi
Gunes kocamandi
Sicakliktan bunalmisti
Akli cok karismisti
Dondu yanina
Bakti kadina
Basladi konusmaya
Hemen oracikta
Col issizdi
Hava sicakti
Isi abartmisti
Konusmayi uzatmisti"
sesiyle irkildi hafif bir serinlik hiisi yaratmisti adamin sesi ve sesin geldigi yone baktiMerhaba...
adami dikkatle dinlerken sorusuna kafasini evet dercesine sallayarak cevap vermistiİleri baktıklarında ise ince yapılı kulakları hafifçe uzun ama sakalını hafifçe uzatmış bir adam gördüler
T.Elessar boyle bir yerde ne okunun ne kilicinin ise yaramayacagini anlamisti zaten onlarin hicbiride yaninda yoktuadamin dediklerini dusunurken aklina gelen bir iki misra okudu
sonunda anlamisti ve aklina gelen misralara okumya basladişarkı söylerken soğuk ve sıcak onları etkilemiyordu
"Gunesin sonuydu
Gecenin koruydu
Devam etmeyi dusundu
Ama uykusuna yenik dustu
Baska yerde uyanmisti
Ne oldugunu anlayamamisti
Kapiya yaklasmisti
Ama guzelligin farkina varamamisti
Vardi kapiya
Bekledi orada
Verdi selamini orada
Kendine asik eden o guzel kadina
Acildi buyuk kapi
Urkuttu o guzel kadini
Iceriye aldi onlari
Kapidan cikan o gnom adami
Bir koseye oturdular
Gozlerinin icine baktilar
Acilarini paylastilar
Birbirlerine yakinlastilar
Geldi iste sinav zamani
Cikti yine o gnom adami
Soyledi oradaki kurallari
Heyecnlandirdi o iki insani
Colun ortasindaydi
Gunes kocamandi
Sicakliktan bunalmisti
Akli cok karismisti
Dondu yanina
Bakti kadina
Basladi konusmaya
Hemen oracikta
Col issizdi
Hava sicakti
Isi abartmisti
Konusmayi uzatmisti"
Palisdan adama yaklaştı. Sıcak muhtemelen adamın zihnini bunaltmıştı. Dostça gülümsedi ona.. Ama güzel leydi dedi arkadaki soğuk hanımı göstererek. Güzel leydi yazdıklarının büyük bölümünü biliyor. Olmalı ama bu sıcak çöl... Acaba bundan haberi var mı var gibi mi sence.. İyi bak ona...
Belki de onun asıl anlaması gereken bu çölün hissettirdikleri idi. Akademi ve onun yaşattığı duyguları paylaştınız. Ama acaba kızgın kumların parlak güneşin ayağını yakan kumların, kaynayacak gibi ısınmış bir bedeninin ve ileride görünen bir serinlik vaadinin ne olduğunu bu güzel hanım anlamış olabilir mi? Sen anlıyor hissediyorsun. İliklerine kadar değil mi?
Ã?yle ise paylaş bunu hem onunla hem benimle. Birileri seni yalnızlığa itmiş gibi gelmiyor mu öğrenci? Buna teslim olma. Müziğinle yalnızlığı aş.
Belki de onun asıl anlaması gereken bu çölün hissettirdikleri idi. Akademi ve onun yaşattığı duyguları paylaştınız. Ama acaba kızgın kumların parlak güneşin ayağını yakan kumların, kaynayacak gibi ısınmış bir bedeninin ve ileride görünen bir serinlik vaadinin ne olduğunu bu güzel hanım anlamış olabilir mi? Sen anlıyor hissediyorsun. İliklerine kadar değil mi?
Ã?yle ise paylaş bunu hem onunla hem benimle. Birileri seni yalnızlığa itmiş gibi gelmiyor mu öğrenci? Buna teslim olma. Müziğinle yalnızlığı aş.
HARBE GİDEN
-
ElessarTelemnar
- Kullanıcı

adamin solediklerini anlamisti vede bakarak kadina dusunmustu yuregini isitacaginiPalisdan adama yaklaştı. Sıcak muhtemelen adamın zihnini bunaltmıştı. Dostça gülümsedi ona.. Ama güzel leydi dedi arkadaki soğuk hanımı göstererek. Güzel leydi yazdıklarının büyük bölümünü biliyor. Olmalı ama bu sıcak çöl... Acaba bundan haberi var mı var gibi mi sence.. İyi bak ona...
"Sicakti col issizdi
Ne anlama gelirdi
Col....
tek basina bir kelimeydi
yalnizdi, sadece tek basina col...
Issiz olur col
Yasamdan arinmistir col
Paylasirmiydi yanlizligini onlarla
Kavusabilmek icin yasama
Ben siirden
Col bahadan
Yasamak icin
Kavusmak icin
Yanlizliktan kurtulmak icin...
Sen evet sen col cicegim (kadina bakarak)
tukenen insanligin
kahpece, kallessce, cahilce
feda edilen son kurbanisin
Korkma yanliz degilsin bu sicak colde
birakmam seni ne gunduz nede gece
çöl de dönüşümünde
dağılır kum tanelerine...
nede olsa coldur
sicaktir
issizdir
vede yanlizdir ......."
Palisdan gülümsedi. şiir güzeldi. Epey güzeldi. Ama geçilip geçilmemesini biraz da ikilinin uyumu belirleyecekti. Bakalım kız buzdağlarının leydisi birçok bakımdan zıt bir ortamı anlatırken bir yandan da adamla uyumlu olmayı becerebilecek miydi?
HARBE GİDEN
- buzdaglarininleydisi
- Kullanıcı

Evet budur dileğim ne kadar ecel olursa eğitimim o kadar mutlu olur belki buzdan kalbim,Firble wrote: Ã?yle ise öğrenciler. Artık öğrencisiniz ikiniz de... hazırsınız sanırım ki o zaman başlıyoruz.
Evet diye düşünür Leydi tamda bana uygun bir alan sonsuza kadar kalbimde ve damarlarımda taşıdığım kıristallaerim ve donmuş gözyaşı damarlarım...ama evet bu soğuk acıtıyordu tenini farklıydı nedeni bilinmeksizin...üşüdüğünü hissediyordu soğuktu içindeki soğuğundan soğuk ama adama baktığında onun üşümediğini görüyordu öyleki sanki terlemek üzereydi göremediği bir sıcaktan...ama neyse başamalıydı eğitimi biran önce konsantre olmalıydı şarkısına bir iki denemede görmüştü şarkısının etkilenmediğini..Firble wrote: Merhaba...
.
Evet soğuk , kar , buz bedenimin korkmadığı tek varlıksızınız belkide tek dostum
beraberiz yaşamımda kalbimde, damarımda her şeyimde
duygularım sizin esiriniz donmayan acım hariç onumu dindirmek teklifin bumu bana yapacağın ikinci hainliğin
o ki ayakta tutan tek hissim insanca içimde kalan
ve hüznüm evet birde o benim yanıma kalan
senki ne kadar tatlı yaklaştın bana bumuydu sunacağın
bumuydu rededilmez teklifin
bak işte orda bulutların altındaki iki kardeş onlar ne kadar güzel
ne kadar sevgi dolu ve sıcacık bizde öyleydik abicimle
ama şimdi nerde en son sen onu benle ayırdın lanetimle
evet ayrıca görüyorum bana sunduğun hediyenin cevaplarını
şu zavallı kandırılmış ağaçta açıkca görüyorum sebepsiz kötülüğünü ödülden çok erken gelmiş bir ölüm gibi ona hissetrtiğim acım
ve beyin çektiği acıyı keşfedemedim ama onuda rahatsız ediyorsun bes belli
besbelli ama direniyor çaresiz bana tutunmuş sevgisiyle bırakmam onuda acı çeksindie senin eline
bırakmam onun kaderini keni kaderime
seçemem senin aciz teklifini acılarımın dineceğini bilsem bile
benim lanetim yüzünden çekiklecek acıyı bilmem gerekmez yaşayarak
varki tek sözüm sınav bitiminde o beye
takdirime şayan azdır benimle yarışmak dayanıklılık denizinde..ki o başardı
kutlarım bence yürümekse kaderi benimle
karsı gelerek lanetime..
Kalbinin esiri bir bilge
iradenin esiri bir beden
iradenin esiri bir beden