Ağlayan Kadın Hanı ( RP BAşLIğI)
Hancı kavga seslerini duyunca işini yarıda kesmeye karar verdi. Bu uzunlar uzunlar işte yine kavga ediyordu.
Bir koruma da almalıyım diye düşündü. İyi bir koruma hakkaten işe yarardı. Bir tahta parçasına da yazdı.
GÃ?CÃ?NE KASINA Ã?EVİKLİğİNE GÃ?VENEN KORUMALAR ARANIYOR.
HANCI ANTON
Üç oda hazırdı. Aşağı inebilirdi her halde. İndiğinde Silahı doğrultmuş adamı gördü. Kuyruklu adamdı silahını doğrultan. Hem de kısa idi. Ne yapacaktı Anton bu kavga meselesini... Hobbitköyde de bazen kavga olurdu ama orada böle silahlar olmazdı.
Kısa adama doğru ilerledi. Eğer isterseniz bayım size içki ikram edebilirim dedi bunun onu ikna edeceğini umarak... Sonra kapıya ilerleyip ilanı astı. Derken Edmond a döndü. Hoşgeldiniz uzun bey dedi. Bu felaketler zamanında sizi de aramızda görmek ne güzel... Gülümsedi. Yemek içki ya da oda ister misiniz?
Bir koruma da almalıyım diye düşündü. İyi bir koruma hakkaten işe yarardı. Bir tahta parçasına da yazdı.
GÃ?CÃ?NE KASINA Ã?EVİKLİğİNE GÃ?VENEN KORUMALAR ARANIYOR.
HANCI ANTON
Üç oda hazırdı. Aşağı inebilirdi her halde. İndiğinde Silahı doğrultmuş adamı gördü. Kuyruklu adamdı silahını doğrultan. Hem de kısa idi. Ne yapacaktı Anton bu kavga meselesini... Hobbitköyde de bazen kavga olurdu ama orada böle silahlar olmazdı.
Kısa adama doğru ilerledi. Eğer isterseniz bayım size içki ikram edebilirim dedi bunun onu ikna edeceğini umarak... Sonra kapıya ilerleyip ilanı astı. Derken Edmond a döndü. Hoşgeldiniz uzun bey dedi. Bu felaketler zamanında sizi de aramızda görmek ne güzel... Gülümsedi. Yemek içki ya da oda ister misiniz?
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Adam içki lafını duyunca sakinleşti.
"Hancı paşam seni sevmeye başladım... şarap lütfen. Ama ikram değil değeri neyse odur.. " dedi ve gülümsedi..
"Korumamı arıyorsun " dedi..
"Hancı paşam seni sevmeye başladım... şarap lütfen. Ama ikram değil değeri neyse odur.. " dedi ve gülümsedi..
"Korumamı arıyorsun " dedi..
Diğerleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm.
Ve sizden yada başkasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım.
-
ombuspider
- Kullanıcı

Büyük bir kavganın eşiğinden dönülmüştü.. Fakat Ombus buraya kavga etmeye gelmemişti, istediği sadece yorucu savaştan sonra bir kaç gün dinlenmek, biraz eğlenmekti.. Hancı bir müşteri ile ilgilenirken hancıya seslendi ombus:
- Masama yiyecek birşeyler getir çabuk hancı.. !
- Masama yiyecek birşeyler getir çabuk hancı.. !
With the ocean above me .. And flames in my eyes !..
-
Amras__Fefalas
- Kullanıcı

Zaowyn bağırışların geldiği yöne çevirdi bakışlarını,bir kavga çıkacağa benziyordu. uzun süre en iyi lordlardan eğitim almıştı ama evden çıkarken o sinirle yanında hiçbir silah yoktu. kavgaya daha yakın bir noktaya geçip etrafında silah olarak kullanabileceği birşey aramaya koyuldu.O sırada düşürdüğü kişinin kendisinden sadece 20 cm küçük olduğunu ama eğildiğinden çocuk gibi gördüğünü farketti ve kesesini yoklayıp yerlerini kontrol etti. Tek parası olan bikaç gümüş onun içindeydi...
Denizleri seviyorsan,dalgaları da seveceksin,
Sevilmek istiyorsan,önce sevmeyi bileceksin
Uçmayı seviyorsan,düşmeyi de bileceksin.
Korkarak yaşıyorsan,yalnızca hayati seyredersin.
Ad: Arwil Deathbringer Irk:Elf Clas
hancıyı bir türlü bulamamıştı üstelik ortalık oldukça karışmış daha yeni yeni yatışıyordu tekrar etrafı izlemeye koyuldu iiçkiye,sakinleşmeye ve yemeğe ihtiyacı vardı...en sonunda hancı kendisini duymuştu zar zor konuşarak yiyecek ve şarap istedi fakat kesesi yerinde yoktu!!!etrafta bir kender ya da buçukluk aradı gözleri kızgınlıkla...
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
*Oh, elbette.Sanırım şu ilan bana uygun düşer.Gerçi biraz amatör'üm ama amatör olmadan ustalaşılmıyor.Ancak ben yarını beklemeyi düşünüyorum.şimdi bana bir oda verirseniz sevinirim* dedi Edmond kibar bir hareketle.Ayrıca koruma olsa mı olmasa mı onu düşünüyordu
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
Akşamın sessizliğini kıkırdamalar vede çok az kişinin duyabileceği inlemeler doldurdu.
Draconas yorganın altından başını çıkardı.Fakat süt beyaz tenli bir kol onu yorganın içine girmesi için geri çağırıyordu.
-"Gitmeliyim Melinda" dedi uflayarak
-"Bu gece benimsin lanet herif seni hiç bir yere bırakmam.şimdi yorganın altına geri dön"dedi genç kadın fakat bu sırada Draconas çoktan sıcak vede terden nemlenmiş olan yataktan çıkarak elbiselerini giymeye başladı.
-"Özgünüm tatlım ama baban olcak hödüğün beni tekrar yakalamasını istemiyorum.Eğer baban bu yerin lanet valisi olmasaydı senle bütün günümü bu yatak ta geçirebilirdim"dedi sırıtarak.Kız üzgün bir halde yorganı dolgun göğüslerini kapıycak şekilde üstüne çekti.Draconas giyinmesini tamamladıktan sonra odanın camına doğru gitmeye başladı.
"Milyanas bir şey unutmadınmı" dedi kız.Draconas adını açık etmekten hoşlanmazdı.Milyanas da diğer şehirlerde kullandığı yüzlerce farklı isimlerden biri idi.Geri dönerek kızın kiraz gibi dudaklarına yapıştı.
-"Umarım yollarımız tekrar kesişir Melinda"dedi ve kızın cevap vermesine kalmadan evin camından hızlı bir şekilde atladı.Soğuk ve taze hava Draconas a iyi geldi
.-"Yazık çok yazık bir valinin kızının bu derece ateşli vede azgın bir aygır gibi olması valinin başını derde sokucak".Sırtında kadının tırnakladığı yaralara aldırmadan yürümeye başladı.
şimdiki yeni rotası şehirde daha yeni açılmış olan handı.Valinin kızı çok güzeldi.Ama Draconasın tek düşündüğü zenginlik idi.Hangi hırsız zengin olmak istemezki dedi kendi kendine.Kızı ikinci kez ziyaret edişiydi.İlk ziyaretinde valiye yakalanıp muhafızların elinden zor kurtulmuştu.Fakat kızın sakladığı altın keselerin tadını bir daha tatmak için yanıp tutuşuyordu.Bu seferki hasılatı geçen seferkinden dahah iyi olmuştu.Bu kesenin ağırlığından belli idi.
Düşüncülere dalmışken hana vardığını farkettti.Fakat hanın ilk günü olmasına rağmen içerden bağrışmalar geliyordu.Bu sesler tek şeyi ifade ediyor olabilirdi KAVGA.Draconas içerdeki kavga bitene kadar dışarda durucaktı.Bugün olmazdı.Muhafızların elinden yeni kurtulmuş biri olarak başını tekrar belaya sokamazdı.Pelerinin kapşonunu kafasına geçirdi vede gölgelerin güvenliğine çekildi.
Draconas yorganın altından başını çıkardı.Fakat süt beyaz tenli bir kol onu yorganın içine girmesi için geri çağırıyordu.
-"Gitmeliyim Melinda" dedi uflayarak
-"Bu gece benimsin lanet herif seni hiç bir yere bırakmam.şimdi yorganın altına geri dön"dedi genç kadın fakat bu sırada Draconas çoktan sıcak vede terden nemlenmiş olan yataktan çıkarak elbiselerini giymeye başladı.
-"Özgünüm tatlım ama baban olcak hödüğün beni tekrar yakalamasını istemiyorum.Eğer baban bu yerin lanet valisi olmasaydı senle bütün günümü bu yatak ta geçirebilirdim"dedi sırıtarak.Kız üzgün bir halde yorganı dolgun göğüslerini kapıycak şekilde üstüne çekti.Draconas giyinmesini tamamladıktan sonra odanın camına doğru gitmeye başladı.
"Milyanas bir şey unutmadınmı" dedi kız.Draconas adını açık etmekten hoşlanmazdı.Milyanas da diğer şehirlerde kullandığı yüzlerce farklı isimlerden biri idi.Geri dönerek kızın kiraz gibi dudaklarına yapıştı.
-"Umarım yollarımız tekrar kesişir Melinda"dedi ve kızın cevap vermesine kalmadan evin camından hızlı bir şekilde atladı.Soğuk ve taze hava Draconas a iyi geldi
.-"Yazık çok yazık bir valinin kızının bu derece ateşli vede azgın bir aygır gibi olması valinin başını derde sokucak".Sırtında kadının tırnakladığı yaralara aldırmadan yürümeye başladı.
şimdiki yeni rotası şehirde daha yeni açılmış olan handı.Valinin kızı çok güzeldi.Ama Draconasın tek düşündüğü zenginlik idi.Hangi hırsız zengin olmak istemezki dedi kendi kendine.Kızı ikinci kez ziyaret edişiydi.İlk ziyaretinde valiye yakalanıp muhafızların elinden zor kurtulmuştu.Fakat kızın sakladığı altın keselerin tadını bir daha tatmak için yanıp tutuşuyordu.Bu seferki hasılatı geçen seferkinden dahah iyi olmuştu.Bu kesenin ağırlığından belli idi.
Düşüncülere dalmışken hana vardığını farkettti.Fakat hanın ilk günü olmasına rağmen içerden bağrışmalar geliyordu.Bu sesler tek şeyi ifade ediyor olabilirdi KAVGA.Draconas içerdeki kavga bitene kadar dışarda durucaktı.Bugün olmazdı.Muhafızların elinden yeni kurtulmuş biri olarak başını tekrar belaya sokamazdı.Pelerinin kapşonunu kafasına geçirdi vede gölgelerin güvenliğine çekildi.
No one hears him cry so he turns to evil...
-
Amras__Fefalas
- Kullanıcı

Zaowyn elf kızının bir sorunu olduğunu farketti ve ortalık da kızışacağa benzemiyordu--en azından bir süre daha.Bu yüzden hem kızın sorununa yardımcı olabilmek,hem de hancıyla konusabilmek için yanlarına ilerledi...
kendisine bakan yabancının ona doğru yürüdüğünü gören celeraen sinirinin de yardımıyla iyice gerilmiş ve rahatsız olmuştu tanınabilirdi ve bunu istemiyordu...fakat belki yardım edebilir diye düşündü içinden ve yabancıyı gelirken incelemeye ve amacının iyi mi yoksa kötü mü olduğunu anlamaya çalıştı yüzü soğuk ve sinirliydi
Felnall boğucu handan dışarı çıkınca eşikte durup temiz havayı derin derin soludu.celeraen wrote:...en sonunda hancı kendisini duymuştu zar zor konuşarak yiyecek ve şarap istedi fakat kesesi yerinde yoktu!!!etrafta bir kender ya da buçukluk aradı gözleri kızgınlıkla...
'Pısırık herifler.' diye düşündü. Herkes elini kılıcına atmıştı ve bu da eğlenceli bir gece olacağına işaretti. Ancak lanet hobbit ortalığı kolayca sakinleştirmişti. Belki de düşündüğü kadar deneyimsiz bir hancı değildi. Belki güzel bir kavgayı kaçırmıştı ama...
'Ama...' diye düşündü keseyi çıkarırken, sırıtmasına engel olamadan. En azından karlı bir iş olmuştu. Keseyi havaya atıp tutarak ağırlığını tarttı.
Keskin gözleri gölgelerin içinde bir hareket yakaladı ve keseyi böyle açıkça göstererek yaptığı ahmaklığa küfretti. Gözlerini kısarak gölgelerin içine baktı ve Keseyi sırt çantasındaki bir göze atıp geri geri hanın kapısına yürüdü.calis wrote:...Pelerinin kapşonunu kafasına geçirdi vede gölgelerin güvenliğine çekildi.
gözleri hala deli gibi kesesini çalan kişiyi arıyordu içinde olan para çok değildi....fakat içindeki küçük ziynet onun nereden geldiğini ve amacını belli edebilirdi buralarda bir çok kişinin arayıp bulamadığı küçük küçücük fakat önemli bir şeydi ve bu işlerden anlayan kişilerin eline geçerse şimdiye kadar yaşadıkları hiç bir şeye değmemiş üstüne üstlük görevinde de başarısız olmuş olacaktı
-
Amras__Fefalas
- Kullanıcı

Zaowyn sakince yaklaştı elf kızının yanına--onun korkmasını istemiyordu. Yavaşça oturdu ve "leydim sizin de farketmiş olabileceğiniz gibi hana geldiğinizden beri gözlerimi sizden alıkoyamıyorum,ama kötü bi amacım yok gercekten sizi rahatsız etmek istememiştim. az önce etrafa bakınıyordunuz, bir sorununz varsa yardım edebilirm belki??"
Daha sonra aceleyle ekledi: "Ben Zaowyn bu arada..."
Daha sonra aceleyle ekledi: "Ben Zaowyn bu arada..."
yabancının niyeti kötü değil gibiydi fakat kaybedecek zamanı yoktu kısaca
-celeraen.....kesem çalındı bulmam lazım....yardım edeceksen başka fakat sana verebilecek bir şeyim yok,bulabilirsen yardımsız ödülsüz kalacak dedi soğukça elinde değildi...fazla gergindi hemen keseyi bulup uyumak istiyordu saatlerdir aç ve yolda olduğu için çok yorgundu
-celeraen.....kesem çalındı bulmam lazım....yardım edeceksen başka fakat sana verebilecek bir şeyim yok,bulabilirsen yardımsız ödülsüz kalacak dedi soğukça elinde değildi...fazla gergindi hemen keseyi bulup uyumak istiyordu saatlerdir aç ve yolda olduğu için çok yorgundu
-
ombuspider
- Kullanıcı

-
Amras__Fefalas
- Kullanıcı

Zaowyn şüphelenmişti ama nedenini kestiremiyordu."Keselerin içinde ne vardı,eğer paraysa buyrun bende biraz..." sözleri yarım kaldı; çünkü az önce yokladığı keseleri yerinde yoktu.Sinirle sövdü,sonra yanındaki bayanı hatırlayıp özür diledi ve "benim de kesem çalınmış" dedi ve etrafındakileri dikkatlice izlemeye başladı..