İçini Dök Ey Diyar Gezgini !!
-
Horcoel_Baator
- Seçilmiş Savaşçı
Hayatımı bir düzene sokup sahip oldugum herşeyi sevdiklerime adamak ve ömür denilen bu kısa rüyada kalan sınırlı günlerimi onlarla beraber sonsuza kadar hatırlanacak şeyler yaparak geçirmek istiyorum..Sevdiğimle..Ve sevdiklerimle..
''No matter what I do, no matter how hard I try,
the ones I love will always be the ones who pay..''
the ones I love will always be the ones who pay..''
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

Dostum büyük bir derdin varmış hakkatenHükümlü wrote:Dünyadki bütün güzel kızları arzuluyorum. Hepsini istiyorum. Çok güzel bir kızın bana aşık olup, onunla gezerklen herkesin onu arzulamasını istiyorum ama kız bana aşık olmalı
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
İnsanların basit biyo-kimyasal olayları (anlayacağınız dilde aşk vb gibi) abartmalarını, kendilerini çok üstün görmelerini, forumlarda lanet olası msn yazımını kullanmalarından nefret ediyorum.
Oh içimi döktüm rahatladım, umarım az önce yazdıklarım yerlerine ulaşmıştır.
(<>_<>) -V ----- - ------I .....l l .J..( ) '''...J L Ben dostum. Ne kadar inandırıcı geldiyse!
evet abi aynen. elimden geleni ardıma koymuyorum valla =)Yener wrote:Dostum büyük bir derdin varmış hakkatenHükümlü wrote:Dünyadki bütün güzel kızları arzuluyorum. Hepsini istiyorum. Çok güzel bir kızın bana aşık olup, onunla gezerklen herkesin onu arzulamasını istiyorum ama kız bana aşık olmalı, kolay gelsin sana
.
çok çabalıyorum bu gayemi yerine getirebilmek için
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
İnsan sevdiğinin yanında olmadıkça doğru dürüst bir şey dahi isteyemiyor.
Sevdiğimle beraber olmayı istiyorum.Ona SENİ SEVİYORUM diye haykırmak istiyorum.Her yanımda durduğu an elini tutmak istiyorum.Bir kez bile olsa bana beni severek baksın istiyorum.Biliyorum çok şey istiyorum
.Ancak onun hakkında bir şeyler istemek bile güzel

Sevdiğimle beraber olmayı istiyorum.Ona SENİ SEVİYORUM diye haykırmak istiyorum.Her yanımda durduğu an elini tutmak istiyorum.Bir kez bile olsa bana beni severek baksın istiyorum.Biliyorum çok şey istiyorum
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

Aşkı sadece basit bir biyo-kimyasal olay olarak gören insanlara acırım ben. Gerçekten acırım yani, yüzümde üzgün bi ifadeyle bakarım suratlarına, " yazık ulan" diyede içimden geçiririm.Murdoc wrote:İnsanların basit biyo-kimyasal olayları (anlayacağınız dilde aşk vb gibi) abartmalarını, kendilerini çok üstün görmelerini, forumlarda lanet olası msn yazımını kullanmalarından nefret ediyorum.
Yazını okuyunca da sinirlendim, ne biçim yazı bu ya dedim, kim yazmış bunu diye düşündüm, sonra acıdım. " Yazık ulan" diye de içimden geçirdim. Oh be, içimi döktüm, alınmak yok
Hayatın gerçeklerini göremeyen insanlara acırım ben. Gerçekten acırım yani, yüzümde üzgün bi ifadeyle bakarım suratlarına, " yazık ulaaaa" diyede içimden geçiririm.
Yazıma sinirlenen tek kişi sen değilsindir emin ol senin gibi hayatın gerçeklerini göremeyen çok insan var.Alınmak yok
.
Dip not: Yazımda en çok tepki görecek kısmın "lanet olası msn yazımını kullanmak" olacağını düşünmüştüm, ama olsun bu da bir tartışma bu da bir tepki mutlu oldum.
İçimi döktüm rahatladım :schemes:
Artık yeter kendimi tutamıyorum burdan buzdaglarininleydisi'ne sesleniyorum; sen ve senin gibiler yüzünden bu güzelim forumlar kirlenmektedir.
İnsan bu şekilde daha bir rahatlıyo sanki
KÃ?TÃ?YÃ?M BEN KÃ?TÃ?YÃ?M KÃ?TÃ?YÃ?M KÃ?TÃ?YÃ?M HERKESİ RAHATSIZ EDERİM BEN!!! 
Yazıma sinirlenen tek kişi sen değilsindir emin ol senin gibi hayatın gerçeklerini göremeyen çok insan var.Alınmak yok
Dip not: Yazımda en çok tepki görecek kısmın "lanet olası msn yazımını kullanmak" olacağını düşünmüştüm, ama olsun bu da bir tartışma bu da bir tepki mutlu oldum.
İçimi döktüm rahatladım :schemes:
Artık yeter kendimi tutamıyorum burdan buzdaglarininleydisi'ne sesleniyorum; sen ve senin gibiler yüzünden bu güzelim forumlar kirlenmektedir.
İnsan bu şekilde daha bir rahatlıyo sanki
(<>_<>) -V ----- - ------I .....l l .J..( ) '''...J L Ben dostum. Ne kadar inandırıcı geldiyse!
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

İnsanların kendilerini çok üstün görmesinden nefret ettiğini söylemişsin ama o kadar küçümsüyosun insanları ve yaptıklarını ki, kendini zirveye oturtuyosun. En iyisi sensin, hayatın gerçeklerini bir tek de sen görebiliyosun, ama gerçekleri görmek basit bir biyo-kimyasal olay değil midir?
şu anda forumu kirleten sadece tek bir kişi var.
Umarım az önce yazdıklarım yerlerine ulaşmıştır.
Bu başlığın amacı içini dökmek, rahatsız oluncak bişey yok.
şu anda forumu kirleten sadece tek bir kişi var.
Umarım az önce yazdıklarım yerlerine ulaşmıştır.
Bu başlığın amacı içini dökmek, rahatsız oluncak bişey yok.
- buzdaglarininleydisi
- Kullanıcı

Anlanmak ve anlanmayı gerçekten arzulamak işte bu ikilem arasında sıkışmış bedenler ve tek başına ruhlar saldırgan ama neye saldırdığı belirsiz..evet varsa hatam bundan dolayı özür dilerim bu kadar asilim ama içini dökecek konu olmadan üretildiyse mısralarımdaki acım dinlenmediyse algılanamıyorsa üzgünüm ama o insan için...anlamak ve anlanmak gerçekten benim için önemlidir üzmek ve üzülmek gibi....
Kalbinin esiri bir bilge
gözlerinin esiri bir kalp
iradenin esiri bir beden
arzularını hapsetmiş iki göz,
ve sevgiden bir haber sözler prensi sana selam...
http://tr2.monstersgame.net/?ac=vid&vid=34051957
http://www.knightf
gözlerinin esiri bir kalp
iradenin esiri bir beden
arzularını hapsetmiş iki göz,
ve sevgiden bir haber sözler prensi sana selam...
http://tr2.monstersgame.net/?ac=vid&vid=34051957
http://www.knightf
Allah'tan burası içini dükmek için var yoksa banlanmak umrumda olmayıp buraya öyle bir içimi dökerdim ki...Aklınız hayaliniz durur, 3 gün 3 gece ağlardınız ama alınmayıp düzgün bir şekilde cevap veriyorum.
sondan başa doğru gidiyorum;
findor
Alınmak yok.
Ve...
Ve...
Ve...
İşte şov başlıyor
Hayatın gerçeklerini tek gören ben kişi değilim,benim gibi onbinlerce yüzbinlerce insan var.Bizim sizden farkımızsa duygularımızı geri planda, tahmininizden çok daha geri planda tutmak.Sizin gibiler ise bu duruma odunluk diyorsunuz.Ama hayatta acı çekmemek için bu şarttır.Mısralarında ki acıdan bahsetmişsin (nedense ben orda biraz da mübalağa sanatını gördüm).Senin gibiler acı çeker bizim gibiler ise ya intikam alır ya da olanları unutup yoluna devam ederler.Sen söyle hangisi daha avantajlı?Acı çekmek mi? Yoksaymak mı? Neyse bunun cevabını kendi kendine verirsin.
Üstün görme kısmına gelince...
Ben kendimi üstün görmüyorum üstün görsem bu foruma sadece bir kez mesaj atar verilen cevaplara karşılık olarak da "sizin seviyenize inmeyeceğim" derdim kendime ve egomu tatmin ederdim. Ama bunu yapmıyorum ve cevap vermeye devam ediyorum. Yapılan iş kaliteli olduğu sürece takdir eder hatta benden başka seven olmasa bile sonuna kadar o iş için çabalarım.
O yazıyı yazdığına göre gerçekten anlanmayı umuyorsundur ve yazını okuyanlarında seni anlamsını istiyorsundur.Yazın epeyce övüldü hatta Ozan Akademisi'ne bile göndermen istendi.Bunlar yapıcı eleştiriydi, benim yaptığım ise sana göre yıkıcı bana göre ise sadece eleştiriydi.Bir eser veriyorsan o eserle ilgili yapılacak tüm olumlu ve olumsuz eleştirilere göğüs germelisin.Eğer bunu yapmayacaksan ASLA ESER VERME!
Hatandan dolayı da özür dilemişsin ve bunu yapacak kadar da asil olduğunu söylemişsin bu davranışından dolayı asıl ben sana teşekkür ederim.Bunu yapmayıp "sanane istediğim gibi yazarım" diyebilirdin ama bunu yapmayıp özür diledin.Teşekkürler.
Bu kadar rahatladığımı ve içimi boşalttığımı hatırlamıyorum.
Alınmak yok.
Saygılarımla...
sondan başa doğru gidiyorum;
findor
Özgünüm ama bunu hatırlatmak zorundayım.forumlarda lanet olası msn yazımını kullanmalarından nefret ediyorum.
Alınmak yok.
Ve...
Ve...
Ve...
İşte şov başlıyor
Hayatın gerçeklerini tek gören ben kişi değilim,benim gibi onbinlerce yüzbinlerce insan var.Bizim sizden farkımızsa duygularımızı geri planda, tahmininizden çok daha geri planda tutmak.Sizin gibiler ise bu duruma odunluk diyorsunuz.Ama hayatta acı çekmemek için bu şarttır.Mısralarında ki acıdan bahsetmişsin (nedense ben orda biraz da mübalağa sanatını gördüm).Senin gibiler acı çeker bizim gibiler ise ya intikam alır ya da olanları unutup yoluna devam ederler.Sen söyle hangisi daha avantajlı?Acı çekmek mi? Yoksaymak mı? Neyse bunun cevabını kendi kendine verirsin.
Üstün görme kısmına gelince...
Ben kendimi üstün görmüyorum üstün görsem bu foruma sadece bir kez mesaj atar verilen cevaplara karşılık olarak da "sizin seviyenize inmeyeceğim" derdim kendime ve egomu tatmin ederdim. Ama bunu yapmıyorum ve cevap vermeye devam ediyorum. Yapılan iş kaliteli olduğu sürece takdir eder hatta benden başka seven olmasa bile sonuna kadar o iş için çabalarım.
O yazıyı yazdığına göre gerçekten anlanmayı umuyorsundur ve yazını okuyanlarında seni anlamsını istiyorsundur.Yazın epeyce övüldü hatta Ozan Akademisi'ne bile göndermen istendi.Bunlar yapıcı eleştiriydi, benim yaptığım ise sana göre yıkıcı bana göre ise sadece eleştiriydi.Bir eser veriyorsan o eserle ilgili yapılacak tüm olumlu ve olumsuz eleştirilere göğüs germelisin.Eğer bunu yapmayacaksan ASLA ESER VERME!
Hatandan dolayı da özür dilemişsin ve bunu yapacak kadar da asil olduğunu söylemişsin bu davranışından dolayı asıl ben sana teşekkür ederim.Bunu yapmayıp "sanane istediğim gibi yazarım" diyebilirdin ama bunu yapmayıp özür diledin.Teşekkürler.
Güzel söz umarım seni çok uğraştırmamıştır.Cümlen okundukça içinde yatan anlamlar ortaya çıkıyor, söz sanatlarını iyi kullanmışsın."tek başına ruhlar" en çok ilgimi bu kısım çekti.Bir insana "yalnızsın" demenin süslü ve can acıtan bir yolu.Tabii duygusal insanlara göre.Bize göre değil.Benim tek bir amacım var o da "MUTLAK BAşARI"ya ulaşmak, duygusal olaylarla zaman kaybedip "MUTLAK BAşARISIZLIK"a ulaşmak değil.Evet bu bence zaman kaybıdır."BAşARI" isteyenler için zaman kaybıdır.Bunula ilgili günlerce, haftalarca konuşabilirim ama daha fazla konuşmayacağım.Tabii kışkırtılmadığım süreceAnlanmak ve anlanmayı gerçekten arzulamak işte bu ikilem arasında sıkışmış bedenler ve tek başına ruhlar saldırgan ama neye saldırdığı belirsiz
Bu kadar rahatladığımı ve içimi boşalttığımı hatırlamıyorum.
Alınmak yok.
Saygılarımla...
Aslında buraya yazılacak o kadar çok şey varki.Hayatım boyunca içime attıklarım ve kimselerin bilmeden aslında onlara ne kadar iyilik yaptığımı bilmemeleri ve en küçük olayda benim sinir biri olarak görülmem.
Bazı insanlara bazı şeyleri anlatmak zor oluyor.Ne kadar anlatsan at gözlükleriyle etrafı süzmek onları mutlu ediyor.Ne dersen de anlamıyorlar.Sakladığım bir şeyi anlatmam gerekiyorsa söyliyeyim..
Neden ben?Veya neden biz..
Neden her zaman bir kötülük olmak zorunda ve biz üzülmek zorundayız.Ben bir kızı o kadar sevmiştim ki.Hiç bir dile sığmaz.Sadece unuttum gibi görünen şey içimde büyüyüp durdu ve sinirlerimi bozmaya başladı..
Ayrıntılara girmeyi o kadar isterdim ki..Ama hiç biri burada yazılacak şeyler değil.Daha doğrusu anlatmaya çalışsam öyle bir anlatırım ki..Sitedeki ahlak kurallarının hepsini en az 10 kere çiğnemiş olurum.
Sadece bir şeyle sinirlerimi dökmek istiyorum...
Ölüm kovalarken beni..
Nefesim tükenir gidişinle senin.
Yok olmak üzereyimdir son saniyelerde.
Tek istediğim seninle bir dakika daha..
Su gibi buharlaşır düşlerimiz..
Karla dolar içimiz üzüntüyle..
Kar bütün üzüntüyü,sevgiyi bırakır üstümüze.
Soğuk bir kış gecesi bugün.Derdim büyük..
Donuyorum.Ama gitmek istemiyorum sıcağa..
Karın verdiği üzüntüyü,aşkı istiyorum üzerimde.
Yoruluyorum bazen ama dayanabiliyorum..
Bütün aşkımla söylüyorum ki güzelim..Seni..
Çok seviyorum..
Küçük penceremden çıkmış bakışlarım bulutlara..
Sonsuzluğa bakıyorum,karanlığa.
Solmamak için son bir nefeste soluyorum aşkı..
Bağırıyorum soğuk gecede..Ama beni duyan yok..
Sesim çıkmıyor..Soğuktan donmuş içim.
Yalnızlıktan yok olmuş yüreğim.
Sadece soğuk bir abideyim bu gece..
Aşkın,sevginin ve kederin yarattığı soğuk bir abide..
Ağlayabilecek cesaretim bile yok bu gece..
Göz yaşlarım bile dondu.
Ama sevgim ve kederim hala aynı sıcaklıkta..
Yalnızlıkla boğuluyorum bu gece ölüyorum sessizce..
Beni kimse anlamıyor.
Dinlemiyorlar beni..
Bağırıyorum sevgimi haykırıyorum..
Ama düşünmüyorlar beni..
Sanırım birine aşık oldum bu gece..
Rüyalarımda düşündüm seni karanlığın içinde.
Unutmamalıyım seni.Unutmamalıyım o güzel yüzü..
Seviyorum bu gece.Tek tesellim sensin..
Unutulmuş olanlar bu gecede..
Unutulmaya bırakıldı tekrar..
Sevmek için çırpınan kalpler çarpmıyor artık.
Ã?arpanlar da duyulmuyor artık..
Soğuk içime işlemişken.
Sıcak daha güzel göründü yüzüme..
Ama o sıcağa yaklaştıkça ısınan derim yanmaya başladı..
Bana acı vermeye başladı..
Güvenebileceğim kimse yok bu dünyada.
Sevebileceğim tek kişi var ve ona da açıklayamıyorum..
İçim gidiyor ama korkuyorum..
Seni seviyorum diyemiyorum..
Bazı insanlara bazı şeyleri anlatmak zor oluyor.Ne kadar anlatsan at gözlükleriyle etrafı süzmek onları mutlu ediyor.Ne dersen de anlamıyorlar.Sakladığım bir şeyi anlatmam gerekiyorsa söyliyeyim..
Neden ben?Veya neden biz..
Neden her zaman bir kötülük olmak zorunda ve biz üzülmek zorundayız.Ben bir kızı o kadar sevmiştim ki.Hiç bir dile sığmaz.Sadece unuttum gibi görünen şey içimde büyüyüp durdu ve sinirlerimi bozmaya başladı..
Ayrıntılara girmeyi o kadar isterdim ki..Ama hiç biri burada yazılacak şeyler değil.Daha doğrusu anlatmaya çalışsam öyle bir anlatırım ki..Sitedeki ahlak kurallarının hepsini en az 10 kere çiğnemiş olurum.
Sadece bir şeyle sinirlerimi dökmek istiyorum...
Ölüm kovalarken beni..
Nefesim tükenir gidişinle senin.
Yok olmak üzereyimdir son saniyelerde.
Tek istediğim seninle bir dakika daha..
Su gibi buharlaşır düşlerimiz..
Karla dolar içimiz üzüntüyle..
Kar bütün üzüntüyü,sevgiyi bırakır üstümüze.
Soğuk bir kış gecesi bugün.Derdim büyük..
Donuyorum.Ama gitmek istemiyorum sıcağa..
Karın verdiği üzüntüyü,aşkı istiyorum üzerimde.
Yoruluyorum bazen ama dayanabiliyorum..
Bütün aşkımla söylüyorum ki güzelim..Seni..
Çok seviyorum..
Küçük penceremden çıkmış bakışlarım bulutlara..
Sonsuzluğa bakıyorum,karanlığa.
Solmamak için son bir nefeste soluyorum aşkı..
Bağırıyorum soğuk gecede..Ama beni duyan yok..
Sesim çıkmıyor..Soğuktan donmuş içim.
Yalnızlıktan yok olmuş yüreğim.
Sadece soğuk bir abideyim bu gece..
Aşkın,sevginin ve kederin yarattığı soğuk bir abide..
Ağlayabilecek cesaretim bile yok bu gece..
Göz yaşlarım bile dondu.
Ama sevgim ve kederim hala aynı sıcaklıkta..
Yalnızlıkla boğuluyorum bu gece ölüyorum sessizce..
Beni kimse anlamıyor.
Dinlemiyorlar beni..
Bağırıyorum sevgimi haykırıyorum..
Ama düşünmüyorlar beni..
Sanırım birine aşık oldum bu gece..
Rüyalarımda düşündüm seni karanlığın içinde.
Unutmamalıyım seni.Unutmamalıyım o güzel yüzü..
Seviyorum bu gece.Tek tesellim sensin..
Unutulmuş olanlar bu gecede..
Unutulmaya bırakıldı tekrar..
Sevmek için çırpınan kalpler çarpmıyor artık.
Ã?arpanlar da duyulmuyor artık..
Soğuk içime işlemişken.
Sıcak daha güzel göründü yüzüme..
Ama o sıcağa yaklaştıkça ısınan derim yanmaya başladı..
Bana acı vermeye başladı..
Güvenebileceğim kimse yok bu dünyada.
Sevebileceğim tek kişi var ve ona da açıklayamıyorum..
İçim gidiyor ama korkuyorum..
Seni seviyorum diyemiyorum..
Beni mutlu et tatlı kız..<br> Bana sarıl bu gece.<br> Öp beni yağmurun altında.<br> Sev beni sonsuza dek..<br>